English

اهمیت برگزاری جشنواره های دانش آموزی از نظر ساترا/برگزیدگان هفتمین دوره جشنواره مدرسه تقدیر شدند

مراسم اختتامیه هفتمین دوره جشنواره مدرسه با حضور رئیس ساترا، رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان

اهمیت برگزاری جشنواره های دانش آموزی از نظر ساترا/برگزیدگان هفتمین دوره جشنواره مدرسه تقدیر شدند

به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری موج، اختتامیه هفتمین جشنواره فیلم کوتاه دانش‌آموزی مدرسه شب روز پنجشنه ۱۳ آبان همزمان با سالروز تسخیر لانه جاسوسی به دست دانشجویان پیرو خط امام و روز دانش‌آموز در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد.

در این مراسم برخی از فیلمسازان، داوران، مدیران و حامیان جشنواره حضور داشتند و اهدای الواح و جوایز برگزیدگان بیش از چهار ساعت ادامه داشت.

برگزاری جشنواره هایی از این دست به استفاده درست از فضای مجازی کمک می کند

در بخشی از این مراسم، سید محمدصادق امامیان  رئیس ساترا که از حامیان این رویداد بود اظهار داشت: در دنیای امروز پس از به وجود آمدن اینترنت، رسانه‌های مجازی نیز در ایران رشد کردند و همان‌هایی که به وی‌اُودی هم معروف هستند در ایران به وجود آمد. ساترا وظیفه رشد و توسعه آثار ایرانی در این فضا را دارد. 

وی افزود: چنین جشنواره‌هایی برای ما بسیار اهمیت دارد، چرا که کاربردهای مهمی در حوزه فضای مجازی و حدود کاری ما دارد. از چنین ظرفیتی که این جشنواره برای ما و شما ایجاد کرده است باید بهترین استفاده را ببریم.

رئیس ساترا با اخطار در مورد آسیب‌های احتمالی اینترنت، فضای مجازی و تکنولوژی‌های مرتبط با آن گفت:  اگر حواسمان به اینترنت و امکاناتی که آن در اختیار ما قرار می‌دهد نباشد دچار مشکل می‌شویم. استفاده درست از تکنولوژی روز و آزادی از اسارت احتمالی آن موضوع بسیار مهمی است که باید به آن بپردازیم. پی‌گیری و تولید اثر در مورد این موضوع آن هم به دست شما بسیار مهم است. چرا که شما با آثار تولیدی خود در مورد این موضوع کمک می‌کنید تا درست از امکانات استفاده کنیم. 

وی در پایان گفت: از دست دادن حامد رحیم‌پور و ادامه کار نشان می‌دهد که حرکت درستی آغاز شده است. 

سمپاد محصور در مدارس نیست!

الهام یاوری رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان که از حامیان این جشنواره بود نیز در بخش دیگری از این مراسم در سخنانی کوتاه گفت: یک آفرینش هنری تلفیقی از چند مرحله است. اول فهم درست از صورت مسئله و گزینش آن برای یافتن اهمیت آن است. بخش بعدی راه حل خوب و در آخر کشفیات و دستاوردهایی گام دوم است که فرد هنرمند آن را با هنرمندی و ظرافت در اختیار دیگران قرار می‌دهد تا موجب انگیزه بیشتر برای دیگران شود. به همین دلیل هنرمندان از مهمترین اعضای هر جامعه‌ای بودند. ورود شما به جمع هنرمندان را تبریک می‌گویم. آدم‌هایی که هنرمند می‌شوند و آفرینش هنر می‌کنند هرگز نمی‌میرند، مثل مرحوم رحیم پور که هم اکنون در کنار ما در این مراسم با آثارش، با فعالیت‌هایش و ... حضور دارد. به این ترتیب اثر مهم هنر در هر جامعه ماندگاری آن است. 

وی افزود: سمپاد به هیج وجه خود را در چهاردیواری مدارس خود محصور نمی‌داند و برای هر استعدادی در کشور دغدغه دارد. بسیار خرسندیم که در این جشنواره در کنار شما بوده و هستیم. لطفا ما را در شناسایی استعدادهایی مثل خودتان کمک کنید.

یاوری در پایان گفت: بی‌شک اسعداد‌های ایرانی با تلاش و کسب دانش، خود را برای آینده‌ای درخشان‌تر ایران آماده می‌کنند.

شهید لندی تصمیمی بالاتر از سن خود گرفت

محمد مهدی رحمتی رئیس بسیج سازمان صدا و سیما در این مراسم گفت: ۱۳ آبان امسال همزمان با چهلمین روز شهادت علی لندی است. هیچ کس فکر نمی‌کرد که بار دیگر کسی در یک شرایط خاص، تصمیمی مهم و بالاتر از سن خودش بگیرد، اما شهید لندی این کار را کرد.

من می‌دانستم که می‌خواهم دانشجوی هنر باشم و می‌دانستم که می‌خواهم چه کاری انجام دهم، اما امکانات زمان ما با شما اصلا قابل مقایسه نیست. شما باید قدر داشته‌هایتان را بدانید و از آن به خوبی استفاده کنید تا به اهدافتان برسید.

مسیر درستی انتخاب کنید تا جایی که در کار و مسیر خود نخبه شوید.

پوستر سومین جشنواره گرافیک رونمایی شد

در ادامه این مراسم از پوستر سومین جشنواره گرافیک با حضور دکتر رحمتی رئیس بسیج سازمان صدا و سیما و آقای اخوین دبیر جشنواره گرافیک و فیلم کوتاه دانش‌آموزی مدرسه رونمایی شد. اخوین پس این رونمایی از انتشار فراخوان سومین جشنواره گرافیک در روزهای آینده خبر داد و مهلت ارسال اثر را تا ۳۰ دی‌ماه اعلام کرد.

برگزیدگان هفتمین دوره جشنواره فیلم کوتاه دانش آموزی مدرسه

این جشنواره که ویژه کلیه دانش آموزان همه مقاطع تحصیلی سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ برگزار شده بود در بخش های مختلفی برگزار شد که بخش‌های اصلی: داستانی، انیمیشن، مستند، علمی و آموزشی، نماهنگ، ویدیوبلاگ و تیزر تبلیغاتی (با تاکید بر برند ایرانی) و در بخش‌های جانبی: فیلمنامه‌نویسی و اقلام تبلیغاتی فیلم (شامل پوستر، عکس و تیزر) با موضوع آزاد را شامل می شد و برای اولین بار هم بخش بین الملل هم داشت که بیش از ۱۰۰ اثر از ۲۶ کشور دریافت کرده و یک پنل مشترک در هفته گذشته با حضور افرادی از ۴ کشور روسیه، ویلز، صربستان و آذربایجان برگزار کرد.

در مراسم اختتامیه هفتمین دوره جشنواره فیلم کوتاه دانش آموزی مدرسه از بیش ۱۱۶ نفر تقدیر شد که در مقاطع مختلف از از قبیل بزرگسال، هنرستان، متوسطه اول و دوم، ابتدایی و در بخش های مختلف حضور داشتند که اسامی ایشان به تفکیک بخش ها به شرح زیر بود:

برگزیدگان بخش فیلم کوتاه داستانی: ابوالفضل ساعی مهربانی، محمدعرفان رحمانی، محمد عرفان معرف، ستایش یغمایی، سیدعلیرضا زارعی، متین پاکزاد، ثمین عالی زاده، الناز سعادت دوست، سعید خیری، حسین سیدآبادی.

برگزیدگان بخش فیلم کوتاه مستند: محمد طه ناطقی، طاها دهقان چناری، محمدحسن هوشنگی، آلا دهقانی، معین کاج، محمد جواد توکلی، امیرحسین حیدریان، مهشاد سعادت ملکی، مهسا سعیدی.

برگزیدگان بخش فیلم کوتاه انیمشین: کوشا یوسفی، امین یونسی، مریم کریمی، فرساد محمد رمضانی زاده، محمدرضا زند مقدم، ریحانه و بهاره عین اللهی، پارسا محمدی، آتیلا آشوری، امیرعلی نجاتی، مهربان کریمی ترشیزی.

برگزیدگان بخش فیلم کوتاه تیزر: محمدمهدی رضایی، علیرضا کرمی، امیرحسین ملک زاده، محمدامین استیری، طاها کرمی، آوا ملاجعفر، سیده ثنا نوابی، فاطمه رضائی، نیکا دولتی، سیدرضالقمانیان.

برگزیدگان بخش فیلم کوتاه نماهنگ: رضا گل بهار، علی نعمت اللهی، مبین نسرین فر، سیده زهرا احمدی حسینیان نژاد، محمدمهدی اسدی، امیرحسین عسگری، سها نیرومند، محمد حسین زاده، محمد رستم زاده.

برگزیدگان بخش فیلم کوتاه علمی: رضوان سادات حسینی، محمد سلیمی، زهرا روانبخش، محمد محمدیان دهکردی، سیده فاطمه موسوی چاشمی، آیدا و ویدا کوچ پی ده، سهیل نادری کروندان، مهربان کریمی ترشیزی، محمد متین کرمی.

برگزیدگان بخش ویدئ.بلاگ (ولاگ): علی نعمت اللهی، آراد لطفی، کوثر سعیدفر، نگین حسینی، علی خرازی، اسما ملکی، معصومه عربپور، زینب ترابی گودرزی، احسان‌ طالبی، رایان سلحشور.

برگزیدگان بخش جنبی: آناهیتا کاظمی، ابوالقاسم رستمی راوری، آلا دهقانی، مجتبی ستوده نیا، محمد سلیمی، محمدحسین میرزائی، یاسین مقنی.

برگزیدگان بخش ویژه: عطا لطیفی، سیده فاطمه موسوی چاشمی، الیا علیزاده دیزج، بهزاد وفائی، آرش برایی نژاد، زهرا یزدانی، احسان زرزا، صالح حسینی، بهزاد وفائی، سید محسن روحانی، امیرعلی صابری، زهرا صفری، فائزه نادری، شهرزاد سپیانی، بنیامین خدابنده، محمدجواد نوایی، امیررضا پارسی زاده.

برگزیدگان بخش تخصصی: امیرحسین عسگری، عرفان سعیدفر، سروش علامی، محمدامین استیری، امیرمهدی مهرگان، ابوالفضل ساعی مهربانی، سید علیرضا زارعی، لعیا رحیمی، مدیسا سرتیپی، سید علیرضا زارعی، محمدعرفان معرف، محمدامین پورتقی، احسان طالبی، محمد طه ناطقی، محمدجواد توکلی، طاها دهقان چناری، معین کاج.

برگزیدگان بخش مردمی: محمد محمدیان دهکردی، سحر حسینی، مبینا هامونی نیری، محمد محمدیان دهکردی، نازنین عبداللهی، نسترن محمدی، فاطیما رضوانی، نرگس محمدی.

 

 

هفتمین دوره جشنواره توسط موسسه هنروما و با حمایت سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان، سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا)، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان بسیج صدا و سیما، سازمان جوانان جمعیت هلال احمر، معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، موسسه آموزشی و پژوهشی شهید آوینی، باشگاه هنر و رسانه نوجوان، آکادمی برش، مرکز نوآوری آومیک، خانه نوآوری تعلیم و تربیت، کانون دانش‌آموزی هلال احمر، موسسه سفیر فیلم، سازمان مدارس سما، موسسه مطالعات راهبردی تعلیم و تربیت برهان، موسسه الگوی تعلیم و تربیت قاف برگزار شد.

 

 

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه