English

فعالان قرآنی برای عضویت در صندوق اعتباری هنر به سامانه «حمد» مراجعه کنند

فعالان قرآن و عترت که بر اساس آیین نامه عضویت قرآن و عترت در صندوق اعتباری هنر، حائز شرایط لازم برای عضویت در این صندوق هستند، از شنبه ۱۶ اردیبشهت‌ می‌توانند به سامانه «حمد» مراجعه کنند.

فعالان قرآنی برای عضویت در صندوق اعتباری هنر به سامانه «حمد» مراجعه کنند

به گزارش خبرگزاری موج، ابراهیم کرمانی نژاد مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، آموزش و توسعه مشارکت‌ها در نشست وبیناری دفتر برنامه‌ریزی، آموزش و توسعه مشارکت ها با روسا و کارشناسان قرآن و عترت ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها از تصویب دستورالعمل جدید برای متقاضیان عضویت در صندوق اعتباری هنر خبر داد.

وی با تاکید بر لزوم نظارت دقیق و تسهیل در روند رسیدگی به درخواست‌های متقاضیان عضویت در صندوق اعتباری هنر گفت: از این پس سامانه حمد برای ثبت نام متقاضیان عضویت در صندوق اعتباری هنر به صورت دائم‌ باز است و تمامی گروه‌های مندرج در آئین نامه عضویت قرآن و عترت در صندوق اعتباری هنر به جز گروه مربیان شاغل در مؤسسات فرهنگی قرآن و عترت می‌توانند بدون هیچ گونه محدودیتی در سامانه حمد ثبت نام کنند.

کرمانی نژاد ادامه داد: مربیان قرآنی در طول یک‌ ماه باید ۳۲ آموزش را در کارنامه خود ثبت کنند. باوجود این شرایط به خاطر تقاضای فراوان برای عضویت در این صندوق، سهمیه ای برای موسسات در نظر گرفته شده است.

وی درباره شیوه ثبت‌نام مربیان فعال در موسسات فرهنگی قرآن و عترت گفت: بر اساس آیین‌نامه، مربیان فعال در موسسات قرآنی در صورتی می‌توانند ثبت‌نام کنند که ضمن داشتن شروط پنج سال سابقه فعالیت و گواهینامه تربیت مربی؛ سابقه ثبت ۳۲ ساعت تدریس موثر (هشت ساعت در هفته به مدت یک ماه) در سامانه حمد یعنی ثبت کلاس و انجام حضور و غیاب را داشته باشند.

این مقام مسئول افزود: پیرو اطلاع‌رسانی و انجام مکاتبات متعدد با مدیران مؤسسات قرآنی (وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی)، خدمات صندوق اعتباری هنر فقط به موسسات و شعبات دارای پروانه فعالیت معتبر اعطا می‌شود و انتظار می‌رود موسسات قرآنی، همکاری و اهتمام ویژه‌ای در این خصوص با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان تبلیغات اسلامی داشته باشند.

کرمانی نژاد خاطرنشان کرد: باتوجه به تقاضای فراوان در گروه مربیان شاغل در موسسات قرآنی مجبور به اعمال سهمیه‌بندی شدیم که این سهمیه‌ها بر اساس میزان فعالیت موسسات در سامانه حمد تعیین شده است.

وی اضافه کرد: از این پس به منظور تسهیل در فرآیند ثبت نام متقاضیان در سامانه حمد و سامانه صندوق اعتباری هنر؛ معرفی‌نامه متقاضیان تأیید شده در سامان حمد به صورت وب سرویس به نمایه (پروفایل) افراد در سامانه صندوق اعتباری هنر انتقال پیدا می‌کند. همچنین برای رسیدگی به مشکلات احتمالی در فرآیند ثبت نام متقاضیان، بخش گزارش مشکل در صفحه شخصی افراد ثبت‌نام کننده فعال شده و از این پس متقاضیان می‌توانند به صورت روشمند (سیستمی)، مشکلات و مسائل خود را ثبت کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه