English

سخنگوی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران:

فروش ۱۹۴ و نیم میلیاردی نمایشگاه کتاب تا روز چهارم برگزاری

سخنگوی نمایشگاه بین المللی کتاب تهران تصریح کرد: امروز در چهارمین روز نمایشگاه کتاب، در بخش حضوری و مجازی در مجموع ۱۹۴ و نیم میلیارد تومان کتاب خریداری شده است.

فروش ۱۹۴ و نیم میلیاردی نمایشگاه کتاب تا روز چهارم برگزاری
به گزارش خبرگزاری موج

، نشست خبری علی رمضانی قائم مقام و سخنگوی سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران عصر امروز یکشنبه ۲۳ اردیبهشت در مصلی امام خمینی (ره) برگزار شد.

رمضانی در ابتدای نشست با اشاره به فعالیت ناشران استان‌های مختلف در این رویداد، گفت: نوع کار این ناشران با توجه به مسائل بومی جذابیت‌هایی دارد که در آثار تهران و شهرهای اطراف تهران نیست. همچنین از مردم درخواست می‌کنیم که خریدهای خود را به روزهای آخر نمایشگاه موکول نکنند و در همین روزها خرید داشته باشند.بیشتر داستان‌ها در تهران و شهرها رخ می‌دهد اما باید در حوزه ادبیات داستانی به مسائل بومی و قومی پرداخته شود و از ناشران فعال استانی حمایت کنیم.

وی افزود: نمایشگاه کتاب محل تضارب آرا و یک دانشگاه موقت ۱۱ روزه است. این حضور پرشمار مردم و صاحبان اندیشه و تولیدکنندگان فکر می‌تواند این نمایشگاه موقت را فعال‌تر از هر برنامه دیگری کند. از مردم سؤال شد دلایل حضورشان در نمایشگاه چیست که ۸۵ درصد گزینه خرید کتاب، ۴۰ درصد نمایشگاه گردی و ۲۲ درصد آشنایی با تازه‌های نشر و ۱۰ و نیم درصد ملاقات با پدیدآورندگان کتاب اعلام کردند.

سخنگوی نمایشگاه کتاب در ادامه با اشاره به نمره ۷۴ از ۱۰۰ در روز چهارم نمایشگاه، گفت: روز جمعه نمره مردم به نمایشگاه کاسته شده بود، در روز جمعه به دلیل شلوغی و جمعیت، امکان خدمات رفاهی و مسائل مرتبط با آن سخت می‌شود و مردم ممکن است اذیت شوند اما تلاش می کنیم کیفیت خدمات نمایشگاه ارتقا پیدا کند. با توجه به شرایط ناچاریم نمایشگاه مجازی را همزمان با حضوری داشته باشیم.

رمضانی درباره فعالیت هیئت رسیدگی به تخلفات ناشران گفت: این تخلفات شامل عرضه کتاب غیرمجاز، تخفیف غیرمتعارف و عرضه کتاب غیرمرتبط با ناشر بود و به صورت کلی ۱۰ رای صادر شد که این آرا شامل بسته شدن پنل مجازی ۲ ناشر، کاهش متراژ غرفه۲ ناشر در سال بعد، تعطیلی غرفه سه ناشر به مدت معلوم و مابقی تذکر و درج در پرونده هستند.

برگزاری ۱۱۰ نشست در نمایشگاه

در ادامه نشست مذکور، سعید مجیدی به تشریح فعالیت‌های کمیته فرهنگی اشاره کرد و گفت: این نشست‌ها به صورت روزانه در هشت سرای مختلف پیش‌بینی شده است، تا روز گذشته ۱۱۰ نشست در سراهای نمایشگاه برگزار شد.پیش‌بینی می‌شود تا پایان نمایشگاه، تعداد کل نشست‌ها به ۴۰۰ برنامه در مدت ۱۱ روز برسد.

وی با اشاره به به قالب‌ها و رویکردهای جدید نشست‌ها، گفت: نشست‌های گفتگو محور و مساله محور در حوزه نشر، بر اساس مناسبت‌های تقویمی و رویدادها برگزار می‌شود، همچنین نشست‌های روایتگری و روایت‌نویسی و جلسات نقد آثار اقتباسی نیز به نشست‌ها اضافه شده است. حدود ۲۰ عنوان برنامه میدانی و صحنه‌ای در حال اجرا است. برنامه‌های شادی‌پیمایی، قصه‌گویی، تلفن کاغذی، عروسک‌های غول پیکر، سرود، برنامه زنده و در نمایشگاه کتاب به صورت روزانه برگزار و ۱۱ غرفه به برنامه‌های کودکان و نوجوانان با محوریت کتاب می‌پردازند.

فروش ۱۹۴ و نیم میلیارد تومانی در بخش های حضوری و مجازی

رمضانی گفت: امروز اولین مرحله واریز مطالبات بخش مجازی انجام شد و مجموعه نمایشگاه تلاش می‌کند خوش قول و خوش عهد باشد، از ناشران و کتابفروشان می‌خواهم که هرچه بسته‌ها را به اداره پست برسانند و مردم را چشم انتظار نگذارند. تا پایان روز چهارم نمایشگاه در بخش حضوری این رویداد از طریق درگاه‌های رسمی ۹۰ و نیم میلیارد تومان خرید و ۵۲ میلیارد تومان از طریق درگاه غیررسمی و کارت به کارت خرید کردند که مجموعاً ۱۴۲ و نیم میلیارد تومان بود.در بخش مجازی نیز ۵۲ میلیارد تومان کتاب فروخته شد که ۳۵ میلیارد تومان سهم ناشران و ۱۷ میلیارد تومان سهم کتابفروشان بود، در مجموع ۱۹۴ و نیم میلیارد تومان کتاب خریداری شده است. همچنین تاکنون ۳۲۰ هزار نسخه کتاب در بخش مجازی خریداری شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه