English

مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی، مناسبت‌ها و آیین‌ها :

مردمی‌سازی فعالیت‌های فرهنگی در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از جمله رویکردهای دولت سیزدهم بود

مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی، مناسبت‌ها و آیین‌ها گفت: مردمی‌سازی برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، از جمله رویکردها و جهت‌گیری دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی مناسبت‌ها و آیین‌ها در دولت سیزدهم بود.

مردمی‌سازی  فعالیت‌های فرهنگی در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از جمله رویکردهای دولت سیزدهم بود
به گزارش خبرگزاری موج

، مهدی متین‌پور، در گفتگویی خاطرنشان‌کرد: ترویج و نهادینه شدن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه به‌ویژه در میان قشر جوان این قابلیت و توانایی را دارد تا جامعه اسلامی و نسل جوان را در برابر تهاجم و شبیخون فرهنگی دشمنان اسلام بیمه کند. لذا نهادینه شدن فرهنگ ایثار و شهادت بزرگترین قدرت بازدارنده در برابر متجاوزان خواهد بود.

وی افزود: بی‌شک آنچه در اجرای برنامه‌های فرهنگی تبلیغی و ترویجی امری ضروری و مهم است توجه به سرخط‌های ارائه شده از سوی امام خامنه‌ای (مدظله العالی) در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است و هر روز که از نظام جمهوری اسلامی ایران می‌گذرد و افق‌های تازه‌ای آشکار می‌شود و فراز و نشیب‌های این راه پر افتخار نمایان‌تر می‌شود، بیانگر آن است که شهدا با خون خود بنیان این سازه عظیم و پرشکوه را مستحکم کردند و نهال نو رسی را به درخت ستبر و ریشه داری تبدیل کردند. میدان مجاهدت در عرصه‌های گوناگون همچنان گشوده است و قله جهاد، شهادت است؛ "فمنهم من قضى نحبه و منهم من ینتظر" تکریم شهیدان و تنظیم در برابر خانواده‌های صبور آنان واجب بزرگ امروز و همیشه ماست.

متین‌پور با اشاره به رویکردها و جهت‌گیری دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی مناسبت‌ها و آیین‌ها در دولت سیزدهم گفت: مردمی‌سازی برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، توسعه مراکز و برنامه های فرهنگی به منظور ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، تعامل، همکاری و مسئول‌سازی سازمان‌ها، دستگاه‌ها و نهادهای فرهنگی_ اجتماعی در جهت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، توسعه زمینه‌های مشارکت و همکاری همگانی در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی در راستای احیا، حفظ، ترویج و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل‌های آتی با بسیج امکانات نهادهای فرهنگی، هنری، آموزشی، اعتلای معرفت، توانمندی و ارتقا احساس عزت و تعهد در جامعه هدف نسبت به ارزش‌ها بمنظور نقش‌آفرینی آنها در ارتقای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، اعتلای معرفت و ارتقای احساس مسئولیت و تعهد در اقشار مختلف نسبت به پاسداشت و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و تمسک به اسوه‌ها از جمله رویکردهای این حوزه بوده است.

مدیرکل دفتر سیاستگذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی، مناسبت‌ها و آیین‌ها با اشاره به برپایی حدود ۴۰ موکب مردمی اربعین در دولت سیزدهم گفت: معرفی دستاوردهای انقلاب اسلامی به زائران اربعین به زبان‌های مختلف دنیا و معرفی سبک زندگی شهدایی از جمله برنامه‌هایی بود که در سال‌های ۱۴۰۱و ۱۴۰۲ انجام شد. همچنین تعداد آموزش راویان ایثارگران جهت بیان خاطرات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس با اتکا بر روش‌های علمی و موثر سخنوری از ۳۰۰ راوی به ۴۸۰ راوی افزایش پیدا کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه