English

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم:

کار بازرسی مچ‌گیری نیست کار هدایت‌گری است

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خطاب به مدیران ارشد بازرسی وزارت کار، گفت: کار شما مچ‌گیری نیست، کار شما هدایت‌گری است. بازرس باید هدایت‌گر باشد، مچ‌گیری سبب آسیب‌های روحی می‌شود و نیرو هیچ گاه احساس امنیت نمی‌کند.

کار بازرسی مچ‌گیری نیست کار هدایت‌گری است
به گزارش خبرگزاری موج از قم

، سید هاشم حسینی بوشهری امروز در دیدار با رئیس مرکز بازرسی، ارزیابی عملکرد و ارتباطات مردمی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به همراه جمعی از مدیران ارشد بازرسی این وزارتخانه ، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را یکی از بزرگترین وزارتخانه‌های کشور توصیف کرد و حوزه فعالیت آن را مهم و اساسی دانست و اظهار داشت: در این شرایط کار دشواری است که بتوان در بخش تأمین اجتماعی و بخش‌های دیگر، تأمین اعتبار انجام داد.

وی با اشاره به فرصت طلایی ماه مبارک رمضان افزودد: خدای متعال برای اینکه انسان به رشد و کمال نائل شود، فرصت‌های مختلفی را در اختیار او قرار داده است. مثلاً ماه رمضان یک فرصت طلایی است و سیره اولیای الهی از گذشته این بوده است که ماه رجب و شعبان را دروازه‌ای برای ورود به این ماه قرار می‌داده‌اند.

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: آنچه برای انسان وسوسه انگیز است و او را از راه راست خارج می‌کند، شیطان است که در روایات و ادعیه آمده که در ماه رمضان از یک سو ابواب رحمت الهی باز است و از سوی دیگر شیطان در غل و زنجیر است تا بندگان بتوانند بهترین استفاده را در این ماه ببرند. لذا در اینجا جا دارد که گفته شود «گر گدا کاهل بود تقصیر صاحبخانه چیست.

وی با بیان اینکه در ماه رمضان باید سرمایه گذاری معنوی کنید تا بتوانید از آن در ماه‌های دیگر استفاده کنید، بیان داشت: این کار سخت و دشواری نیست. لازمه آن یکی تقید به ظواهر این ماه مانند روزه، نماز، ادعیه و مناجات است و دیگری که از همه مهم‌تر است این است که انسان سعی کند به سمت گناه نرود.

استاد حوزه علمیه قم، گناهان را به دو دسته آشکار و پنهان تقسیم کرد و افزود: یک سری گناهان پنهان هستند. مثلا یک کاری از دست انسان برمی‌آید تا برای کسی انجام دهد ولی دریغ می‌کند و این مسئله‌ای است که با فعالیت روزانه اداری ما سر و کار دارد. این گناه با گناهان آشکاری که بر سر زبان همه ماست، فرق دارد.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: اگر نیت ما این باشد که از کار مردم گره‌گشایی کنیم، خداوند این را ذخیره روزی قرار می‌دهد که همه آن را می‌شناسیم و نسبت به آن آگاهیم. یک امضا گاهی گره‌گشاست و گاهی اوقات گرهی بر گره‌ها می‌افزاید.

حسینی بوشهری ابراز داشت: انسان تعجب می‌کند که با وجود همه این واقعیت‌هایی که جلو چشم ما قرار دارد، چرا گاهی وارد وادی دیگری می‌شویم و به این نکته که «فَمَنْ یَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَیْرًا یَرَهُ وَ مَنْ یَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا یَرَهُ» توجه نداریم.

وی خداوند را ناظر بر همه افراد دانست و گفت: خداوند اولین ناظر بر ماست «وَ قُلِ اعْمَلُوا فَسَیَرَی اللَّهُ عَمَلَکُمْ وَ رَسُولُهُ وَ الْمُؤْمِنُونَ.» در روز قیامت نسبت به آنچه که بلد بوده‌ایم و عمل نکرده‌ایم و نسبت به آنچه که بلد نبوده‌ایم و برای یادگیری آن اقدام نکرده‌ایم، سؤال می‌پرسند. نظارت خداوند بالاتر از نظارت ماست. این دست و چشم و پا فردای قیامت زبان باز می‌کنند و شهادت می‌دهند «یَوْمَ تَشْهَدُ عَلَیْهِمْ أَلْسِنَتُهُمْ وَأَیْدِیهِمْ وَأَرْجُلُهُمْ بِمَا کَانُوا یَعْمَلُونَ».

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری در بخش دیگری از سخنان خود، آگاهی بخشی را از اولیات کار نظارتی عنوان کرد و بیان کرد: ابتدا باید برای مجموعه نسبت به وظایفشان آگاهی بخشی کنید و بعد هم به صورت محسوس و نامحسوس سعی در مراقبت و پیگیری کار داشته باشید.

وی خطاب به مدیران ارشد بازرسی وزارت کار گفت: کار شما مچ‌گیری نیست، کار شما هدایت‌گری است. بازرس باید هدایت‌گر باشد، مچ‌گیری سبب آسیب‌های روحی می‌شود و نیرو هیچ گاه احساس امنیت نمی‌کند.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم اضافه کرد: اگر تجربه‌ای را که دارید به صورت صادقانه منتقل کنید، آن وقت یک مجموعه سالم خواهید داشت که هم خداوند و هم مردم راضی هستند و آن موقع همه خود را وقف خدمت به کشور می‌کنند.

وی نبود نظارت جدی را از جمله مشکلات کشور معرفی کرد و اظهار داشت: نظارت باید همیشگی و مستمر باشد. نباید مثلاً فقط در ماه مبارک رمضان نظارت جدی گرفته شود. مگر مردم در ۱۱ ماه دیگر زندگی نمی‌کنند؟! مقطعی و فصلی عمل‌کردن جوابگو نیست. دستگاه نظارتی باید مانند آتش نشانی همیشه آماده باشد تا مردم احساس امنیت کنند.امام جمعه قم با بیان اینکه نباید از ابتدا اجازه شکل گیری برخی اشتباهات را بدهیم، بیان داشت: کشور ما از امکانات خدادادی زیادی برخوردار است و علی رغم همه تحریم‌ها اگر هر کسی کار خود را به خوبی انجام دهد، این مسیر را پر شتاب‌تر از گذشته ادامه خواهیم داد.

در ابتدای این دیدار، سجاد سنگسری مشاور وزیر و رئیس مرکز بازرسی، ارزیابی عملکرد و ارتباطات مردمی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، گزارشی از وضعیت بازرسی، ارزیابی و حوزه فعالیت این وزارتخانه ارائه کرد.

توزیع کالا برگ برای دهک‌های ۱ تا ۷، اولویت استخدام و جذب افراد بومی، تمرکز حساب‌های بانکی، مسئولیت‌های اجتماعی، ناترازی انرژی و مبارزه با فساد، از جمله محورهای ارائه شده در این گزارش بود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه