English

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان قم خبر داد:

اسکان بیش از ۲۰ هزار مسافر نوروزی در چهارم فروردین‌ماه

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قم از اسکان بیش از ۲۰ هزار مسافر نوروزی در چهارم فروردین‌ماه خبر داد.

اسکان بیش از ۲۰ هزار مسافر نوروزی در چهارم فروردین‌ماه
به گزارش خبرگزاری موج از قم

، عباسعلی باباگل‌زاده در گفت وگویی از اسکان گسترده مسافران نوروزی در مراکز اقامتی مختلف استان خبر داد و گفت: تنها در چهارم فروردین‌ماه جاری، بیش از ۲۰ هزار نفر در اماکن اقامتی قم اسکان یافتند.

وی با اشاره به استقبال گسترده زائران از ظرفیت‌های اقامتی استان اظهار داشت: در روز چهارم فروردین، ۴ هزار و ۸۰۷ نفر در هتل‌ها، هتل‌آپارتمان‌ها، مهمانپذیرها و خانه‌های مسافر تحت نظارت این اداره‌کل اقامت داشتند.

باباگل زاده همچنین به اسکان گسترده زائران در اماکن مذهبی اشاره کرد و افزود: آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س) در این روز پذیرای ۲ هزار نفر در شبستان‌ها و زائرسراهای خود بوده و مسجد مقدس جمکران نیز ۷ هزار و ۲۰۰ زائر را در دو شبستان خود اسکان داده است.

سرپرست میراث‌فرهنگی استان قم در ادامه از نقش دیگر نهادها در تأمین محل اقامت مسافران خبر داد و گفت: آموزش‌وپرورش استان با اختصاص ۲۵۲ مدرسه، زمینه اسکان ۶ هزار و ۵۱۱ نفر را فراهم کرد. همچنین اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان در ۵۴ مسجد و حسینیه پذیرای ۳ هزار و ۴۳۵ نفر بود.

باباگل‌زاده با اشاره به مشارکت اداره‌کل ورزش و جوانان در این طرح افزود: در سالن‌های ورزشی زیر نظر این اداره، در مجموع ۲۰۰ نفر اسکان یافتند.

وی درباره ظرفیت‌های اسکان در کمپ‌های نوروزی شهرداری قم گفت: در این روز، ۷۳۹ تخته چادر در بوستان‌های مختلف برپا شد که شامل بوستان نیایش (۲۵۹ تخته چادر)، پارکینگ‌های شماره ۳ و ۴ (۲۲۰ تخته چادر)، بوستان مهدی (۹۸ تخته چادر)، بوستان فدک (۱۱۷ تخته چادر) و بوستان امام رضا(ع) (۴۵ تخته چادر) بود.

باباگل‌زاده همچنین به استقبال گردشگران از اماکن تاریخی قم اشاره کرد و اظهار داشت: در این روز، ۵ هزار و ۹۸۰ گردشگر از جاذبه‌های تاریخی استان بازدید کردند که از این تعداد، ۱۸۳ نفر گردشگر خارجی بودند.

وی در پایان با اشاره به ظرفیت‌های امدادی استان افزود: جمعیت هلال‌احمر قم نیز در چهار پایگاه امداد و نجات جاده‌ای، امکان اسکان اضطراری حدود ۱۲۰ نفر را فراهم کرده است.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی قم تأکید کرد: با توجه به حجم بالای سفرهای نوروزی به قم، تمام دستگاه‌های مرتبط در آماده‌باش کامل قرار دارند تا خدمات مطلوبی به زائران و مسافران ارائه شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه