English

اجرای حجم زیاد پروژه‌های کلان در ساری شعار نیست

شهردار ساری گفت: اجرای پروژه‌ها خواب و خیال و شعار و برنامه نیست و همه در سایه اقدام و عمل انجام شده است.

اجرای حجم زیاد پروژه‌های کلان در ساری شعار نیست

به گزارش خبرگزاری موج، مهدی عبوری با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری فرمودند، وظیفه اصلی مدیران امیدآفرینی باشد، خاطرنشان کرد: به‌عنوان سرباز کوچک ولایت اعلام می‌کنم با اجرای متوالی پروژه‌های عمرانی، کار، تلاش و پیگیری، امیدآفرینی برای اهالی شهر حاصل شده باشد.

وی افزود: امیدآفرینی با جلسات و همایش‌ها ایجاد نمی‌شود، وضعیت شهر ساری بعد از ۳۹ سال و این  چهار سال اخیر دیده شده است، همه مدیران به اندازه توان و عرضه خود کار کرده و می‌کنند.

شهردار ساری با بیان اینکه برای خدمتگذاری به مردم یاد گرفتم سرم را فقط در مقابل مردم خم کنم و نه مدیران بالادستی، اظهار کرد: این را با خدای خود عهد کرده و شاکرم تاکنون برای احقاق حق مردم ساری کوتاهی نکردم.

این مسوول ادامه داد: اگر اهل معامله بودم با تمام مشکلات موجود در کشور، ساری به کارگاه بزرگ سازندگی تبدیل نمی‌شد.

عبوری با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری فرمان می‌دهد حماسه اقتصادی اجرا شود، تصریح کرد: وقتی می‌گوییم ولایتمداریم، حاصل حماسه اقتصادی در ساری یعنی تبدیل بودجه ۷۰ میلیارد تومانی شهرداری ساری به ۵۸۴ میلیارد تومانی است.

وی به فرموده مقام معظم رهبری در مورد مدیریت جهادی اشاره کرد و ادامه داد: مدیریت جهادی یعنی اینکه ۱۰۰ روزه پارک ملل احداث شود، ۲۹ روزه امام‌زاده یحیی تعریض شود و تلاش در احداث زیر گذر میدان فرح‌آباد و تبدیل کردن پادگان قدیم ساری به بوستان ولایت که در حال اجراست.

شهردار ساری با بیان اینکه وقتی مقام معظم رهبری می‌فرمایند اقدام و عمل خاطرنشان کرد: یعنی اجرای طرح به زمین‌ مانده هدایت آب‌های سطحی بعد از ۱۷ سال و انجام آن از سوی شهرداری ساری بعد از یک سال و نیم، در حالیکه انجام پروژه طرح هدایت آب‌های سطحی از دغدغه‌های مهم مردم مرکز مازندران بود.                       

این مسوول با بیان اینکه اجرای این پروژه‌ها خواب و خیال و شعار و برنامه نیست و همه در سایه اقدام و عمل انجام شده است، گفت: با تمام سنگ‌اندازی‌ها و کارشکنی‌هایی که همه مردم شهر از آن خبر دارند و می‌دانند از کجا نشأت می‌گیرد و ما به آن توجهی نداریم؛ چرا که توجه ما خدمت به مردم است، هر که دلش هرچه خواست بگوید ما با تمام توان برای خدمت به مردم حرکت می‌کنیم.

عبوری در ادامه به دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی روستاها گفت: احکام شورای عالی شما آماده می‌شود و برخی کارها در محلات به‌صورت هیأت امنایی و به‌صورت شورای عالی اداره می‌شود، شهرداری نمی‌خواهد برای مردم مشکل ایجاد کند، درد دل مردم روستا را وقتی کسی پاسخگو نیست اعضای محترم شوراها می‌شنوند، لازم است همدیگر را درک کنیم.

عبوری با ابراز امیدواری مبنی بر اینکه شهرداری در کنار شما به‌عنوان اعضای شوراها و دهیاران قرار دارد، بیان کرد: هیچ نگرانی برای الحاق شدن به شهر ساری نداشته باشید.

وی دسترسی به حمل و نقل شهری، ایجاد فضای ورزشی، احداث پارک و توسعه فضای سبز و ایجاد رفاه شهروندی به‌طور یکسان در تمام محلات ساری را حق مردم محلات مختلف دانست و ادامه داد: اضافه شدن ۵۰۰ هکتار عرصه به فضای شهری برای خدمات‌رسانی نیازمند آموزش نیروی انسانی و افزایش ماشین‌آلات است که فرصت می‌خواهد.

شهردار ساری با اعلام اینکه طرح جامع شهر ساری اردیبهشت‌ماه ۹۵  ابلاغ شد و نحوه واگذاری آن در همه ابعاد دیده شد، تصریح کرد: یکی از دلایل عقب‌ماندگی ساری همین نگاه‌های سیاسی است و بعد از خود، می‌پرسیم چرا رشد و توسعه ساری با شتابی اندک پیش می‌رود.

این مسوول با اشاره به اینکه برای رسیدن به شرایط مطلوب توسعه و رفاه شهروندی دغدغه‌ تیم مدیریت شهری باید کار برای مردم باشد، خاطرنشان کرد: برای نخستین‌بار ۱۰ روستا به سه منطقه شرق، غرب و جنوب مرکز استان مازندران الحاق شده است و شهرداری قطعاً با مطالعاتی که انجام پذیرفته و کار کارشناسی از مشکلات موجود مطلع شده اما فراموش نکنیم که برای انجام این امر باید طبق قانون رفتار شود و انتظارات از شهرداری نباید فراتر از این مهم باشد.

عبوری با بیان اینکه خیلی‌ها به‌خاطر اینکه عبوری زیاد می‌داند نمی‌توانند او را تحمل کنند، اضافه کرد: از ابتدای خدمت تاکنون، خدمتگذاری به مردم را در عمل نشان داده‌ام و هر جا تیم مدیریت شهری ورود پیدا کرد، خروجی آن برای شهر ساری آبادانی و پیشرفت بوده است.

وی با بیان اینکه شهرداری در الحاق روستا به شهر به جبر، خدمات روستایی را جایگزین خدمات شهری نخواهد کرد، گفت: ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار ساری به ۴ هزار هکتار وسعت تبدیل شد و حریم شهر تا ۱۲ هزار هکتار افزایش یافته است.

شهردار ساری اظهار کرد: در اجرای الحاق روستای ۱۰ گانه به شهر ساری بیش از ۵۰ هزار نفر به جمعیت مرکز مازندران اضافه شد و دغدغه من برای اهالی همه محله‌های مختلف ساری است.

این مسوول با اشاره به اینکه خدمات‌رسانی شهرداری به محلات ۱۰ گانه الحاقی به شهر ساری کمتر از سایر محلات نیست و نخواهد بود، بیان کرد: از ابتدای حضور در شهرداری بیان کردم که شهر ساری باید از توسعه متوازن برخوردار شود اگر امروز این نهاد در حال ساخت بوستان بانوان در شمال شهر و همزمان دو زیرگذر در جنوب شهر، احداث زیرگذر در ذغال‌چال، دوربرگردان در بلوار پاسداران و بوستان ولایت در مرکز شهر ساری را در دستور کار قرار دارد، این یعنی گستردگی انجام پروژه‌ها در تمام جغرافیای ساری در حال شکل‌گیری است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه