English

مدیر جهاد کشاورزی آمل اعلام کرد؛

درآمد ۳۵۰ میلیارد تومانی کشاورزان از کشت باقالا در آمل

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل از درآمد ۳۵۰ میلیارد تومانی کشاورزان از کشت باقالا در این شهرستان خبر داد.

درآمد ۳۵۰ میلیارد تومانی کشاورزان از کشت باقالا در آمل
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، مرتضی ​مهدویان اظهار داشت: امسال کشاورزان آملی ۳۵۰ میلیارد تومان آورده از کشت باقلا برای شهرستان آمل خواهند داشت.

وی ادامه داد: سطح کشت باقالای سبز در سال زراعی جاری در شهرستان آمل ۹۶۰ هکتار است که در مقایسه با پارسال بیش از صددرصد افزایش داشته است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل تصریح کرد: عملکرد این محصول در سال زراعی جاری بسیار عالی بوده و پیش بینی ما این است که بیش از ۱۴هزار تن محصول باقالای سبز امسال از مزارع شهرستان آمل برداشت شود و این محصول در سال زراعی جاری به استان‌های گیلان، تهران، مرکزی و قم ارسال می‌شود.

وی افزود: باتوجه به متوسط قیمت این محصول در سال جاری پیش بینی ما این است بیش از ۳۵۰میلیارد تومان آورده برای شهرستان آمل تولید کنندگان ما خواهد داشت.

گفتنی است؛ برداشت باقالا تا نیمه اردیبهشت ماه ادامه دارد و شهرستان آمل جایگاه ویژه درکشت باقالا در مازندران دارد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه