English

آسیب شناسی علمی و دقیق از موانع رشد جمعیت در مازندران صورت گیرد

معاون سیاسی، امنیتی استاندارمازندران گفت: آسیب شناسی علمی و دقیق از موانع رشد جمعیت در استان صورت گیرد و جلسات شورای مشورتی در شهرستان‌ها با جدیت پیگیری شود.

آسیب شناسی علمی و دقیق از موانع رشد جمعیت در مازندران صورت گیرد

به گزارش خبرگزاری موج، علیرضا یونسی رستمی در جلسه کارگروه امور اجتماعی و فرهنگی ساماندهی و مدیریت آسیب‌های اجتماعی استان با اشاره به این که در آغاز به کار دولت تدبیر و امید، استان با چالش‌های اجتماعی متعددی روبرو بود، افزود: با نگاه واقع بینانه دولت یازدهم به آسیب‌های اجتماعی و تلاش‌های صورت گرفته در استان، جلوی رشد فزاینده طلاق در مازندران گرفته شد و اکنون بحمدالله با تداوم برنامه‌ها، آمار این بخش رو به کاهش است و در تلاشیم تا با آسیب شناسی و احصا وضعیت، برنامه مقابله با پدیده طلاق را در شهرهای دارای اولویت پیگیری کنیم.

یونسی با اشاره به این که در دیگر حوزه‌های آسیب‌های اجتماعی نیز در مازندارن در دولت تدبیر و امید تلاش‌های شایان توجهی صورت پذیرفت، یاد آور شد: کاهش ازدواج و باروری از دیگر پدیده‌های اجتماعی است که نرخ رشد جمعیت در استان را تحت تأثیر قرار می‌دهد و اگر برنامه ای اصولی برای این بخش تدوین و اجرا نشود در افق ۱۴۰۴ با جامعه ای سالمند و پیر در مازندران مواجه خواهیم بود.

وی با اشاره به این که سیاست‌های کلی افزایش جمعیت از سوی مقام معظم رهبری و چارچوب اجرایی این سیاست‌ها از سوی معاون اول رییس جمهور به دستگاه‌ها و سازمان‌ها ابلاغ گردید، افزود: شورای راهبردی جمعیت با ۵ کمیته کارشناسی، اجرای سیاست‌های افزایش جمعیت در استان را پیگیری می‌نماید.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، با اشاره به این که کاهش ازدواج در کنار پدیده طلاق از مشکلات اجتماعی است که می‌تواند آسیب‌های جدی به تحکیم بنیان خانواده وارد کند، تصریح نمود: در دو ماهه نخست سال ۹۶ نبست به مدت مشابه سال قبل شاهد رشد  ۱.۴ درصدی موالید در استان بوده‌ایم.

یونسی با اشاره به برگزاری همایش روز جهانی جمعیت در تیرماه ۹۶ در ساری، گفت: این همایش باید روح حرکت عقلانی، علمی، فرهنگی و دینی به سوی افزایش باروری را برای رسیدن به اجتماعی شاداب تر، سرزنده تر و پویا تر در جامعه بدمد.

وی بر اتخاذ روش‌های مؤثر فرهنگی و علمی برای ترویج افزایش ازدواج و موالید با بهره گیری از آداب، رسوم، اندیشه‌های دینی و فرهنگی در جامعه تاکید کرد و خاطر نشان ساخت: مجموعه سیاست هاس تشویقی دولت در دستگاه‌ها برای افزایش موالید جمع بندی و به آگاهی عموم رسانده شود.

معاون استاندار، تصریح کرد: آسیب شناسی علمی و دقیق از موانع رشد جمعیت در استان صورت گیرد و جلسات شورای مشورتی در شهرستان‌ها با جدیت پیگیری شود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه