۶۰۵ تن اقلام اساسی ماه مبارک رمضان در مازندران توزیع شد
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور از توزیع ۶۰۵ تن اقلام اساسی در ماه مبارک رمضان در استان خبر داد.
![۶۰۵ تن اقلام اساسی ماه مبارک رمضان در مازندران توزیع شد](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/Vtvv46rvNN2k/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh8oqdufd3h4A/%D8%AC%D8%B9%D9%81%D8%B1%DB%8C+%D8%BA%D9%84%D9%87.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج، محمد جعفری اظهار داشت: از سوی معاونت بازرگانی شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران، ۱۱۲۲ تن برنج و ۸۲۲ تن شکر برای تنظیم بازار ماه مبارک رمضان به مازندران تخصیص یافته است.
وی افزود: بر اساس مصوبه ستاد تنظیم بازار استان مباشرین از طریق ستاد تنظیم بازار شهرستان به سازمان جهاد کشاورزی و از آنجا به شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو معرفی تا نسبت به دریافت برنج و شکر اقدام کنند.
جعفری گفت: روند معرفی و ارائه کالا به مباشرین برای توزیع در بین مردم مازندران ادامه دارد.
وی بیان کرد: از آغاز خرید تضمینی گندم تاکنون بیش از ۸۴۱ هزار تن گندم مازاد بر مصرف کشاورزان توسط شرکت غله منطقه دو خریداری شد.
جعفری گفت: تعداد ۱۲۴ مرکز خرید تضمینی در سطح منطقه ۲ استانهای مازندران، سمنان و گلستان تجهیز و فرآیند عملیات خرید تضمینی گندم مازاد بر مصرف کشاورزان را بر عهده دارند.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو به خرید هر استان اشاره کرد و گفت: حدود ۸۰۰ هزار تن در گلستان و در مازندران و سمنان به ترتیب ۲۱ هزار و ۲۰ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شد.
جعفری به نرخ خرید تضمینی اشاره کرد و گفت: نرخ خرید تضمینی گندم در سال زراعی جاری بر اساس دو درصد افت غیرمفید و چهار درصد افت مفید ۱۳ هزار ریال است.
وی تصریح کرد: کشاورزان برای تحویل گندم خود باید دارای معرفی نامه از سازمان جهاد کشاورزی باشند.
جعفری افزود: پرداخت بهای گندم تحویلی از طریق بانک کشاورزی صورت خواهد گرفت.
وی بیان کرد: از آغاز فصل خرید تضمینی گندم تاکنون ۲۸ هزار تن گندم مازاد بر مصرف کشاورزان در مازندران خریداری شد.
مدیرعامل شرکت غله منطقه دو کشور گفت: این میزان خرید توسط ۱۶ مرکز از ۳۰ مرکز دایر شده در استان خریداری شد.
جعفری افزود: بر اساس پیش بینی سازمان جهاد کشاورزی استان انتظار میرود در سال زراعی جاری حدود ۱۵۹ هزار تن گندم مازاد بر مصرف کشاورزان تحویل مراکز خرید تضمینی شود.
وی تصریح کرد: کشاورزان برای تحویل گندم خود باید دارای معرفی نامه از سازمان جهاد کشاورزی باشند.
جعفری افزود: پرداخت بهای گندم تحویلی از طریق بانک کشاورزی صورت خواهد گرفت.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر