پژوهش های دانش آموزی و معلمان در مازندران حمایت شود
استاندار مازندران گفت: پژوهش های دانش آموزی و معلمان در مازندران حمایت شود.
به گزارش خبرگزاری موج، ربیع فلاح جلو دار در جلسه شورای آموزش و پرورش که در سالن شماره ۲ استانداری مازندران برگزار شد، اظهار کرد: امکانات در بستر پژوهش محدود است و با حداقل امکانات باید بیشترین فعالیت را در این راستا انجام داد.
وی همچنین هدف از جلسه را طبق این دستورالعمل ابلاغی وزارت برای اعضا و حمایتهای مادی و معنوی پژوهشگران عنوان کرد.
استاندار مازندران افزود: مازندران از استان های پیشرو در بخش پژوهش های آموزش و پرورش است و باید به برنامه های آموزش و پرورش در این زمینه کمک شود.
فلاح با بیان اینکه باید کمک کرد تا شورا از جایگاه مناسبی برخوردار شود، افزود: ۳۱ پژوهش سرا در استان وجود دارد و وجود آزمایشگاه به دلیل انجام کارهای پژوهشی به آزمایشی امری ضروری است.
استاندار مازندران افزود: آموزش و پرورش مرکز پژوهش است و در این راستا باید به نقاط ضعف پژوهش سراها بپردازیم از این رو برای انجام برنامه های پژوهشی حضور خیرین تاثیرگذار است.
وی گفت: با توجه به اینکه مأموریت معلمان اقدام پژوهی در باره تعلیم و تربیت است بیش از دوهزار گزارش اقدام پژوهی در سال ۹۵ در مازندران انجام شده است.
مریم جمشیدی مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران نیز در این جلسه درباره پژوهش محوری در مدارس مازندران اظهار کرد: فرصت حرکت در مدارس شهرستان ها باید فراهم شده و در این راستا پژوهش سرای آموزش و پرورش باید تقویت شود.
وی گفت: در انتخاب روسای پژوهش سراها شایستهسالاری باید مدنظر قرار گرفته شود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران افزود: دستورالعمل شورای آموزش و پرورش استان در طرح غنا بخشی به سرمایه فرهنگی از طریق تولید محتوای آموزش و پرورش و پرورش بر اساس کتب درسی دوره های تحصیلی و مسائل اجتماعی و بهره برداری از آنها در فرایند پژوهش محوری تاثیرگذار است.
جمشیدی گفت: ۹۰معلم پژوهنده در استان وجود دارد ولی متاسفانه به مسائل به طور واقعی در حوزه پژوهش پرداخته نشده و در نتیجه مشکلات در این مقوله حل نشده مانده است.
ارسال نظر