۳۱ نقطه ممنوعه شنا در بابلسر وجود دارد
فرماندار بابلسر با بیان اینکه ۳۱ نقطه ممنوعه شنا در بابلسر وجود دارد که از سوی ناجیان غریق پوشش داده میشوند.
به گزارش خبرگزاری موج، سیدعلی اسد اظهار کرد: پس از پایان ماه مبارک رمضان ۱۵ طرح دریای دولتی و خصوصی به صورت رسمی فعالیت خود را در شهرستان بابلسر آغاز کردند.
وی تعداد ناجیان غریق به کارگیری شده در سطح سواحل بابلسر و بهنمیر را ۱۲۳ نفر اعلام کرد و افزود: از ابتدای طرح تاکنون ۱۸۶ نفر از مرگ حتمی نجات یافتند.
فرماندار بابلسر با بیان اینکه ۳۱ نقطه ممنوعه شنا در بابلسر وجود دارد که از سوی ناجیان غریق پوشش داده میشوند، خاطرنشان کرد: از ابتدای طرح سالمسازی دریا تاکنون دو نفر در سواحل این شهرستان غرق شدند.
اسد خواستار افزایش ناجیان غریق در سطح سواحل بابلسر شد و افزود: تعداد مسافران با تعداد ناجیان همخوانی ندارد.
وی گفت: تمام تصمیمات ستاد سالمسازی دریا در شهرستان بابلسر باید بر اساس وحدت رویه قانونی و دستورالعملها اجرا شود.
فرماندار بابلسر با بیان اینکه برای کاهش خطرات در ساحل باید فرهنگسازی از مبدا و پیش از سفر در استانها صورت پذیرد، گفت: ایجاد فرصتهای تفریحی، سرگرمی در سطح سواحل نقش مؤثری در کاهش خطرات دریا دارد.
رئیس ستاد ساماندهی طرح سالمسازی دریا در بابلسر به سختی کار ناجیان غریق اشاره کرد و افزود: توجه به آموزش نیروهای جدید با کمک هیئت نجات غریق و بسیج عملیاتی شود.
این مسئول یکی از مشکلات طرحهای سالمسازی دریا را کوتاه مدت و دورهای بودن طرحها دانست و گفت: برای ایجاد رغبت در سرمایهگذار باید طرحهای دریا را در یک مدت زمانی بیشتری در نظر گرفت.
اسد تاکید کرد: در مواقع طوفانی بودن دریا تمامی ناجیان داخل طرحها و نقاط ممنوعه شنا، باید در پستهای خود حضور داشته باشند.
وی در پایان گفت: طرحداران در مجتمعها باید از ناجیانی استفاده کنند که صلاحیت و تاییدیه فنی برای کار دارند.
ارسال نظر