English

بازگشت بینایی بانوی ۶۸ ساله آملی با جراحی آب مروارید سیاه در بیمارستان میناگر

متخصص و جراح چشم بیمارستان میناگر و استادیار دانشگاه علوم پزشکی بابل از جراحی آب مروارید سیاه در خانم ۶۸ ساله آملی خبر داد.

بازگشت بینایی بانوی 68 ساله آملی با جراحی آب مروارید سیاه در بیمارستان میناگر

به گزارش خبرگزاری موج، غلام عباس روستائی گفت:  بیمار زن  ۶۸ ساله اهل آمل که بینایی چشم چپ ایشان سال ها پیش در اثر جداشدگی شبکیه از دست رفته بود و با کاهش شدید بینایی چشم راست مراجعه کرده بود تا حدی که تنها قادر به دیدن حرکات دست از فاصله ۳۰ سانتی‌متری بود.

جراح چشم بیمارستان میناگر گفت:  بیمار به روش خارج کپسولی با برش تونل اسکلرا تحت جراحی آب مروارید و کارگذاری لنز داخل چشمی قرار گرفت، دو هفته پس از جراحی بیمار دید کامل و تنها ۱.۲۵دیوپتر آستیگماتیسم داشت.

وی با اشاره به اینکه آب مروارید عمدتا با سفید شدن عدسی چشم شناخته می شود، گفت: یکی از انواع آب مروارید وابسته به سن، نوع هسته ای است که پیشرفت آهسته ای دارد و دید دور بیمار را بیشتر از دید نزدیک مختل می کند.

این متخصص ادامه داد:  زرد‌ رنگ شدن پیشرونده عدسی چشم در سیر آب مروارید در اثر تجمع رنگدانه باعث اختلال در افتراق رنگ ها به ویژه در محدوده طیف آبی می شود.

وی بیان کرد: در مراحل بسیار پیشرفته، هسته عدسی کدر و قهوه ای رنگ می شود و در شدیدترین حالت تمامی عدسی کدر و بسیار سخت می شود و به رنگ قهوه ای تیره تا سیاه درمی‌آید که آب مروارید سیاه نامیده می شود.

روستائی ادامه داد: آب مروارید سیاه با بیماری گلوکوم یا آب سیاه که ممکن است در مراحل انتهایی آب مروارید نیز ایجاد شود کاملا متفاوت است.

جراح چشم بیمارستان میناگر گفت: تاری دید، مشکلات بینایی در شب به خصوص هنگام رانندگی، افزایش حساسیت چشم به نور، دیدن هاله دور منبع نوری، احتیاج به نور بیشتر هنگام مطالعه، تغییرات مکرر در شماره عینک، کم رنگ شدن و از بین رفتن رنگ ها و دوبینی از مهم ترین علایم آب مروارید به شمار می روند.

این متخصص شایع‌ترین علت آب مروارید را افزایش سن دانست و گفت: میزان شیوع آن در سن ۶۵ تا ۷۴ سالگی ۵۰ درصد و در سنین بالای ۷۵ سال تا حدود ۷۰ درصد افزایش می یابد.

استادیار دانشگاه علوم پزشکی بابل همچنین یادآور شد:در بیماران مبتلا به آب مروارید پیشرفته و بسیار سخت، جراحی به روش متداول فیکو امکان‌پذیر نمی‌باشد و بهترین روش جراحی خارج کپسولی با تکنیک تونل اسکلرا می‌باشد که کمترین میزان آستیگماتیسم القایی را به همراه دارد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه