معاون آموزش و پرورش مازندران اعلام کرد:
۵۴ درصد از معلمان مازندران بالای ۲۰ سال سابقه کار دارند
سید عیسی میرشفیعی با بیان اینکه ۵۴ درصد از معلمان مازندران بالای ۲۰ سال سابقه کار دارند، گفت که این نیروها تا ۱۰ سال آینده بازنشسته می شوند و لازم است برای این منظور هم چاره اندیشی شود.
به گزارش خبرگزاری موج،معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش مازندران در همایش استانی درس پژوهی در قائم شهر با بیان اینکه استان مازندران در سال تحصیلی گذشته سه هزار و ۹۹۴ مدرسه با ۵۰۷ هزار و ۳۹۰ دانش آموز داشت که ۲ هزار و ۱۱۹ مدرسه استان مربوط به مقطع ابتدایی است، اظهار کرد: ۸۰۴ مدرسه به تعداد یک هزار و ۲۴۴ کلاس درس چندپایه در مازندران وجود دارد که ۱۷ هزار دانش آموز در آنها تحصیل کرده و مقطع ابتدائی ۳۶.۵۸ درصد از نیروهای آموزش و پرورش مازندران را در اختیار دارد.
وی با بیان اینکه ۵۴ درصد از معلمان مازندران بالای ۲۰ سال سابقه کار دارند، گفت که این نیروها تا ۱۰ سال آینده بازنشسته می شوند و لازم است برای این منظور هم چاره اندیشی شود.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش مازندران همچنین سابقه کار ۳۰.۲۹ درصد از نیروهای آموزشی استان را ۱۰ سال اعلام کرد.
میرشفیعی با تاکید بر کمبود نیروی آموزشی تا سال ۱۴۰۰، گفت: با وجود اینکه ورودی دانشگاه فرهنگیان استان تا سال ۱۴۰۰ تنها ۷۹۴ نفر نیروی آموزشی خواهد بود، در همان سال سه هزار و ۵۵۴ نفر خروجی از آموزش و پرورش صورت می گیرد که به معنای کمبود ۲ هزار و ۷۶۰ نیروی آموزشی برای استان خواهد بود.
وی از بازنشستگی ۵۶۷ نفر از نیروی آموزش ابتدایی در سال جاری خبر داد و گفت که امسال ورودی نیرو در این بخش۳۶۷ نفر بود و آموزش و پرورش مازندران با ۲۰۰ نفر کمبود نیروی معلم مواجه می شود.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش مازندران عدم تخصیص سهمیه مناسب در آزمون استخدامی برای استان، وجود کلاس های پایه ششم مختلط در مدارس روستایی، فقدان اعتبارات کافی برای پرداخت حق التدریس معلمان بالای ۲۰ سال سابقه آموزشی، عدم تسهیلات و امتیازات مناسب برای جذب و نگهداشت نیروهای کارآمد در دوره ابتدایی و تقویت نگاه تخصصی و زیربنایی به این دوره تحصیل را از دیگر چالش های پیش روی آموزش و پرورش استان اعلام کرد.
میرشفیعی گفت: اساسی ترین رویکردها توسعه عدالت محوری آموزش و برابرسازی فرصت ها، تمرکز بر والدین به عنوان افراد تاثیر گذار بر دانش آموز، ارتقای صلاحیت حرفه ای کارکنان و بانشاط سازی فضای آموزشی با رویکرد بازی است.
وی در مورد پوشش تحصیلی نوآموزان دوره پیش دبستانی گفت: این بخش با ۲۷.۳ دهم درصد نسبت به سال گذشته با رشد همراه بوده و ۱۰ میلیارد ریال برای حمایت ازدانش آموزان مناطق محروم هزینه شد.
معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه مازندران استان معین خانواده آگاه همگام با اوان کودکی شد به استراتژی ها ی موجود اشاره کرد و افزود: کتاب آموزش والدین در تمام پایه ها انجام شد و ارایه برنامه مناسب برای کارگاه آموزش و پرورش و یکپارچه سازی برای مدیریت پیش دبستانی، ارتقای صلاحیت های حرفه ای کارکنان در راستای برگزاری آزمون ارتقای صلاحیت حرفهای مدیران و معاونین مدارس ابتدایی برگزاری آزمون کارگاه آموزشی ویژه معلمان زیر ۶ سال سابقه و توانمندسازی معلمان چند پایه، نشست فضاسازی آموزشی با اجرای طرح جابر، عدم وجود کلاس های پایه ششم مختلف در مدارس روستایی و نبود امتیازات مناسب برای جذب و نگهداشت نیروهای کارآمد در دوره ابتدایی به نگاه تخصصی و زیربنایی این دوره کمبود نیروی انسانی از استراتژی های پیش رو است.
میر شفیعی اجرای برنامه شش سه سه را از چالش ها عنوان کرد و افزود: اجرای آزمون های ورودی مدارس استعدادهای درخشان و نمونه دولتی، نبود اعتبارات کافی برای پرداخت حق التدریسی معلمان بالای ۲۰ سال سابقه آموزشی، رها شدگی دانش آموزان در ارزشیابی کیفی توصیفی دوره ابتدایی ارزیابی کیفی و برنامه حجم زیاد محتوای آموزش و عدم تناسب آن با میزان ساعت برنامه درسی از چالش های پیش رو است.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر