رکود بر ۶۰ تا ۷۰ درصد صنعت مازندران حاکم است
عبدالله رضیان با بیان اینکه در حال حاضر رکود بر ۶۰ تا ۷۰ درصد صنعت مازندران حاکم است، اضافه کرد: سال گذشته با اجرای طرح بهینیاب و تزریق ۱۶ هزار میلیارد تومان در کشور و ۴۲۰ میلیارد تومان در مازندران بود.
به گزارش خبرگزاری موج، نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی درباره وضعیت صنعت مازندران، اظهار کرد: طی بازدیدهای صورت گرفته از واحدهای صنعتی و نشستهای بسیار با مجموعه بازار در بحث صادرات و واردات و فضای کسب و کار، وضعیت صنعت مازندران خوب نیست.
وی با بیان اینکه در حال حاضر رکود بر ۶۰ تا ۷۰ درصد صنعت مازندران حاکم است، اضافه کرد: سال گذشته با اجرای طرح بهینیاب و تزریق ۱۶ هزار میلیارد تومان در کشور و ۴۲۰ میلیارد تومان در مازندران وضعیت صنعت مازندران حدود ۵ تا ۱۰ درصد بهتر شده و امسال نیز ۳۰ هزار میلیارد تومان وزارت صنعت، معدن و تجارت به این بخش اختصاص یافته که باید ببینیم این اعتبارات تا چه میزان در وضعیت میتواند تأثیرگذار باشد.
نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی به مشکلات واحدهای صنعتی اشاره کرد و افزود: تمامی واحدهای صنعتی یا با مشکلات بانکی، نقدینگی در سرمایه در گردش و یا مطالبات دولتی دست و پنجه نرم میکنند که مجبور به تعدیل نیرو میشوند.
این مسوول با اعلام اینکه رکود جدی و شدیدی بر واحدهای صنعتی مازندران حاکم است، گفت: طی سالهای اخیر دو سوم نیروی کار واحدهای صنعتی بهدلیل مشکلات رکود کاهش یافته و بیشتر به فکر وضعیت موجود هستند و این مسائل بر بازار نیز تأثیر گذاشته و بسیاری از واحدهای کسب و کار مجبور به تعطیلی واحدهای صنفی خود شدند.
رضیان تصریح کرد: نساجی قائمشهر متعلق به شهرداری قائمشهر بوده که دلایل واگذاری آن ماجرای زیادی دارد چرا که برخی پشت گود نشسته بودند و میخواستند با خریداری این واحد صنعتی سودجویی و اقدام به تعطیلی آن کرده و همان سرنوشت نساجی قائمشهر تکرار شود.
وی با بیان اینکه شهرداری نیز در این زمینه با مشکلات بسیاری مواجه است، افزود: در حال حاضر تولید در این واحد صنعتی در سقفی نگه داشته شده و زیانده بوده ولی در حال پیگیری قراردادهایی هستند که تولیدی باشد و این واحد تولیدی را به سوددهی برسانند و همچنین برخی در این زمینه کارشکنی میکردند که شهرداری برخورد مدیریتی در دستور کار قرار داده است.
نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی در مجلس شورای اسلامی در مورد وضعیت نساجی مازندران، گفت: در گذشته سوءاستفادههای بسیاری از این واحد صنعتی صورت گرفته حدود یک سال این واحد صنعتی با ۴۰۰ کارگر در حال فعالیت است ولی بهدلیل بدهیهای گذشته با مشکلات بسیاری مواجه است که باید از ظرفیت سرمایهگذار داخلی استفاده کنیم.
این مسوول با اعلام اینکه ارزش این واحد صنعتی ۵۰۰ میلیارد تومان است، اضافه کرد: بدهی این واحد صنعتی ۳۰۰ میلیارد تومان است که در صورت ورود سرمایهگذار علاوه بر حفظ وضعیت موجود میتوان نسبت به راهاندازی رنگرزی در این مجموعه ایجاد کرده که علاوه بر سود اقتصادی اشتغالزائی بسیاری را به دنبال خواهد داشت.
رضیان ادامه داد: در این زمینه بهطور جدی پیگیر ماجرا هستیم و تمام تلاشمان را میکنیم مشکلات این واحد صنعتی رفع کنیم.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر