لزوم تصویب طرحی برای خروج درختان افتاده از جنگلها
معاون منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ ساری گفت: باید برنامه و طرحی برای جمعآوری این درختان و جلوگیری از ایجاد چنین خسارتهایی اندیشید تا با خروج درختان افتاده از وقوع خسارات جلوگیری کرد.
![لزوم تصویب طرحی برای خروج درختان افتاده از جنگلها](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/UlE20i5WzQi1/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh0tyQF2q6Oi4/%D8%AC%D9%86%DA%AF%D9%84.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج، محمدرضا جهان آرا اظهار کرد: از ابتدای سال ۹۶ با اجرای طرح تنفس جنگل هیچ گونه مجوزی برای خارج کردن درختان باد افتاده، شکسته و ... داده نمیشود.
وی با بیان اینکه اجازه خروج هیچ درختی از جنگل داده نمیشود افزود: از ابتدای امسال هیچ درختی هم برای برداشت نشانهگذاری نشده است.
معاون منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران ـ ساری با بیان اینکه درختان شکسته و بادافتاده ممکن است که ایجاد آفت هم داشته باشند خاطرنشان کرد: دغدغه ما کمتر بر روی ایجاد آفت است، عمده نگرانیها در ارتباط با آتشسوزی و در صورت تراکم درختان افتاده بحث سیل و مخاطرات آن هم مطرح است.
این مسؤول با اشاره به اینکه برخی از درختان افتاده ممکن است در داخل درهها قرار داشته باشند بیان کرد: اگر این درختان جمع آوری نشوند در پشت پلها و سدها جمع شده و باعث نگرانی هستند.
جهانآرا ادامه داد: در ارتباط با جمع آوری و جلوگیری از درختان افتاده که مسائلی مانند آتش سوزی و سیل و طغیان آفت را باعث میشوند تصمیمی اتخاذ و ابلاغ نشده است.
وی گفت: میتوان و باید برنامه و طرحی برای جمعآوری این درختان و جلوگیری از ایجاد چنین خسارتهایی اندیشید تا با خروج درختان افتاده از وقوع خسارات جلوگیری کرد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر