پیشگیری در بیماریهای غیرواگیر باید به یک فرهنگ تبدیل شود
مدیر شبکه بهداشت و درمان نکا گفت: پیشگیری در بیماریهای غیرواگیر باید به یک فرهنگ تبدیل شود و باید در این عرصه همه مردم تلاش کنند.
به گزارش خبرگزاری موج، علیرضا خانجانی در آیین تجلیل از خادمان عرصه سلامت در این شهرستان اظهار کرد: اکنون بیماریهای غیرواگیر همچون بیماریهای قلبی، سرطانها، دیابت و فشار خون بیشترین آمار مرگ و میر را به خود اختصاص دادهاند که برای جلوگیری از بروز این بیماری باید تلاش شود.
وی با بزرگداشت روز پزشک، بهورز، دندانپزشک، دارو ساز، کارمند و خادمان عرصه سلامت افزود: ابن سینا ۷۰۰ سال پیش با کتابهای مفیدی که از خود به جای گذاشته است مهمترین کمک را به علم پزشکی بوده است و باید تلاش کنیم تا در طب پیشگیری موفق باشیم.
مدیر شبکه بهداشت و درمان نکا گفت: داروسازان خدمات بسیار شایانی را به سلامت جامعه میکنند و با توجه به اینکه اکنون سرانه مصرف داروی ما بسیار بالا است و باید تلاش شود تا به جایگاهی برسیم تا مصرف داروهای ما در کشور کاهش پیدا کند.
این مسؤول ادامه داد: بهورزان هم در خط مقدم بهدشات و کمک به روستاییان هستند که با کمکهای فراوانی که در این حوزه انجام دادهاند اکنون شاهد افزایش و بالارفتن شاخصهای مختلف بهداشت و درمان و سلامت در نقاط مختلف هستیم.
خانجانی افزود: ۲۲ هزار و ۵۰۰ خانه بهداشت در کشور وجود دارد که استان مازندران یکهزار و ۱۵۰ خانه بهداشت و شهرستان نکا ۷۵ خانه بهداشت را به خود اختصاص داده است.
وی با بیان اینکه در شهرستان نکا تمام خانههای بهداشت ما تکمیل و نوسازی شده است، خاطرنشان کرد: هیچ خانه بهداشت استیجاری در سطح شهرستان نکا نداریم و باید در بحث پیشگیری از بیماریهای غیرواگیر در خانههای بهداشت و فرهنگسازی در این بخش تلاش شود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان نکا با بزرگداشت روز اورژانس ۱۱۵ افزود: ماهانه یکهزار و ۲۰۰ مأموریت اورژانس ۱۱۵ در سطح شهرستان نکا داریم و خدمات مختلفی در سطح شهر و روستا ارائه می شود.
خانجانی گفت: شهرستان نکا در حوزه بهداشت و سلامت در بخشهای مختلف شاهد پیشرفت رو به رشدی بوده است و به عنوان نمونه ساخت و تجهیز دیالیز شهرستان و همچنین مرکز تخصصی طوبی از خدمات مهمی بوده است که به شهروندان ارائه شده است و باید در راستای رفع مشکلات مختلف دیگر هم تلاش شود.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر