ساخت آببندانها موجب مدیریت ریسک در خشکسالی شده است
مدیر جهاد کشاورزی فریدون کنار گفت: ساخت آببندانها موجب مدیریت ریسک در خشکسالی شده و موجب دلگرمی روستاییان و گسترش روحیه اعتماد به نفس آنها در مقابله با مشکلات میشود.
به گزارش خبرگزاری موج، محمدرضا ضیایی با اشاره به اهمیت آببندانها در تأمین آب زراعی و اشتغالزایی روستاییان افزود: آببندانها علاوه بر نقش عمدهای که در اشتغالزایی و ایجاد رفاه نسبی و جلوگیری از کوچ روستاییان داشته و در ایجاد منظرههای زیبا نیز حائز اهمیت هستند.
مدیر جهاد کشاورزی فریدون کنار با بیان اینکه در سالهایی که خشکسالی موجب خسارت جبرانناپذیری میشود، وجود آببندانها میزان خسارت را کاهش میدهد و موجب مدیریت آبی مفید برای رهایی از این مشکل خواهد بود، تصریح کرد: ساخت آببندانها موجب مدیریت ریسک در خشکسالی شده و موجب دلگرمی روستاییان و گسترش روحیه اعتماد به نفس آنها در مقابله با مشکلات میشود.
این مسوول بیان کرد: پروژه لایروبی، مرمت و بازسازی آببندان روستای زاهدکلا که از مردادماه سال جاری به مرحله اجرا درآمده بود، به اتمام رسیده است.
ضیایی ادامه داد: با اتمام این پروژه که در سطح ۱۲ هکتار و با تأمین اعتباری به مبلغ یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال از محل تبصره ۳۶ اعتبارات استانی انجام شد، ۳۰۰ هزار مترمکعب به ذخیره آب افزوده که این میزان موجب ۲.۵ برابر شدن حجم آبگیری آببندان میشود.
مدیر جهاد کشاورزی فریدون کنار گفت: با این افزایش حجم آبگیری آببندان، علاوه بر اینکه ۵۸ خانوار روستایی از آب زراعی بهرهمند خواهند شد، از احتمال کمآبی جلوگیری شده که موجب خودکفایی در آب زراعی و عدم نیاز به حفر چاه زراعی میشود.
ارسال نظر