عدم تثبیت مکان استقرار از مشکلات مرتبط با گمرک شهرستان آمل است
ابوالقاسم یوسفینژاد یکی از مسائل و مشکلات مرتبط با گمرک شهرستان آمل را عدم تثبیت مکان استقرار با توجه به سه مرحله جابهجایی برشمرد و افزود: در بحث توجیه ساختار سازمانی و برنامههای سیستمی این گمرک، این موضوع موثر بوده و موانعی را ایجاد میکند.
به گزارش خبرگزاری موج، مدیرکل گمرکات مازندران در بازدید جمعی از فعالان اقتصادی، صادرکنندگان نمونه کشوری، استانی و دانشبنیان آمل که در شهرک صنعتی بابکان این شهر برگزار شد، با اشاره به اهمیت موضوع تسهیل انجام تشریفات گمرکی در رونق فعالیتهای اقتصادی تولیدی و تجاری و نقش گمرک در حمایت از تولید و صادرات، اظهار کرد: با توجه به حجم بالای صادرات استان از شهرستان آمل، امیدواریم این جلسات بتواند برای فعالان اقتصادی منطقه مفید واقع شود.
یوسفی نژاد به اقدامات گمرک در طی چند سال اخیر اشاره کرد و افزود: در زمینه الکترونیکی شدن رویههای گمرکی در مازندران، ارتباط سیستمی با سازمانهای همجوار و راهاندازی سامانه متمرکز مجازی، توفیقات گمرک ایران در دو شاخص مهم مبارزه با قاچاق کالا و الکترونیکی شدن رویهها در سطح ملی و بینالمللی این موفقیتها ناشی از اعتماد خدمت گیرندگان و گمرک است.
مدیرکل گمرکات مازندران تصریح کرد: در جهت تکمیل عملیات الکترونیکی شدن رویه صادرات، پروژه گمرکی عملیات صادرات و ثبت حاملهای مربوطه به صورت غیرحضوری در پنجره واحد تجارت فرامرزی (Acces Contorol ) در آینده نزدیک انجام میشود.
این مسؤول بیان کرد: اجرای این پروژه گمرکی ابتدا در مسیرهای سبز و زرد اجرا میشود و اداره کل گمرکات استان در نظر دارد آموزشهایی را به صورت منطقهای برای تجار و بازرگانان استان در این باره برگزار کند.
یوسفینژاد یکی از مسائل و مشکلات مرتبط با گمرک شهرستان آمل را عدم تثبیت مکان استقرار با توجه به سه مرحله جابهجایی برشمرد و افزود: در بحث توجیه ساختار سازمانی و برنامههای سیستمی این گمرک، این موضوع موثر بوده و موانعی را ایجاد میکند.
وی درباره استفاده از ظرفیت حمل و نقل ریلی استان که از سوی فعالان اقتصادی پیشنهاد شد، گفت: در صورت فراهم شدن بسترهای لازم برای ارائه خدمات گمرکی، گمرک آمادگی لازم در این زمینه را دارد.
ارسال نظر