وقف در حوزه علمی و آموزشی به نیاز کشور تبدیل شده است
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه وقف در حوزه علمی و آموزشی به نیاز کشور تبدیل شده است، تصریح کرد: در استان مازندران ۳۷۶ رقبه آموزشی است.
به گزارش خبرگزاری موج، حجتالاسلام ابراهیم حیدریجناسمی با بیان اینکه بیش از ۱۹۱ هزار رقبه در استان وجود دارد، افزود: از این تعداد ۱۲۹ هزار و ۷۴۹ مسکونی، ۱۲هزار و ۱۶۸تجاری، ۶۹۷ رقبه اداری، ۲۸ هزار و ۷۸۴ کشاورزی، ۱۶ تجاری- اقامتی، ۶ هزار و ۳۳۱ رقبه مذهبی، یک هزار و ۲۱ رقبه صنعتی، هشت معدن، هزار و ۲۰۹ خدماتی، ۱۰۸ رقبه فرهنگی، ۱۵۷ رقبه تاسیسات زیربنایی و... است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با بیان اینکه وقف در حوزه علمی و آموزشی به نیاز کشور تبدیل شده است، تصریح کرد: در استان مازندران ۳۷۶ رقبه آموزشی است که امیدواریم واقفان به این حوزه توجه ویژهای داشته باشند.
این مسؤول بر توجه به وقف در حوزه بهداشتی و درمانی تاکید کرد و گفت: وقف بهترین روش برای تامین هزینههای دارو و درمانی بهشمار میرود و این مسئله در دنیا نیز مرسوم است و در استان مازندران نیز ۸۶ رقبه بهداشتی درمانی وجود دارد.
حیدری در ادامه حفظ و نگهداری از اسناد وقفی را یکی از وظایف مهم اوقاف دانست و افزود: این اسناد جزو سندهای تاریخی و ارزشمند سازمان اوقاف بهشمار میروند که توسط واقفان به اداره اوقاف داده شده است و سازمان اوقاف نسبت به حفظ آن وظیفه سنگینی دارد.
وی به شناسایی موقوفات در نقاط مختلف استان اشاره کرد و ادامه داد: بازدیدهای میدانی از رقبات وقف به منظور ساماندهی و شناسایی موقوفه در طول سال صورت میگیرد و پس از شناسایی متصرفان اراضی، نسبت به تنظیم قرارداد اجاره اقدام میشود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران اولویت اصلی اوقاف را تثبیت مالکیت موقوفات و رقبات دانست و بیان کرد: برای ثبت موقوفه، امامزاده و بقاع ابتدا نقشهبرداری انجام و پس از طی فرایند عملیات ثبتی، سند مالکیت صادر میشود.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر