English

شاخص‌های سلامت مازندران باید مناسب شود

معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی مازندران گفت: شاخص‌های سلامت استان باید مناسب شود و ارتباط، هماهنگی و همکاری بین‌بخشی نیز مؤثر باشد.

شاخص‌های سلامت مازندران باید مناسب شود

به گزارش خبرگزاری موج، فرهنگ بابا محمودی در جلسه کارگروه امور اجتماعی و فرهنگی ساماندهی و مدیریت آسیب‌های اجتماعی استان بیان داشت: آمارهایی که ارائه می‌شود حاصل بررسی‌های معاونت اجتماعی دانشگاه بوده است و هر کدام از سازمان‌ها باید بررسی‌های مختص خود را در این زمینه‌ها انجام دهند تا آمار دقیق‌تری به‎دست بیاوریم.

فرهنگ بابامحمودی افزود: شاخص‌های سلامت استان باید مناسب شود و ارتباط، هماهنگی و همکاری بین‌بخشی نیز مؤثر باشد، نقش مردم در تدوین برنامه‌های حوزه سلامت و ضمانت اجرایی و نظارت مؤثرتر در اجرای مصوبات و قوانین موجود با محوریت سلامت باید تقویت شود.

وی بیان کرد: حاکمیت، اشتغال، بازار، مسکن و تملک دارایی، آموزش و بهداشت، موقعیت اجتماعی، جنسیت، نژاد، تحصیلات و درآمد از «تعیین‌گر»های ساختاری و تسهیلات محل زندگی و کار، عوامل رفتاری، عوامل بیولوژیک و عوامل روان‌شناختی از تعیین‌گرهای واسطه‌ای هستند.

بابامحمودی با اشاره به شاخص‌های آماری براساس مطالعات و پیمایش‌های مربوط به معاونت بهداشتی مازندران و سامانه‌های مرتبط گفت: به‌عنوان مثال؛ شاخص امید به زندگی در کشور ۷۷.۷ و در مازندران ۷۳.۰۱ درصد، شیوع مصرف دخانیات ۱۴.۱ در کشور و ۱۰.۴ در استان، میزان مصرف به مواد مخدر ۵.۴ در کشور و ۲.۶ در استان و تعداد کودکان کار در کشور ۱۳۶ هزار و در مازندران ۵۶ نفر است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه