سخنگوی شورای اسلامی قائمشهر؛
بیش از ۸۰ درصد مراجعات شهروندان به شورا اشتغال است/جمعآوری شیرابههای زباله دغدغه چهل ساله شهر قائم شهر
غلامرضا میرزایی با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد مراجعات شهروندان به شورا اشتغال است، گفت: جمعآوری شیرابههای زباله دغدغه چهل ساله شهر قائم شهر است.
![بیش از ۸۰ درصد مراجعات شهروندان به شورا اشتغال است/جمعآوری شیرابههای زباله دغدغه چهل ساله شهر قائم شهر](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/PFHcLOFV7mf2/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh71gF8Vlu0IX/%D9%85%DB%8C%D8%B1%D8%B2%D8%A7%DB%8C%DB%8C+%D8%B4%D9%88%D8%B1%D8%A7.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج، سخنگوی شورای اسلامی قائمشهر برای جمعآوری شیرابههای زباله که دغدغه چهل ساله شهر است دورتادور محل دپوی زباله کانال حفر شد تا شیرابهها در آن جمع و توسط پمپ به تصفیه خانه منتقل شود.
میرزایی با بیان اینکه بیشترین نگرانی در قائمشهر نبود فرصت شغلی است، اظهار کرد: بیش از ۸۰ درصد مراجعات شهروندان به شورا اشتغال و مساعدت مالی است و ضرورت کار و برنامهریزی در این حوزه زیاد است و تنها با ایجاد فضای مناسب مهیا میشود.
وی به مشکلات شهر اشاره کرد و افزود: یکی از دغدغههای مهم این شهر کارخانههای نساجی به ویژه شماره یک بود چرا که صورتهای مالی آنان زیانده بود و سازمان خصوصیسازی در چندین نوبت به این نتیجه رسید که کارخانه واگذار شود و هزینه کردن برای آن زیاد بود و توجیه اقتصادی ندارد.
میرزایی تصریح کرد: در نهایت نساجی به مزایده عمومی گذاشته شد ولی کسی حاضر نشد حدود ۴۰ میلیارد تومان بدهی این کارخانه به ادارات دولتی و اشخاص داشت را تقبل کند و به شهرداری واگذار شد.
سخنگوی شورای شهر قائمشهر با بیان اینکه از نظر قانونی اینکه شهرداری بتواند متولی کارخانه باشد امکانپذیر نیست، اظهار کرد: ادامه کار برای نساجی که نیاز به بازسازی داشت با وجود بدهکاری ها وجود نداشت و به سازمان دهیاریها واگذار شد.
میرزایی ادامه داد: سرمایهگذاری در این زمینه اعلام آمادگی کرد و توسط سازمان خصوصیسازی تأیید شد و توافقاتی با سرمایهگذار مشهدی به عمل آمد.
وی تصریح کرد: در طول این مدت ۱۳ میلیارد تومان بدهی بابت پرداخت حقوق و بازسازی دستگاهها بر گردن شهرداری افتاد و قرار شد سرمایهگذار این بدهیها را تقبل کند.
میرزایی با بیان اینکه قرار شد تا این سرمایهگذار قدر و سهم شهرداری را از نساجی پرداخت کند، اظهار کرد: حدود دو هکتار و اندی از کل مساحت زمین سهم شهرداری است و بعد از انتقال کارخانه به مکان جدید سرمایهگذار باید برای ساخت و ساز پروانه بگیرد تا عواید آن به شهروندان برسد.
ارسال نظر