نوبخت خبر داد:
اختصاص ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار به طرحهای آبی مازندران
معاون رئیس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه گفت: تکمیل طرحهای آبی کشور از اولویت های اصلی دولت می باشد و امسال برای تکمیل و بهرهبرداری طرحهای آبی مازندران ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار اختصاص مییابد.

به گزارش خبرگزاری موج مازندران ، محمدباقر نوبخت در حاشیه بازدید از سد لاستیکی نیمه تمام شهر سرخرود محمودآباد در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: در حال حاضر تکمیل چهار پروژه آبی که همگی سدهای لاستیکی هستند ، از اولویت های آبی مازندران است که اعتبار می گیرد.
وی ادامه داد: مرمت و بازسازی ۱۱ آببندان مازندران هم اولویت دیگر طرح های آبی استان می باشد که برای تکمیل و بهره برداری از این طرح های ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار لازم است که بزودی به حساب استان واریز می شود.
نوبخت تاکید کرد : انتظار ما این است که با تامین اعتبار ، طرح های آبی مازندران پیش از دهه فجر امسال به بهره برداری برسد و تحقق این وعده هم باید در اولویت مسئولان شرکت آب منطقه ای و نظارت و پیگیری استاندار قرار گیرد.
ارسال نظر