مدیرعامل هلال احمر مازندران تأکید کرد؛
ضرورت تأمین فوری تجهیزات امدادی مورد نیاز در اجرای طرح کاهش غریق در ساحل مازندران
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران با اشاره به ابلاغ استاندار مبنی بر انتخاب جمعیت هلال احمر به عنوان مسئول پیشگیری از کاهش غریق در نوار ساحلی مازندران گفت: انجام عملیات نجات غریق در دریا به امکانات و تجهیزات ویژه نیاز دارد که جت اسکی و آمبولانس از جمله این ملزومات است که جمعیت هلال احمر مازندران در این بخش با کمبودهایی مواجه است که عدم رفع آن در زمان اجرای طرح میتواند در روند عملیات امدادی تأثیر منفی بگذارد.
به گزارش خبرگزاری موج مازندران، غلامعلی فخاری اظهار داشت: اول خرداد زمان آغاز طرح دریا در سواحل این استان بود که امدادگران و ناجیان غریق در نقاط مشخص شده حضور یافتند تا از ورود افراد به مناطق ممنوعه شنا جلوگیری کنند و یا غریق های احتمالی را از دریا نجات دهند.
وی ادامه داد: هرچند رایزنیهایی برای تحویل ۱۰ دستگاه آمبولانس از استانهای همجوار انجام شده است اما تا زمان در اختیار دادن این تجهیزات و تأمین دیگر تجهیزات مورد نیاز، مازندران با کمبودهای این بخش مواجه است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران با اشاره به اینکه تعداد نقاط حادثه خیز سواحل دریا در مازندران افزایش یافته است، افزود: با توجه به اقدام دولت سیزدهم در آزادسازی سواحل نقاط بیشتری به عنوان مناطق حادثه خیز شناسایی شده است که برنامه ریزیها برای حضور امدادگران در این مناطق انجام شده است.
وی بیان داشت: تا پیش از این و سالهای قبل تعداد نقاط حادثه خیز سواحل دریا در مازندران ۳۷۵ نقطه بود که با انجام پایش با حضور کارشناسان شهرستانی و استانی و دستگاه موقعیت یاب نقاط جدیدتری شناسایی شده است.
فخاری تعداد نقاط حادثه خیز سواحل دریا در مازندران را ۵۴۰ نقطه اعلام و تأکید کرد: هنوز کار پایش نقاط حادثه خیز به اتمام نرسیده است و مطمئناً تعداد نقاط حادثه خیز فراتر از آمار فعلی است.
وی در تعریف اینکه نقاط حادثه خیز شامل چه بخش هایی میشود، تصریح کرد: مناطق دارای ورودی و دسترسی افراد به ساحل و اینکه آنها میتوانند به سادگی به دریا بروند جزو نقاط حادثه خیز به شمار می روند که غالباً تحت کنترل مدیریت طرح سالمسازی دریا قرار نداشته و ناجیان غریق در آنها حضور ندارند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران با اشاره به اینکه ۴۷۳ کیلومتر از ساحل دریای خزر در مازندران قرار دارد که برابر با ۵۵ درصد از سواحل شمال کشور است اظهار داشت: مشاهدات و گزارش های چند سال اخیر نشان می دهد که غالب غرق شدن افراد در مناطق ناشناخته که در طرح دریا و سالمسازی دریا قرار نداشته، رخ داد.
وی با اشاره به تعطیلات تابستان و ورود شمار کثیری از مسافرین به استان و نوار ساحلی مازندران تأکید کرد: هموطنان برای حفظ جان خود به توصیههای امدادی توجه جدی داشته باشند و از حضور و شنا در مناطق پر خطر خودداری کنند.
ارسال نظر