English

معاون رئیس جمهور تأکید کرد؛

ضرورت تسریع در تقویت زیرساخت‌های مازندران

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه، گفت: باید کمک کنیم تا زیرساخت‌های استان مازندران با سرعت بیشتری تقویت شود زیرا اکنون مشکل تولیدکنندگان، فروش محصولات است.

ضرورت تسریع در تقویت زیرساخت‌های مازندران
به گزارش خبرگزاری موج مازندران

، داود منظور در نشست شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان مازندران، اظهار داشت: میزان رشد اقتصادی کشور در ۶ ماهه نخست امسال در حالی به ۷ درصد رسیده که نرخ بیکاری در کشور نیز ۷ درصد کاهش یافته است.

وی ادامه داد: دولت سیزدهم از کارنامه صحبت می‌کند و هر کارنامه خوبی به برنامه خوب و دقیق نیاز دارد و در همین راستا نیز برای دولت سیزدهم برنامه‌ریزی اساسی بر اساس اولویت‌ها و نظام مسائل مدنظر است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه دولت برای شناسایی موانع پیش روی تولیدکنندگان برنامه‌ریزی و هدفگذاری کرده است، گفت: برای رفع موانع و مشکلات به نظرات تولیدکنندگان هم نیاز داریم زیرا مشکل ما در حال حاضر تولید نیست، بلکه بازاررسانی و فروش است.

وی افزود: اقتصاد ما باید مردم‌پایه باشد. نقش دولت نیز حمایتی، پشتیبانی کارها و رفع موانع از تولید است و با این روند میدان بازی برای تولیدکنندگان باز می‌شود و بهتر می‌توانند تولید کنند.

منظور، با اشاره به ظرفیت‌های تولید محصولات کشاورزی و مواد غذایی در مازندران، تصریح کرد: حل مسائل استان مازندران نیازمند راهبرد بلند مدت است و ما نیز در تلاش هستیم تا نظام مسائل استان مازندران را اولویت‌بندی و با تمام ظرفیت به بهبود آن کمک کنیم.

وی با بیان اینکه مازندران بهترین شرایط و عملکرد را بین استان‌های کشور دارد، بیان داشت: نرخ بیکاری در این استان در دامنه ۵ درصد قرار گرفته و اتفاق خوبی در مجموعه کسب و کارها ثبت شده است.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور عنوان داشت: باید کمک کنیم تا زیرساخت‌های استان مازندران با سرعت بیشتری تقویت شود زیرا اکنون مشکل تولیدکنندگان این است که نمی‌توانند محصولات خود را بفروشند و بنابراین باید کمک کنیم برای محصولات کشاورزی بازار شناسایی شود.

وی با انتقاد از واردات کالا، خاطرنشان ساخت: شالیکار نگران فروش محصول و رقابت با قیمت کالای محصول خارجی است و در این زمینه نیازمند ساماندهی تعرفه‌های وارداتی هستیم زیرا فقط در شرایط اضطرار به واردات نیاز داریم و واردات نباید به تولید آسیب بزند.

منظور اظهار داشت: زنجیره تولید مرغ اجداد، مرغ مادر و تخم مرغ‌های نطفه‌دار در حال بازسازی است زیرا در دوره‌ای به دلیل سیاست‌های نادرست این زنجیره دچار آسیب شد.

وی با بیان این‌که باید زنجیره تولید دام در کشور به گونه‌ای بازسازی شود تا نیاز به واردات گوشت وجود نداشته باشد، ادامه داد: در بازار مرغ و گوشت برنامه‌ریزی دقیق صورت گرفته و تا آخر خرداد سال آینده زنجیره مرغ و گوشت کشور بازسازی می‌شود.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور افزود: باید بازار فروش مطمئنی را برای محصول فراهم کنیم و  فروشگاه‌های زنجیره‌ای نیز باید برنج موجود در انبارها را خریداری کنند و خط اعتباری و سرمایه در گردش به آن‌ها داده شود تا توجه به بهبود وضعیت کشاورزان در دستور کار قرار گیرد و همچنین تلاش می‌کنیم تا مسئله چای و برنج در کشور مدیریت و مقادیر باقیمانده از محصولات در بازار جذب شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه