English

استاندار مازندران:

مدارس فرسوده مازندران با کمک قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن(ع) نوسازی می شود

استاندار مازندران گفت: در زمینه ساخت، مقاوم سازی و تکمیل مدارس استان قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) متعهد به انجام 50 درصد پروژه ها شده و ۵۰ درصد دیگر از سوی وزارت آموزش پرورش تقبل می شود.

مدارس فرسوده مازندران با کمک قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن(ع) نوسازی می شود
به گزارش خبرگزاری موج مازندران

، یوسف نوری با اشاره به نشست تصمیماتی با سردار آبرومند دبیر قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی(ع) در تهران، اظهار داشت: جلسه خوبی برای بررسی موارد تفاهم نامه با این قرارگاه برای محرومیت زدایی استان برگزار شد تا مشاهده کنیم که در چه مرحله ای هستیم.

وی با اشاره به اینکه در تفاهم نامه مشترک فعالیت محرومیت زدایی مازندران ۱۰ حوزه مطرح شده ولی در عمل فعالیت ها در 11 حوزه دنبال می شود، ادامه داد: عمده فعالیت ها در حوزه کشاورزی، مسکن، آبرسانی روستایی، آموزش و پرورش، امنیت غذایی و دیگر گروه ها است.

استاندار مازندران با اشاره به رشد و توسعه اقتصاد روستایی در این طرح، گفت: در زمینه ساخت و تکمیل مدارس استان این قرارگاه متعهد به انجام 50 درصد پروژه شده و ۵۰ درصد دیگر از سوی وزارت آموزش پرورش تقبل می شود که با مولدسازی می توان در این حوزه سرعت زیادی به کار برد.

وی با بیان اینکه مدارس فرسوده نیاز به مقاوم سازی دارند و در مناطقی که مدارس ندارند باید مکان های تحصیل ایجاد شود، خاطرنشان کرد: باید از سوی مسئولان استانی فعالیت های محرومیت زدایی با سرعت پیگیری شود.

نوری با اشاره به اینکه در حوزه آبرسانی روستایی قرارگاه محرومیت زدایی توانسته براساس تعهدات پیشرفت خوبی داشته باشد، بیان داشت: تعهدات مرحله اول با اعلام نیازمندی ۲۵۰ میلیارد تومانی بود تا مشکلات آب رسانی و آب شرب حدود ۳۰۰ روستا حل شود البته امروز مقرر شد تا بخشی از آب رسانی روستایی هم با تأمین نیاز لوله ها توسط قرارگاه محرومیت زدایی انجام شده و در بخش دیگر از اعتبارات استانی به پروژه ها اختصاص داده شود.

وی با اشاره به اینکه در بحث آب هم خیران آبرسان وارد میدان شدند تا کمک رسانی کنند، ادامه داد: در این بین آبرسانی به ۸۴ روستا انجام می شود.

این مسئول با اشاره به اینکه انتظار می رود خیران مدرسه ساز هم در مازندران بیشتر از گذشته به میدان بیایند، اظهار داشت: لازم است مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس مازندران پیگیری لازم را انجام دهد تا بتوانیم نیازها را برطرف کنیم.

وی با بیان اینکه مازندران دارای ۳ هزار و ۵۵۰ روستاست که بخشی از آنها هنوز راه آسفالت و دسترسی مطلوب ندارند، یادآور شد: از قبل سال ۱۴۰۲ شتاب خوبی در امر آسفالت راه روستایی با مشارکت مردم داشتیم و این مهم در دستور کار قرار دارد.

استاندار مازندران گفت: هم اکنون موضوعات آبرسانی، راه دسترسی و بخش کشاورزی از موضوعات مورد بحث هستند و می خواهیم با توجه به وجود آب بندان های متعدد و مسئله آبخیزداری با قدرت پیگیری لازم انجام شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه