معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران خبر داد؛
جهش تولید علوفه در شالیزارهای مازندران؛ کلید بهبود تولیدات دامی
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: با توجه به اهمیت حیاتی گیاهان علوفهای در تأمین غذای دام و ارتقاء تولیدات کشاورزی، سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران بر کشت گیاهان علوفهای در شالیزارها پس از برداشت برنج تأکید ویژه کرده است.
![جهش تولید علوفه در شالیزارهای مازندران؛ کلید بهبود تولیدات دامی](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/oCTycUFiGy2U/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAeh-FflISQ-h3a/%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%81%D9%87.jpg)
، محمد مهدی عباس زاده اظهار داشت: کمبود علوفه در استان مازندران، چالشی جدی برای دامداران محسوب میشود و به همین منظور، سازمان جهاد کشاورزی استان، با هدف جبران این کمبود و افزایش بهرهوری تولیدات دامی، بر ارتقاء سطح کمی و کیفی گیاهان علوفهای تمرکز کرده است.
وی ادامه داد: انتقال دانشهای نوین کشاورزی به کارشناسان، مروجان و بهرهبرداران، نقش کلیدی در افزایش بهرهوری و بهبود کیفیت گیاهان علوفهای ایفا میکند و با بهرهگیری از این دانشها، میتوان به تولید علوفهای با کیفیت بالاتر و در نتیجه، بهبود کمی و کیفی تولیدات دامی دست یافت.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تأکید بر اهمیت مردمیسازی و جهش تولید، بر لزوم مشارکت فعال بهرهبرداران در این طرح تأکید کرد و افزود: با همکاری و همدلی کشاورزان و دامداران، میتوانیم شاهد جهش تولید علوفه در استان و در نتیجه، رونق بخش کشاورزی باشیم.
وی خاطرنشان ساخت: گیاهان علوفهای، بهعنوان ستون فقرات تغذیه دام، از اهمیت ویژهای برخوردارند و تأثیر قابلتوجهی در افزایش کیفیت و کمیت محصولات دامی دارند و پایداری تولید و حفظ حاصلخیزی خاک را با توسعه کاشت گیاهان علوفهای مناسب مناطق مختلف استان بعد از برداشت برنج در شالیزارها شاهد خواهیم بود.
عباس زاده تأکید کرد: حسب نیاز استان، ضروری است مدیران جهاد کشاورزی شهرستانها توسعه کشت گیاهان علوفهای، مناسب با اقلیم شهرستان خود را در اراضی شالیزاری با جدیت دنبال کنند.
ارسال نظر