English

در پی پایش محیط بانان صورت گرفت؛

معرفی ۷۰ متخلف آتش زدن کاه و کلش به مراجع قضایی در مازندران

کارشناسان و محیط بانان ادارات حفاظت محیط زیست مازندران بیش از ۳۰۰ مورد پایش از مزارع شالیزاری انجام داده و ۷۰ متخلف را به جرم آتش زدن کاه وکلش به مراجع قضایی معرفی کردند.

معرفی ۷۰ متخلف آتش زدن کاه و کلش به مراجع قضایی در مازندران
به گزارش خبرگزاری موج مازندران

، اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران بر اساس ماده ۲۳ قانون مدیریت پسماندها که وظیفه نظارت بر حسن اجرای قانون مدیریت پسماندها را بر عهده دارد و همچنین تبصره ذیل ماده ۲ آئین نامه اجرایی قانون مدیریت پسماندها که دبیرخانه کارگروه مدیریت پسماند استان در آن مستقر بوده و وظیفه هماهنگی بین دستگاهها را بر عهده دارد با اقداماتی از قبیل تشکیل کمیته تخصصی پسماند کشاورزی استان با محوریت و دبیری کمیته مذکور از سوی جهاد کشاورزی استان و همچنین طرح موضوع در جلسات کمیته فنی و کارگروه اصلی مدیریت پسماند استان و برگزاری جلسات هماهنگی و در ادامه نظارت، پایش، برگزاری کارگاههای آموزشی و صدور اخطاریه ها و معرفی به مراجع قضایی به وظایف قانونی خود عمل می کند.

کارشناسان و محیط بانان ادارات حفاظت محیط زیست مازندران ۳۰۲ مورد پایش از مزارع شالیزاری اکثر شهرستان ها انجام دادند، ۶۵ مورد کارگاه آموزشی و نشست در خصوص آتش زدن کاه و کلش در شهرستان های مرتبط با موضوع، برگزار و ۲۲۵ اخطاریه زیست محیطی برای کشاورزان صادر و ۷۲ متخلف که اقدام به آتش زدن کاه و کُلِش در مزارع شالیزاری کردند به مراجع قضایی معرفی شدند.

لازم به ذکر است شهرستان های رامسر، تنکابن، عباس آباد، نوشهر، سوادکوه، میاندورود، سیمرغ، چالوس، پارک ملی پابند و کیاسر به دلیل عدم کشت برنج و یا عدم شروع برداشت برنج، نداشتن کشت دوم و... تاکنون در این خصوص موردی نداشته اند.

بر اساس ماده ۴۵ قانون حفاظت و بهره برداری از جنگل ها و مراتع و آتش زدن نباتات در مزارع و باغات داخل یا مجاور جنگل بدون اجازه و نظارت مأموران جنگلبانی ممنوع است در صورتی که در نتیجه بی مبالاتی حریق در جنگل ایجاد شود، مرتکب به حبس تأدیبی از دو ماه تا یک سال محکوم خواهد شد.

همچنین بر اساس ماده ۲۰ قانون هوای پاک (انباشت پسماندهای بیمارستانی و صنعتی در معابر عمومی و فضای باز یا سوزاندن آنها و انباشتن پسماندهای خانگی و ساختمانی در معابر عمومی و فضای باز خارج از مکان های تعیین شده توسط شهرداری ها و دهیاری ها یا سوزاندن آنها و همچنین سوزاندن بقایای گیاهی اراضی زراعی پس از برداشت محصول ممنوع بوده) و مطابق ماده ۱۸ قانون مدیریت پسماند، متخلف حسب مورد به جزای نقدی درجه ۶موضوع ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی محکوم می شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه