English

معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران، خبر داد؛

کاهش بیش از ۵۰ درصدی غریق در سواحل مازندران

معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران درباره کاهش چشمگیر آمار غریق در تابستان امسال نیز، گفت: تعداد غریق امسال از ۵۱ نفر در سال گذشته با کاهش بیش از ۵۰ درصدی به ۲۵ نفر رسید که از این تعداد نیز ۱۸ نفر آقا و ۷ نفر خانم بودند.

کاهش بیش از 50 درصدی غریق در سواحل مازندران
به گزارش خبرگزاری موج مازندران

، قاسم عزیززاده گرجی اظهار داشت: غرق شدن افراد حین شنا در دریای خزر طی سالهای متمادی به عنوان چالش و دغدغه مسوولان امر در مازندران به شمار می رود اما تابستان امسال آمارها بیانگر موفقیت چشمگیر استان در کاهش غریق است.

وی ادامه داد: روی خوش دریای خزر به مسافران با تدابیر و پیش بینی های مسئولان امر در تابستان امسال نمایان بود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران در آیین تجلیل از فرمانداران و مسئولین کمیته های ساماندهی سواحل و دریا در آماری به تشریح این موضوع پرداخت و گفت: در مدت حضور مسافران در دریای خزر از ابتدای خرداد تاکنون ۹۳۷ نفر با تلاش ناجیان غریق از غرق شدن نجات یافتند که از این تعداد ۶۷۳ نفر آقا و ۲۶۴ نفر خانم بودند.

وی افزود: شمار مغروقین در دریای مازندران طی تابستان امسال درحالی ۲۵ نفر است که طبق آمار از سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ به ترتیب ۵۱،۱۶۱،۱۴۷ بوده است.

عزیززاده گرجی با بیان اینکه رسیدن به این وضعیت در کاهش غریق در سواحل مازندران ماحصل انجام اقدامات و برنامه ریزی ست که ثمره آن کاهش چشمگیر غریق بود، ابراز داشت: جهت فراهم کردن این زیرساخت های مورد نیاز،‌ شناسایی نقاط حادثه خیز در سواحل دریا را در این مدت در دستور کار خود قرار دادیم، ایشان تعداد مناطق حادثه خیز در پایش و بررسی کارشناسانه جدید را ۷۵۰ منطقه اعلام کرد.

وی تعداد ناجیان غریق که در سواحل دریا مستقر هستند را ۱۳۳۰ نفر اعلام کرد و بیان داشت: این تعداد در نقاط پُر جمعیت و حادثه خیز احصا شده و مستقر شده اند و گشت زنی ها به صورت مستمر و مداوم در این نقاط انجام شد و اقدامات ناجیان غریق منتج به آن شده که در تابستان امسال تعداد زیادی غریق از دریا نجات یابد، به نوعی از مرگ این تعداد افراد جلوگیری شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران عنوان داشت: در تمام نقاط پُر خطر و حادثه خیز سواحل دریای خزر در مازندران نیروهای ناجیان غریق و ‌هلال احمر مستقر بودند اما بعضی افراد تمایل دارند در نقاط خلوت و خارج از طرح ها به آب بزنند که دچار حادثه می شوند.

 

وی کاهش آمار مغروقین در فصل شنای امسال را نشأت گرفته از حضور به موقع و مؤثر ناجیان غریق، اقدامات پیشگیرانه و استفاده از تجهیزات و امکانات دانست.

عزیززاده گرجی از فعالیت ۴۸ گروه فرهنگی در۵۲ نقطه سواحل و همچنین فعالیت ۱۰۷ امدادگر هلال احمر به همراه اورژانس و دیگر تجهیزات با هدف خدمات رسانی به مردم در سواحل استان خبر داد و افزود: همچنین تعداد ۳۱ مورد طرح‌ ساماندهی دریا در سواحل استان مازندران در تابستان امسال فعال بود.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای پرداخت به موقع دستمزد ناجیان غریق استان در سالجاری نیز، گفت: با پیگیری های استاندار مازندران و تلاش های مستمر و برای افزایش روحیه ناجیان غریق، تمام دستمزد ناجیان به موقع و سروقت پرداخت شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه