English

مدیر جهاد کشاورزی تنکابن:

۲۹۳ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در تنکابن قلع و قمع شد

مدیر جهاد کشاورزی تنکابن از قلع و قمع ۲۹۳ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در این شهرستان خبر داد.

۲۹۳ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در تنکابن قلع و قمع شد
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، عبداله غلامپور از قلع و قمع ۲۹۳ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی در این شهرستان در هشت ماه امسال خبر داد و اظهار داشت: برای اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی با هماهنگی و همکاری دادستان و دبیر حفظ حقوق بیت المال در هشت ماه سالجاری ۲۹۳ مورد تغییرکاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان تنکابن قلع و قمع شد.

وی ادامه داد: با اجرای این قلع و قمع‌ها ۱۰۸ هزار و ۵۴۰ مترمربع اراضی کشاورزی این شهرستان به چرخه تولید بازگشت.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تنکابن با بیان اینکه این تغییر کاربری‌های غیرمجاز شامل تفکیک، دیوارکشی، فنس کشی، فوندانسیون، شن ریزی و پی کنی، بنای نیمه کاره و دیوارچینی برای احداث بنا و دپوی خاک و مصالح بود، تأکید کرد: از تمامی مالکین اراضی زراعی و باغی درخواست می شود قبل از هرگونه تغییر کاربری اراضی خود به این مدیریت و مراکز جهاد کشاورزی حوزه مربوطه مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه هرگونه تغییر کاربری اراضی زراعی و باغی مغایر قانون است، تصریح کرد: سال گذشته ۲۵۸ مورد قلع و قمع به مساحت ۱۰۹ هزار و ۷۰۰ متر مربع در این شهرستان انجام شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه