English

معاون حل اختلاف دادگستری مازندران:

آزمون ارزیابی متقاضیان اخذ پروانه‌ داوری حرفه‌ای و میانجی‌گری در مازندران برگزار شد

معاون حل اختلاف دادگستری مازندران از برگزاری آزمون ارزیابی دانشی و مهارتی متقاضیان اخذ پروانه‌ داوری حرفه‌ای و میانجی‌گری در استان خبر داد.

آزمون ارزیابی متقاضیان اخذ پروانه‌ داوری حرفه‌ای و میانجی‌گری در مازندران برگزار شد
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، ابراهیم علیزاده نیکو اظهار داشت: با حضور رئیس کل دادگستری مازندران، آزمون ارزیابی دانشی و مهارتی متقاضیان اخذ پروانه‌ی داوری حرفه‌ای در دو بخش داوری عمومی و داوری تخصصی خانواده، توسط دو هیأت ارزیابی و نیز آزمون ارزیابی دانشی و مهارتی متقاضیان اخذ پروانه‌ میانجی‌گری، توسط یک کانون ارزیابی برگزار شد.

وی ادامه داد: در این آزمون ۲۸۵ نفر از متقاضیان اخذ پروانه‌ داوری حرفه‌ای و ۱۲۵ نفر از متقاضیان اخذ پروانه‌ میانجی‌گری توسط معاونت حل اختلاف دادگستری مازندران مورد ارزیابی قرار گرفته و نتایج آزمون شفاهی نیز از طریق مبادی ذی‌ربط، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

معاون حل اختلاف دادگستری مازندران تأکید کرد: افراد پذیرفته‌ شده در این آزمون، باید حدوداً سه‌ماه، در دوره‌های آموزشی بدو خدمت، حاضر شده و متعاقباً در آزمون جامع پایان دوره نیز شرکت کنند و بدیهی است همه افرادی که این مراحل را با موفقیت طی کنند، موفق به اخذ پروانه از مرکز حل اختلاف قوه قضاییه خواهند شد.

وی با بیان بر اهتمام معاونت حل اختلاف دادگستری مازندران بر به کارگیری نخبگان علمی در روش‌های جایگزین رسیدگی قضایی، از همه‌ افراد واجد شرایط حوزوی و دانشگاهی، جهت فعالیت در این عرصه، دعوت کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه