English

با هدف افزایش آمادگی در شرایط بحرانی:

المپیاد آمادگی دانش‌آموزی هلال احمر در بهشهر برگزار شد

سیزدهمین دوره المپیاد دانش‌آموزی هلال احمر استان با هدف افزایش آمادگی در شرایط بحرانی، در بهشهر برگزار شد.

المپیاد آمادگی دانش‌آموزی هلال احمر در بهشهر برگزار شد
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

، سیزدهمین دوره المپیاد آمادگی جمعیت هلال احمر استان مازندران ویژه دانش‌آموزان مقطع متوسطه اول، با هدف ارتقای مهارت‌های امدادی و افزایش آمادگی در شرایط بحرانی، به میزبانی شهرستان بهشهر برگزار شد.

در این رقابت‌ها، ۳۵۰ دانش‌آموز دختر و پسر از سراسر استان در قالب ۲۴ تیم حضور یافتند و در هشت آیتم مختلف به رقابت پرداختند.

شرکت کنندگان در آیتم‌های اطفای حریق (مهارت‌های کنترل و خاموش کردن آتش)، پناه‌گیری و خروج اضطراری (واکنش سریع در حوادث غیرمترقبه)، حمل مصدوم (شیوه‌های صحیح جابه‌جایی مصدومان)، اسکان اضطراری (برپایی چادر و مدیریت اردوگاه‌های موقت)، ارزیابی و احیای قلبی ریوی (CPR) (نجات مصدومان ایست قلبی)، آسیب‌های اسکلتی (آتل‌بندی و immobilization)، آسیب‌های عضلانی (مدیریت کشیدگی‌ها و ضربات)، آسیب‌های بافت نرم (پانسمان و کنترل خونریزی) با هم رقابت کردند.

رئیس هلال احمر بهشهر در حاشیه این مسابقه با بیان اینکه این مسابقات در افزایش سطح آگاهی و مهارت‌های امدادی دانش‌آموزان برگزار شد گفت: تقویت روحیه کار تیمی و مسئولیت‌پذیری در شرایط بحران، شناسایی استعداد‌های برتر در حوزه امداد و نجات، ترویج فرهنگ پیشگیری و آمادگی در برابر حوادث از جمله اهداف بر گزاری این مسابقات بوده است.

گلزار افزود: این المپیاد با موفقیت و با مشارکت فعال دانش‌آموزان و مربیان به پایان رسید و نقش مؤثری در آماده‌سازی نسل جوان برای مقابله با حوادث احتمالی ایفا کرد.

وی خاطرنشان ساخت: انتظار می‌رود با تداوم چنین برنامه‌هایی، شاهد ارتقای سطح ایمنی و امدادرسانی در جامعه باشیم.

گفتتی است در این رقابت‌ها دانش آموزان توان امدادی خود را محک زدند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه