English

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای اعلام کرد:

لزوم برقراری حمل یکسره از مراکز استانها به عتبات عالیات و تردد بدون توقف مسافران از پایانه‌های مرزی

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای بر اهتمام ادارات کل استانهای مرزی برای برقراری حمل یکسره درخطوط برون مرزی به ویژه عتبات عالیات باهدف تسهیل و تسریع درجابجایی مسافران و توسعه گردشگری با استفاده از ظرفیت‌ها و قرابت استان‌های مرزی با استانها و ایالت‌های کشورهای همسایه تأکید کرد .

لزوم برقراری حمل یکسره از مراکز استانها به عتبات عالیات و تردد بدون توقف مسافران از پایانه‌های مرزی

به گزارش خبرگزاری موج به نقل از راهداری، حمیدرضا شهرکی ثانوی معاون حمل‌ونقل این سازمان درنشست ویدیو کنفرانسی بررسی فرآیند نحوه فعالیت شرکت‌های حمل‌ونقل داخلی و بین‌المللی در خطوط برون مرزی که با حضور مدیران کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان‌های مرزی و تهران و انجمن‌های صنفی مسافری سراسر کشور برگزار شد، اظهارداشت:


با توجه به جهت گیری دولت سیزدهم در توسعه گردشگری کشور به ویژه در حوزه گردشگری سلامت و مذهبی، دراین سازمان تلاش براین است تا با توسعه زیرساخت ها و فضاهای مورد نیاز در پایانه های مرزی، تردد مسافران از مرزها بدون معطلی و با رضایتمندی انجام شود.


وی سه موضوع زیرساخت ها و نحوه استقرار و ارائه خدمات شرکتهای حمل و نقل مسافربری در پایانه های مرزی، اصلاح فرآیندهای مرتبط ازجمله صدور مجوز فعالیت شرکت ها و فرآیندهای مرزی و تشکیل شرکت‌های با سرمایه گذاری مشترک بخش های خصوصی دو کشور را حائز اهمیت برشمرد.


شهرکی با اشاره به اهمیت تسریع و تسهیل در ترددهای مرزی افزود :بستر حمل یکسره مسافر به ویژه در زمینه جابجایی زائران به کشور عراق در همه استان‌های مرزی باید فراهم شود و از ظرفیت‌های استانی با استان‌های مرزی کشورهای همسایه در راستای راه اندازی و رفع مشکلات حمل یکسره استفاده گردد.


براساس این گزارش جواد هدایتی مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی نیز بیان کرد: باتوجه به شعار امسال و بهره گیری ازمشارکت مردم، انتظار می رود در اربعین امسال تشکل های صنفی نقش آفرینی موثرتری داشته باشند و در این راستا پیشنهاد می شود کمیته حمل و نقل بین‌الملل در انجمنهای صنفی شرکتهای مسافربری تشکیل شود تا به مسائل و مشکلات این بخش با نگاه تخصصی پرداخته شود.


هدایتی با بیان این که درسال گذشته حمل یکسره زائران به عتبات عالیات، رضایتمندی و کاهش معطلی و توقف در پایانه های مرزها را به دنبال داشت افزود :در سال جاری هم تلاش بر این است تا با تسهیل ضوابط برای فعالیت شرکتهای مسافربری در مسیر عراق (نجف/کربلا) و افزایش تعداد قراردادهای منعقده با شرکت‌های عراقی و افزایش ورود ناوگان عراقی، شاهد استفاده از این ظرفیت در ایام اربعین باشیم.


گفتنی است دراین نشست مدیران کل ادارات کل استان‌های مرزی و تهران، مدیران پایانه‌های مرزی و انجمن‌های صنفی شرکت های مسافری به صورت ویدیو کنفرانسی حضور داشتند و ضمن بیان مسائل و مشکلات، راهکارهای پیشنهادی ارایه کردند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه