English

تجلیل از خادمان اربعین حسینی و زائران حرم رضوی در بخش حمل‌ونقل جاده‌ای و راهداری

در آئینی با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای، رئیس پلیس راهور فراجا، مدیران و نمایندگان اصناف، تشکل‌های حمل و نقل جاده‌ای و رانندگان فعال این بخش، از خدمات و زحمات خادمان زائران اربعین حسینی و حرم رضوی در بخش حمل و نقل جاده‌ای تجلیل شد.

تجلیل از خادمان اربعین حسینی و زائران حرم رضوی در بخش حمل‌ونقل جاده‌ای و راهداری
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از راهداری، داریوش امانی، رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در این مراسم گفت: در لایحه توسعه حمل و نقل عمومی، احکام مختلفی از جمله در زمینه صندوق رفاه رانندگان در آن دیده شده که امید است در آینده نزدیک در دستور کار مجلس قرار گرفته و با تصویب در خانه ملت، رانندگان از مزایای آن بهره‌مند شوند.

داریوش امانی اظهار کرد: در سال‌های اخیر اقدامات خوبی به منظور تأمین رفاه زائران و رانندگان در مرزهای کشور ایجاد شده که از آن جمله می‌توان به احداث پایانه برکت در مرز مهران اشاره کرد.

وی حوزه حمل و نقل جاده‌ای را بخشی فرادستگاهی خواند و با اشاره به کاستی‌ها و مشکلات موجود در زمینه تأمین و تقویت ناوگان فعال، از تلاش مستمر این سازمان برای رفع این مشکلات‌ خبر داد.

امانی با تأکید بر این‌که احکام خوبی در حوزه حمل و نقل در برنامه هفتم توسعه دیده شده است، افزود: از سویی لایحه توسعه حمل و نقل عمومی به تصویب دولت رسیده و احکام مختلفی از جمله در زمینه صندوق رفاه رانندگان در آن دیده شده که امید است، در آینده نزدیک در دستور کار مجلس قرار گیرد.

وی از نوسازی ناوگان مسافری به عنوان ‌دستورکار ویژه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای یاد و اظهار کرد: در این راستا اتفاقات خوبی در حوزه ناوگان سواری کرایه در حال رخ دادن است و این روند برای ناوگان مینی‌بوس، ون و اتوبوس در حال پیگیری است.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، وظیفه حاکمیت را تسهیلگری و سیاست‌گذاری به منظور بسترسازی برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی دانست و بر برگزاری جلسات مستمر به منظور بررسی، اولویت‌بندی و رفع مسائل و مشکلات صنفی تأکید کرد.

حمل و نقل، زیرساخت همه زیرساخت‌های کشور است

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: به منظور اعتلای حمل و نقل کشور به عنوان زیرساخت همه زیرساخت‌های دیگر، باید ترتیبی اتخاذ شود که مؤلفه مهم ایمنی حمل و نقل دستخوش خدشه و آسیبی نشود.

رئیس پلیس راهور فراجا، عدم برخورداری لازم از تفکر هم‌افزا و منطقی و تفکر جزیره‌ای را مانع دستیابی به حصول نتایج مورد انتظار خواند و ادامه داد: تفکر بخشی، صنفی و جزیره‌ای موجب فرصت‌سوزی می‌شود، از این‌رو باید اراده لازم برای انجام کارها و اصلاحات را داشته و به دنبال اجرایی کردن آن‌ها باشیم.

سردار سید تیمور حسینی با بیان این‌که بیش از ۹۲ درصد جابجایی در حوزه کالا و مسافر در بستر جاده‌های کشور انجام می‌شود، عنوان کرد: اگرچه سهم ناوگان حمل و نقل عمومی بار و مسافر در وقوع تصادفات جاده‌‌ای کمتر از ۱۴ درصد است، اما باید به دنبال برنامه‌ریزی برای هر چه ایمن‌ترسازی حمل و نقل جاده‌ای به ویژه در حوزه ناوگان مسافری باشیم.

رئیس پلیس راهور فراجا‌، تحقق این مهم را در گرو تعامل، هم‌فکری و کار منطقی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، پلیس و انجمن‌ها و تشکل‌های صنفی با هدف برخورداری از حمل و نقل ایمن، سریع و ارزان دانست.

سهم یک‌سومی ناوگان حمل و نقل عمومی در انتقال زائران اربعین

سرپرست معاونت حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: یک‌سوم زائران عتبات عالیات در ایام سفرهای اربعین حسین از طریق ناوگان حمل و نقل عمومی جابه‌جا شده‌اند.

غلامعباس بهرامی‌نیا اظهار کرد: در جریان سفرهای اربعین امسال، مرز مهران با ۴۹ درصد بیشترین سهم را در انتقال زائران بر عهده داشت و پس از آن مرزهای شلمچه و خسروی به ترتیب با ۲۶ و ۱۶ درصد در جایگاه‌های دوم و سوم قرار داشتند.

وی بیان کرد: در ایام ۲۵ روزه سفرهای اربعین، روزانه ۱۷۸۰ سرویس از سراسر کشور به پایانه‌های مرزی اعزام شد و در مسیرهای بازگشت نیز انتقال زائران به اقصی نقاط کشور در هر روز از طریق ۱۳۵۰ سرویس انجام شد.

سرپرست معاونت حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تحقق این مهم و خدمات‌رسانی به زائران عتبات عالیات را محصول برنامه‌ریزی و مشارکت جدی بخش حمل و نقل و دیگر ارکان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، پلیس راه، دستگاه‌های خدمت‌رسان، تشکل‌های صنفی، رانندگان و شرکت‌های حمل و نقل خواند.

وی با اشاره به تدوین قوانین مطلوبی در برنامه هفتم توسعه در زمینه نوسازی ناوگان، تصریح کرد: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به دنبال بهره‌گیری از این ظرفیت و افزایش ناوگان فعال و کاهش مشکلات این حوزه در سال‌های آینده است.

بر اساس این گزارش در این مراسم نمایندگان اصناف و تشکل‌های صنفی ضمن ارائه گزارشی از اقدامات و فعالیت های حوزه مربوطه خود، مشکلات و چالش‌های موجود را تبیین کردند.

در این مراسم همچنین از خادمان اربعین حسینی و حرم رضوی در سال ۱۴۰۳ تجلیل و قدردانی شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه