English

تجهیز تمام بنادر صیادی به شناور آتش‌خوار تا پایان سال

در راستای توسعه زیرساخت‌های شیلاتی و ارتقای ایمنی بنادر صیادی، معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران از تجهیز تمامی بنادر صیادی کشور به شناور آتش‌خوار تا پایان سال جاری خبر داد.

تجهیز تمام بنادر صیادی به شناور آتش‌خوار تا پایان سال
به گزارش خبرگزاری موج از هرمزگان

، در پی دستور معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران، جلسه‌ای با حضور عطاالله رئیسی معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران، مهرداد حسن‌زاده مدیرکل شیلات هرمزگان و رضا شهیدیان، فرماندار شهرستان سیریک در راستای بررسی وضعیت بنادر صیادی و چالش‌های حوزه شیلاتی شهرستان سیریک برگزار شد.

عطاالله رئیسی در این دیدار ضمن اشاره به جایگاه مهم هرمزگان در زمینه شیلات، اظهار داشت: استان هرمزگان با ظرفیت‌های فراوان در زمینه صید و صیادی، از استان‌های پیشرو در کشور است در پی دستور معاون وزیر، تمامی بنادر صیادی کشور به شناور آتش‌خوار مجهز خواهند شد تا ایمنی این بنادر به‌ویژه در مواقع بحران افزایش یابد.

رئیسی افزود: صیادان نقش مهمی در تأمین امنیت غذایی دارند و برای افزایش ایمنی فعالیت‌های صیادی، اولویت اصلی سازمان شیلات، رفع مشکلات و چالش‌های این بخش است تجهیز شناورهای آتش‌خوار یکی از اقدامات کلیدی در این راستا خواهد بود.

مسعود بارانی مدیرکل شیلات هرمزگان نیز در این نشست سیریک را یکی از شهرستان‌های مهم در حوزه شیلاتی استان خواند و بر اهمیت کمک‌رسانی به آسیب‌دیدگان از آتش‌سوزی اخیر در بندر سیریک تأکید کرد. 

وی همچنین از هماهنگی دستگاه‌های اجرایی برای جبران خسارت و کمک به شناورهای صیادی آسیب‌دیده خبر داد.

فرماندار شهرستان سیریک، در این دیدار ضمن تشکر از حضور معاون سازمان شیلات ایران، خواستار تأمین شناورهای آتش‌خوار، پمپ‌های اطفای حریق، و ارتقای تجهیزات ایمنی در بنادر صیادی شهرستان شد.

وی افزود: امیدواریم با این همکاری‌ها، گام‌های مؤثری در جهت توسعه پایدار و ایمن‌سازی فعالیت‌های صیادی شهرستان سیریک برداریم.

در این جلسه همچنین بررسی‌های لازم برای رفع مشکلات موجود در صید و صیادی، ارتقای ایمنی بنادر و جبران خسارت‌های ناشی از آتش‌سوزی صورت گرفت تمامی این اقدامات با هدف بهبود شرایط فعالیت‌های شیلاتی و افزایش خدمات به جامعه صیادی در شهرستان سیریک انجام خواهد شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه