English

سید مصطفی هاشمی:

مصارف آب در روستاها بیشتر غیرخانگی و غیرشرب است

مدیرعامل شرکت آبفار استان همدان با اشاره به بارندگی های امسال، از اینکه این بارش‌ها مشکل چندانی را حل نمی کند و اینکه مصارف آب در روستاها بیشتر غیرخانگی و غیرشرب است، سخن به میان آورد.

مصارف آب در روستاها بیشتر غیرخانگی و غیرشرب است

به گزارش خبرگزاری موج همدان، سید مصطفی هاشمی، مدیرعامل شرکت آبفار استان همدان ظهر دوشنبه در مصاحبه مطبوعاتی با خبرنگاران ضمن اشاره به اینکه مصارف آب در روستاها بیشتر غیرخانگی و غیرشرب است، گفت: هنوز هم آب را درست مصرف نمی کنیم و مصرف آب همچنان بالا است و مصارف آب در روستاها بیشتر غیرخانگی و غیرشرب است به طوری که در آبیاری باغچه‌ها و آب‌پاشی محوطه از آب شرب مصرف می‌شود.

مصارف آب روستایی به صورت عمده درحوزه غیرخانگی و غیرشرب است

هاشمی با اشاره به اینکه افزایش میزان برداشت آب، استهلاک تاسیسات را بالا برده و گاهی منجر به قطعی‌های مقطعی در شبکه‌های آبرسانی می شود و تعداد حوادث و اتفاقات و شکستگی‌ها بالا می‌رود، گفت: باید بهینه مصرف کنیم و تصور نکنیم چون رودخانه ها جاری است مشکل آب نداریم.

وی در ادامه با بیان اینکه همدان از استان‌های روستانشین است و در حالی که در کشور ۲۵.۹ درصد مردم در روستا زندگی می کنند این آمار در استان همدان بیشتر است، گفت: ۸۰ درصد مردم کبودرآهنگ، ۷۷ درصد مردم رزن و ۵۵ درصد مردم بهار روستا نشین هستند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان همدان به منابع تامین آب در روستاهای همدان استان همدان اشاره کرد و با بیان اینکه ۸۸۰ حلقه چاه، ۲۲۹ دهنه چشمه و ۶۲ رشته قنات در این زمینه استفاده می شود، گفت: ظرفیت منابع آب ۳۸ میلیون مترمکعب است و ۲ هزار و ۱۵۰ کیلومتر خط انتقال آب در روستاها فعال است.

هاشمی بااشاره به وجود ۴۵۰۰ کیلومتر شبکه توزیع آب و بیان اینکه نگهداری این حجم از شبکه توزیع و خطوط انتقال با سن های مختلف کاری دشوار است، گفت: با بیشتر این تجهیزات در ۴۰ سال بعد از انقلاب اجرایی شده اند و عمرشان به سر آمده و نیاز به اصلاح دارند.

وی با بیان اینکه آبفار استان همدان تاسیسات نسبتاً مسن و پیر و فرسوده ای دارد و همین امر خدمات رسانی به شکل ایده آل را با مشکل همراه می کند، گفت: ۱۲۱ هزار متر مکعب مخزن ذخیره آب در استان همدان وجود دارد که برای پایداری خدمات در شبکهآبرسانی ایجاد شده اند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان همدان خاطرنشان کرد: در استان همدان ۴۶ ایستگاه پمپاژ میان راهی وجود دارد که ظرفیت پمپاژ آنها ۲۸ هزار مترمکعب است و برای استمرار خدمات از مجتمع‌های آبرسانی در روستاها استفاده می کنیم.

وی بابیان اینکه تعدادی مجتمع آبرسانی در استان همدان به بهره‌برداری رسیده، تعدادی اجاره شده و تعدادی از در حال بهره‌برداری است که ۵۲۲ روستا را پوشش می دهند، گفت: راه اندازی ۱۹ مجتمع آبرسانی در اولویت است چراکه این ۱۹ مجتمع ۲۰۵ روستا را پوشش خواهد داد.

مدیرعامل شرکت آبفار استان ضمن اشاره به اینکه مصارف آب در روستاها بیشتر غیرخانگی و غیرشرب است، گفت: هنوز هم آب را درست مصرف نمی کنیم و مصرف آب همچنان بالا است و مصارف آب در روستاها بیشتر غیرخانگی و غیرشرب است به طوری که در آبیاری باغچه‌ها و آب‌پاشی محوطه از آب شرب مصرف می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر