رتبه نخست ترتیل اساتید در گفت و گوی اختصاصی با موج خاطر نشان کرد:
شکل گیری شبکه های قرآنی در جشنواره قرآن و عترت کشور
برگزیده نخست رشته ترتیل در رده اساتید با اشاره به اخلاق پزشکی، از شکل گیری شبکه های قرآنی در مسابقات و جشنواره های قرآن و عترت خبر داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج همدان، بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت به میزبانی همدان در حال برگزاری است؛ با برگزیدگان این جشنواره که در سه رده کارکنان، اساتید و دانشجویان، هستند به گفتگو می نشینیم؛ همراه ما باشید.
سیدعلی انجو، برگزیده نخست ترتیل در جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، پزشک متخصص اخلاق پزشکی که در رشته ترتیل از دانشگاه شهید بهشتی توانسته است در بیست و چهارمین دوره از جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت رتبه نخست را بدست آورد، در گفتگوی اختصاصی با موج مطرح کرد: بنده به لطفا خداوند توانستم در این جشنواره در رشته ترتیل رتبه نخست را کسب کنم؛
انجو با اشاره به اینکه از دوران دبستان همواره به یادگیری و شرکت در مسابقات قرآنی می پرداخته است، گفت: شرکت در مسابقات قران را از دوران دبستان آغاز کردم و به ندرت اتفاق افتاد که نتوانم در مسابقات شرکت کنم.
انجو با بیان اینکه خلاق پزشکی رشته ای است که به عنوان یک دیسیپلین دانشگاهی، نوپا است، ابراز کرد: این رشته در سال ۱۳۸۷ برای اولین بار در کشور دانشجوی phd اختیار کرد و بنده هم از دانشجوهای همان اولین دوره هستم.
وی با اشاره به اینکه اخلاق پزشکی دو مخاطب دارد، عنوان کرد: پزشکان و مردم یا صاحبان حق از مخاطبان این حرفه هستند و متخصصین اخلاق پزشکی در درجه اول هواخواه بیمار هستند؛ البته اخلاق پزشکی دارای مباحث متعدد و مختلفی است.
وی در مورد برگزاری مسابقات، افزود:نکته ای که به نظر می رسد باید مطرح شود، این است که در تمامی دوره ها قوانین ثابتی حاکم نبوده است و تغییراتی همواره صورت گرفته است.
انجو با اشاره به اینکه در جشنواره ها و مسابقات قرانی می توان ارتباط های جدیدی را شکل داد، گفت: شکل گیری شبکه های قرآنی توسط شرکت کنندگان در جشنواره قرآن و عترت همواره از نقاط بسیار مثبت این دوره از مسابقات و جشنواره ها بوده است و می تواند هدف قلمداد شود؛
وی یادآور شد: حضور و ارتباط با مباحث قرآنی، انسان را با زندگی قرآنی همراه خواهد کرد.
ارسال نظر