English

سید مسعود حسینی:

بلوار پردیسان با اعتباری بیش از ۴ میلیارد افتتاح شد / ترافیک کوی خضر بهبود می‌یابد

شهردار همدان با اشاره به افتتاح بلوار پردیسان با اعتباری بیش از ۴ میلیارد تومان گفت: این بلوار با هدف بهبود ترافیک، دسترسی آسان به کوی خضر و رضوان ساخته شده است.

بلوار پردیسان با اعتباری بیش از 4 میلیارد افتتاح شد / ترافیک کوی خضر بهبود می‌یابد

به گزارش خبرگزاری موج، سید مسعود حسینی شهردار همدان  در حاشیه افتتاح بلوار پردیسان با بیان اینکه بلوار پردیسان در کنار اراضی تفکیکی ۳۶ هکتاری کوی پردیسان قرار گرفته است، اظهار کرد: این معبر به طول ۵۰۰ متر و عرض ۲۴ متر به همت مدیریت شهری و شهرداری منطقه سه ایجاد شده است که با هدف بهبود وضعیت ترافیک، کاهش طول مسیر و دسترسی آسان به کوی خضر و رضوان ساخته شده است.
شهردار همدان با اشاره به اینکه این بلوار با اعتبار افزون بر 4 میلیارد تومان ایجاد شده است، عنوان کرد: این معبر کنار بلوار امام خمینی(ره) است که حدود 200 متر تکمیلی آن است.
حسینی در ادامه به فضای ۳۶ هکتاری پردیسان اشاره کرد و گفت: در این مجموعه فضای ورزشی تعبیه شده است و سرمایه‌گذاری می‌شود و هایپرمارکت ۵ هزار متری ایجاد خواهد شد که پارکینگ آن هم در نظر گرفته شده است و ۵۰۰ واحد مسکونی نیز در این فضا ساخته می‌شود که معبرهای آن در نظر گرفته شده است و بازارچه‌هایی نیز در این مکان دیده شده است.
شهردار همدان با تأکید بر اینکه این تفکیک‌ها از ساخت و سازهای غیرمجاز جلوگیری می‌کند، عنوان کرد: بلوار پردیسان با هدف معبر دسترسی به سایت تفکیکی 36 هکتاری ایجاد شده است و از طرفی دسترسی به کوی خضر (وحدت) و کوی رضوان را کوتاه‌تر و سریع‌تر می‌کند.
حسینی با اشاره به اینکه در راستای توزیع خدمات و افزایش سرانه فضای سبز این فضا ایجاد می‌شود، اظهار کرد: از جمله اقداماتی که برای ساخت بلوار انجام شده است زیرسازی، جدول‌‌گذاری، اجرای بیس بتن، آسفالت، تجهیز و لوله‌گذاری برای روشنایی و کاشت فضای سبز است.

 

می‌توان ترافیک را با خروج خودروهای فرسوده از ناوگان متوازن کنیم

همچنین رئیس کمیسیون فنی عمرانی، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر همدان در این آیین با اشاره به اینکه بلوار پردیسان در منطقه ۳ همدان به عنوان یکی از پروژه‌های مهم به بهره‌برداری می‌رسد، عنوان کرد: یکی از مشکلاتی که در همدان با آن مواجه هستیم، مسئله ترافیک است که با بازگشایی مدارس بیشتر دیده می‌شود.
مهدی حیدری ادامه داد: متأسفانه ما در سامان‌دهی پارک‌های حاشیه‌ای هنوز توفیق چندانی نداریم و در احداث پارکینگ‌های عمومی هم پارکینگ‌های جدید کار خود را شروع نکرده‌اند.
وی تصریح کرد: متأسفانه در حوزه فرهنگ‌سازی ترافیکی هم عقب هستیم و بیشتر خودروها تک سرنشین هستند، اما با این اوصاف مدیریت شهری تمام تلاش خود را در زمینه توسعه معابر شهری انجام می‌دهد.
حیدری اظهار کرد: یکی از مؤلفه‌های مدیریت ترافیک، تعریض معابر و گسترش عبوردهی خودرو در معابر است و در شورای شهر و شهرداری به دنبال آن هستیم.
وی به افتتاح بلوار پردیسان اشاره و بیان کرد: امیدواریم با ایجاد این بلوار، ترافیک محله خضر که یکی از محلات مهم و پرترافیک است و با مشکلاتی روبه‌رو است، حل شود.
این عضو شورای اسلامی شهر با بیان اینکه بازگشایی معابری که در حاشیه آن تجاری‌ها قرار گرفته‌اند بسیار پرهزینه است، بیان کرد: قیمت بالای تملک‌ها از عهده مدیریت شهری خارج است اما این بای‌پس‌ها می‌تواند از شریان‌های دیگر دسترسی ایجاد کند و می‌توان سرعت تخلیه معابر را بالا برد و این یکی از راه‌هایی است که ترافیک را حل می‌کند.
حیدری اضافه کرد: البته می‌توان ترافیک را با خروج خودروهای فرسوده از ناوگان متوازن کنیم و شهرداری هرچقدر هم معابر را تعریض کند باز هم به طور بی‌رویه بر تعداد خودروها افزوده می‌شود و در سال گذشته ۱۸ هزار خودرو وارد همدان شد که در ازای آن ۶۰۰ یا ۷۰۰ خودرو از رده خارج شد.
وی اظهار کرد: شهرداری در حوزه مدیریت ترافیک هر کاری که از عهده آن بربیاید، انجام می‌دهد.
عضو شورای اسلامی شهر همدان گفت: از منطقه ۳ مدیریت شهری همدان به عنوان یک منطقه پیشرو رضایت زیادی در حوزه تعریض معابر داریم که در سال‌های گذشته نیز بلوار قدر افتتاح شد و این نشان می‌دهد که تلاش‌ها وجود دارد.
حیدری عنوان کرد: فروش ملک در سال گذشته نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش معنادار داشت که به دلیل رکود در ملک و سیاستی که در زمینه پرهیز از خام‌فروشی وجود داشت اتفاق افتاد.
وی تصریح کرد: اکنون یک مترمربع آسفالت حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان هزینه دارد که وقتی در ارقام بالا ضرب می‌شود عددهای سنگینی می‌شود و قیر تا تنی ۱۲ میلیون تومان هم قیمت داشته است.
حیدری اظهار کرد: در سال جاری 140 هزار تن آسفالت‌ریزی صورت می‌گیرد که با افتتاح سامانه جامع آسفالت و با اولویت قرار دادن معابری که مشکل اساسی دارند این مقدار می‌تواند به اندازه 280 هزار تن رضایت‌مندی ایجاد کند و استفاده بهینه از آن شود و از استفاده سفارشی و غیرضروری پرهیز شود و تلاش ما این است که با تأمین قیر آسفالت تولید کنیم و سازمان عمران شهرداری این کار را انجام دهد.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر