جذب ۲/۵ میلیون گردشگر در کرمانشاه برای نوروز، نویددهنده پتانسیل بالای گردشگری است
مدیرکل میراث فرهنگی استان کرمانشاه گفت: در ایام نوروز امسال ۲ میلیون و ۵۲۷ هزار و ۱۱۳ گردشگر از مکانهای دیدنی طبیعی، تاریخی، فرهنگی و مذهبی کرمانشاه دیدن کردهاند که این آمار نشاندهنده رشد ۱۶.۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

، استان کرمانشاه با تاریخچهای غنی و جاذبههای طبیعی و فرهنگی متنوع، همواره بهعنوان یکی از مقاصد مهم گردشگری در ایران شناخته شده است؛ توسعه صنعت گردشگری در این استان میتواند به افزایش اشتغال، بهبود وضعیت اقتصادی و تقویت کسبوکارهای مرتبط منجر شود.
بیشتر بخوانید:
بیشترین استانهای مسافر پذیر نوروز ۱۴۰۴ اعلام شد
جابهجایی بیش از هشت میلیون و ۳۰۰ هزار مسافر از طریق ناوگان حملونقل عمومی در نوروز ۱۴۰۴
مناطق گردشگری کرمانشاه / هندوستان چهار فصل ایران آماده پذیرایی از مهمانان نوروزی + تصاویر
به طور قطع توسعه صنعت گردشگری در کرمانشاه میتواند به افزایش اشتغال، بهبود وضعیت اقتصادی و تقویت کسبوکارهای مرتبط منجر شود.
در این راستا مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان کرمانشاه ، از رشد چشمگیر آمار گردشگران نوروزی در این استان در سال جدید خبر داد و اعلام کرد که بیش از دو و نیم میلیون نفر از جاذبههای گردشگری کرمانشاه بازدید کردهاند.
به گفته داریوش فرمانی، از ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ را به عنوان دوره آماری اعلام کرد و افزود: در این مدت، ۲ میلیون و ۵۲۷ هزار و ۱۱۳ گردشگر از مکانهای دیدنی طبیعی، تاریخی، فرهنگی و مذهبی کرمانشاه دیدن کردهاند. این آمار نشاندهنده رشد ۱۶.۱ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.
وی همچنین از ورود بیش از یک میلیون و ۴۳ هزار و ۹۰۳ خودرو به استان خبر داد و گفت: این رقم نیز نشان از رشد ۱۴.۷ درصدی نسبت به سال گذشته دارد.
فرمانی در مورد آمار اسکان مسافران نوروزی نیز اظهار داشت: ۳۰۸ هزار و ۳۶۲ نفر در مراکز اقامتی رسمی، غیررسمی و اضطراری کرمانشاه اسکان یافتهاند که نسبت به سال گذشته ۲۱.۵ درصد افزایش یافته است. وی در ادامه از تکمیل ۸۸.۶ درصدی ظرفیت مراکز اقامتی استان خبر داد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان کرمانشاه همچنین به تردد بالای مسافران نوروزی از مرز بین المللی خسروی اشاره کرد و گفت: در سه هفته گذشته، ۷۳ هزار و ۱۳۸ نفر از این مرز تردد داشتهاند. علاوه بر این، ۱۱ هزار نفر از طریق قطار و ۱۶ هزار و ۵۱۶ نفر از طریق مسیر هوایی وارد استان شدهاند.»
به طور قطع طبیعت بکر و مناطقی همچون غار قوری قلعه، سراب نیلوفر و منطقه اورامانات، این استان را به مقصدی منحصربهفرد برای طبیعتگردان تبدیل کرده است و در کنار آن ثبت جهانی منظر فرهنگی اورامانات نیز بر اهمیت تاریخی و فرهنگی این منطقه تأکید دارد که میتواند در افزایش سفرهای گردشگری نقش مؤثری ایفا کند.
ازاین رو توسعه گردشگری میتواند بهصورت مستقیم و غیرمستقیم در ایجاد فرصتهای شغلی مؤثر باشد، اشتغالزایی در حوزههای مرتبط با گردشگری از جمله هتلداری، صنایعدستی، حملونقل، رستورانداری و خدمات تفریحی، میتواند به بهبود وضعیت معیشتی مردم منطقه کمک کند.
در کنار آن سرمایهگذاری در گردشگری روستایی در منطقه اورامانات موجب افزایش اشتغال پایدار و رشد اقتصادی محلی شده است، این موضوع نشان میدهد که توسعه گردشگری، علاوه بر جذب گردشگران میتواند زمینهساز تحول اقتصادی در بخشهای کمتر توسعهیافته استان باشد.
ارسال نظر