English

مهمترین رویدادهای خبری کیش طی هفته گذشته

برگزاری ویژه برنامه های گرامیداشت دهه فجر، سفرعلی عبدالعلی زاده نماینده رییس جمهور به کیش ، افتتاح سیزدهمین نمایشگاه جامع صنایع دریایی کیش ، اکران فیلم های جشنواره فجر و .... از مهمترین عناوین رویدادهای خبری کیش طی هفته اخیر بود.

مهمترین رویدادهای خبری کیش طی هفته گذشته
به گزارش خبرگزاری موج از کیش

، دیگر عناوین رویدادهای خبری کیش را از تاریخ ۱۳ الی ۱۸ بهمن ماه، در این بسته خبری بخوانید؛

 

نواخته شدن زنگ انقلاب در کیش

زنگ انقلاب کیش

سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش در آیین نواختن زنگ انقلاب اسلامی گفت: دهه فجر به ما می آموزد که اگر مردمی متحد شوند و هدف بزرگ داشته باشند؛ هیچ مانعی سد راه آنان نخواهد شد.

 زنگ انقلاب صبح شنبه 13 بهمن در بزرگداشت ایام مبارک دهه فجر، با هدف بیعت دوباره با آرمان های انقلاب، امام (ره)، شهدا و مقام معظم رهبری و ترویج و تبیین دستاوردهای انقلاب برای نسل جدید، پس از غبار روبی مزار شهدای گمنام، در مدرسه پسرانه خاتم الانبیای جزیره کیش به صدا درآمد.

مسعودرهبری سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش در این آیین با اشاره به نقش آفرینی جوانان و دانش آموزان در پیروزی انقلاب اسلامی و رهایی کشور از استبداد داخلی و استکبار جهانی تاکید کرد: امروز می توانید با سلاح علم، اخلاق وتلاش، آینده بهتر را برای ایران عزیز اسلامی فراهم کنید.

همچنین حجت الاسلام و المسلمین علیرضا بی نیاز امام جمعه کیش نیز در این آیین، با تبریک ماه شعبان و ولادت های پیشِ رو بزرگان دینی و چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: دهه فجر نماد نابودی استبداد، طاغوت و استقلال ملت ایران در سایه ایثار و فداکاری آنان است.

امام جمعه کیش این اتفاق بزرگ را سرمایه عظیم الهی و اجتماعی برشمرد و گفت: دهه فجر نشانه ای از تجدید بیعت با آرمان های بنیانگذار انقلاب اسلامی، رهبر معظم انقلاب و شهدای گرانقدر است.

 

اکران فیلم های جشنواره فجر همزمان با سراسر کشور درکیش

جشنواره فیلم فجر کیش

مسعود رهبری در نشست خبری جشنواره فیلم فجر با بیان اینکه جشنواره فیلم فجر علاوه بر جنبه هنری از جنبه اجتماعی مهمی نیز برخوردار است گفت: جزیره کیش محل سکونت و تردد مجموعه ای از فرهنگ های مختلف کشور است و همه این افراد در قالب فرهنگ کیشوندی دراین منطقه آزاد کشور در کنار هم زندگی می کنند لذا دارای خاطرات مشترک اجتماعی ویژه کیش هستند. 

وی با اشاره به برگزاری جشنواره فیلم فجرکیش اظهار داشت : برگزاری رویدادهای فرهنگی واجتماعی عامل ایجاد مفاهیم مشترک ، خاطرات وتعلقات جمعی برای کیشوندان است و ایجاد نشاط اجتماعی دستاورد برگزاری این رویدادها است.

لازم به ذکر است جشنواره فیلم فجر در جزیره کیش همزمان با سراسر کشور از ۱۷ تا ۲۲ بهمن در پردیس سینمایی میکامال برگزار می شود .

دراین دوره ۲۰ فیلم در ۲۰ سانس اکران می شود و ۴ اکران ویژه نیز برای ۴ فیلم براساس نظر و استقبال عمومی در نظر گرفته شده است.

 

بازدید نماینده رییس جمهور از کشتی سازی بوت سرویس کیش

بازدید عبدالعلی زاده از مجتمع کشتی سازی کیش

 نماینده رئیس جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور در سفر خود به جزیره کیش به همراه مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش از شرکت کشتی سازی بوت سرویس ایران دیدن کردند.

در این بازدید علی عبدالعلی زاده به منظور بررسی ظرفیت های اقتصاد دریایی در جزیره کیش از نزدیک در جریان توان عملیاتی واجرایی شرکت کشتی سازی بوت سرویس ایران قرار گرفت.

گفتنی است این شرکت بالغ بر یک دهه است که در زمینه ساخت شناورهای دریایی در جزیره کیش فعالیت می کند و تاکنون موفق به ساخت ۱۸ فروند شناگر جستجو و نجات و ۲ فروند شناور مسافر بری کاتاماران شده است.

 

افتتاح سیزدهمین نمایشگاه جامع صنایع دریایی کیش

نمایشگاه دریایی کیش

سیزدهمین نمایشگاه جامع صنایع دریایی با حضور نماینده ویژه رییس جمهور در هماهنگی اجرای سیاستهای کلی اقتصاد دریا محور، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، مدیر عامل شرکت ملی نفتکش ایران، مدیرعامل سازمان صنایع دریایی، معاون تحقیقات وزیر دفاع، معاون عملیاتی نیروی دریایی ارتش و استاندار گیلان افتتاح شد.

در این نمایشگاه ۱۰۰ شرکت فعال در حوزه کشتیرانی، کشتی سازی، گردشگری دریایی، تامین قطعات، بیمه، سرمایه گذاری و خدمات و مدیریت بندری آخرین دستاوردها و محصولات خود را عرضه می کنند.

علی عبدالعلی زاده این نمایشگاه را فرصت بسیار مناسبی برای ارائه دستاوردهای صنایع دریایی کشور عنوان کرد و گفت: بسیار امیدوار کننده است که با دستیابی به دانش و توانمندی فنی در حوزه تولید محصولات مربوط به شناورها و خدمات پشتیبانی، به سمت خودکفایی می رویم. 

نماینده ویژه رییس جمهور در هماهنگی اجرای سیاستهای کلی اقتصاد دریا محور افزود: پیش بینی می شود با تحولی که در این حوزه به وجود آمده و قراردادهای جدیدی که با سازندگان کشتی ها و شناور ها منعقد می شود رونق خاصی در صنعت دریایی کشور در سال آینده بوجود آید.

وی در پایان ضمن تقدیر از حمایت های رییس جمهور در بحث اقتصاد دریا محور از برگزاری این نمایشگاه در این سطح کیفی و کمی تقدیر کرد. 

گفتنی است سیزدهمین نمایشگاه جامع صنایع دریایی تا ۱۸ بهمن از ساعت ۱۷ تا ۲۲ در مرکز نمایشگاههای بین المللی کیش میزبان علاقمندان است.

 

عملیات احداث نخستین کارخانه تولید گاز طبیعی مایع شده در کیش آغاز شد

مراسم کلنگ زنی  دهه فجر کیش

آیین آغاز به کار عملیات اجرایی اولین کارخانه بومی تولید گاز طبیعی مایع شده "ال ان جی" کشور با حضور علی آقا محمدی رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری و عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، علی عبدالعلی زاده نماینده ویژه رئیس جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور و محمد کبیری مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش برگزار شد .

دراین مراسم علی عبدالعلی زاده با اشاره به آسیب های محیط زیستی سوخت های فسیلی گفت: تولید گاز ال ان جی پدیده ای است که راه جدیدی به روی جامعه و دنیا گشوده و دنیا را از خطر نابودی نجات می دهد.

نماینده ویژه رئیس جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور تصریح کرد: ال ان جی به عنوان کم ضررترین سوخت از خانواده نفت و گام بلندی در جهت حذف سوخت های آلاینده است.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش نیز دراین مراسم ضمن گرامیداشت ایام الله دهه مبارک فجر گفت: بهره برداری از این طرح به توسعه کیش برمبنای صنایع و انرژی های پاک و غیرآلاینده کمک می کند و از طرفی ارزش افزوده اقتصادی برای کیش وکشور به همراه دارد.

محمد کبیری با بیان اینکه تولید ال ان جی بحث مهمی برای کشور ما است افزود: درهمسایگی ما کشور قطر برنامه ریزی کرده تا سال 2027 بیش از 127 میلیون تن «ال ان جی» از میادین مشترک نفتی با ایران تولید و صادر کند ما نیز باید برای بهره‌برداری مناسب از ظرفیت‌های خود قدم برداریم.

گفتنی است هدف از اجرای این پروژه مهم بومی، گازرسانی به مصارف عمده و تامین سوخت خودروهای سنگین و نیمه سنگین است و براساس برنامه ریزی انجام شده نخستین کارخانه تولید گاز طبیعی مایع شده در کیش در مدت 12 ماه با ظرفیت تولید 20 تن گاز مایع در روز به بهره برداری می رسد.

 

نشست مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش با خانواده های شهدا و ایثارگران

نشست صمیمانه مدیر عامل سازمان منطه آزاد کیش  با خانواده شهدا و جانبازان

محمد کبیری در این نشست که با حضور امام جمعه کیش و امام جمعه اهل سنت برگزار شد، در جمع خانواده معزز شهدا، ایثارگران و جانبازان، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و دهه مبارک فجر، گفت:

دهه فجر، نماد ایستادگی و همبستگی ملتی است که برای استقلال و آزادی خود از هیچ تلاشی فروگذار نکرد. امروز امنیت و آرامشی که در آن زندگی و خدمت می‌کنیم، نتیجه رشادت‌ها و ازخودگذشتگی‌هایی است که جوانان این سرزمین برای سربلندی کشور رقم زدند.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش همچنین با گرامیداشت اعیاد شعبانیه، این ایام را فرصتی برای یادآوری ارزش‌هایی همچون ایثار، فداکاری و خدمت به مردم دانست و تأکید کرد: جانبازان و خانواده‌های شهدا، ادامه‌دهندگان راهی هستند که پیام‌آوران این ماه پربرکت به ما آموختند؛ راهی که سرشار از صبر، مقاومت و عشق به اعتلای زندگی است.

وی افزود: سالها تحمل رنج شهادت، جانبازی و آسیب‌های ناشی از جنگ، کار بزرگی است که جز با ایمان و صبر میسر نیست و اینکه این خانواه‌های عزتمند و شریف با همه این آسیب‌ها برای اداره زندگی خود تلاش می‌کنند، بسیار ستودنی است.

کبیری در پاسخ به مشکلات و موضوعات مطرح شده از سوی این خانواده‌ها گفت: تلاش می‌کنیم در حوزه‌های مسکن، درمان و اشتغال که مهمترین موارد مطرح شده از سوی خانواده‌های شهدا و ایثارگران بود به منظور کاهش دغدغه‌های این عزیزان راه حل‌هایی پیدا کنیم.

کبیری تصریح کرد: درحوزه مسکن مکاتبه‌ای با وزیر مسکن و شهرسازی انجام شده است و این موضوع در دست پیگیری قرار دارد.

وی همچنین دستور داد که موضوع بیمه و فراهم‌سازی امکانات تفریحی برای خانواده‌های شهدا و ایثارگران در دستور کار قرار گیرد و بر پیگیری جدی این موارد تأکید کرد.

گفتنی است، در این نشست، خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران در فضایی صمیمی دغدغه‌ها و مسائل خود را مطرح کردند و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش ضمن شنیدن این مطالبات، بر تلاش برای ارائه راهکارهای عملی در جهت رفع مشکلات آن‌ها تأکید کرد.

 

 اجرای کامل قانون، مسیر توسعه مناطق آزاد را هموار می‌کند

نشست سرمایه گذاران کیش با علی عبدالعلی زاده نماینده رییس جمهور

 محمد کبیری در نشست با نماینده ویژه رئیس‌جمهور در حوزه توسعه دریا محور و جمعی از سرمایه‌گذاران کیش، بر لزوم پایبندی به قوانین مناطق آزاد تأکید کرد. وی اجرای صحیح این قوانین را عاملی کلیدی در بهبود فضای کسب‌وکار، افزایش سرمایه‌گذاری و رونق اقتصادی جزیره دانست و از برنامه‌های عملیاتی سازمان برای تسهیل فرآیندهای تجاری و اداری خبر داد.

محمد کبیری در نشست نماینده ویژه رئیس‌جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریا محور با سرمایه‌گذاران کیش، اجرای دقیق قوانین مناطق آزاد را شرط اساسی برای رشد اقتصادی پایدار در جزیره و اثرگذاری آن در اقتصاد ملی عنوان کرد.

وی با اشاره به جایگاه ویژه کیش در حوزه گردشگری، تجارت و فناوری افزود: این جزیره با ظرفیت‌های منحصربه‌فرد خود می‌تواند نقش مؤثری در توسعه ملی ایفا کند. حضور مسئولان ارشد در کیش، فرصتی است تا آن‌ها از نزدیک با چالش‌های منطقه آشنا شده و مسیر اجرای سیاست‌های حمایتی را هموارتر کنند.

کبیری از اصلاح فرآیندهای اداری و راه‌اندازی “پنجره واحد خدمات” در ۱۸ ماه آینده خبر داد. وی تأکید کرد که این سامانه به عنوان یک ساختار مرکزی و یکپارچه، خدمات‌رسانی به کیشوندان، سرمایه‌گذاران و گردشگران را بهبود می‌بخشد و در قالب دولت دیجیتال، سیاست‌های سازمان منطقه آزاد کیش را بدون وابستگی به افراد و فارغ از تغییرات مدیریتی، نظام‌مند خواهد کرد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش همچنین از تدوین “نقشه راه توسعه کیش” تا پایان سال جاری و ارائه برنامه سه‌ساله این سازمان تا پایان بهار سال آینده خبر داد. وی با اشاره به موانع موجود در مسیر سرمایه‌گذاران، تصریح کرد: بخشی از چالش‌های اقتصادی کیش، خارج از محدوده منطقه‌ای است و در تلاشیم مشکلات مرتبط با مالیات، امور گمرکی و زیرساخت‌ها را در میان‌مدت برطرف کنیم.

کبیری با تأکید بر لزوم حمایت از سرمایه‌گذاری‌های کلان انجام‌شده در کیش و قشم خاطرنشان کرد: با توجه ویژه دولت به مناطق آزاد، شاهد رشد و بالندگی این مناطق خواهیم بود و زمینه برای توسعه پایدار و افزایش جذابیت سرمایه‌گذاری فراهم خواهد شد.

 

دستور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش بر برگزاری جلسات در ساعات غیراداری

دهمین جلسه معاونین سازمان منطقه آزاد کیش

در دهمین نشست شورای معاونین و مدیران این سازمان که با حضور محمد کبیری شامگاه چهارشنبه 17 بهمن در سالن اجتماعات این سازمان برگزار شد؛ نقشه راه توسعه پروژه پنجره واحد سازمان منطقه آزاد کیش و راهبرد این سازمان در این خصوص مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین مصوبات نشست قبل در خصوص راه اندازی سامانه جامع گمرک و تعیین تکلیف کد پستی کیش طرح و بررسی شد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش دراین نشست در خصوص اصلاح فرآیندهای اداری و راه‌اندازی "پنجره واحد خدمات" تا ۱۸ ماه آینده و نیز تدوین "نقشه راه توسعه کیش" تا پایان سال جاری و ارائه برنامه سه‌ساله این سازمان تا پایان بهار سال آینده تاکید کرد.

گفتنی است نشست شورای معاونان و مدیران سازمان منطقه آزاد کیش به منظور تسریع در دستیابی به اهداف مقررشده هر هفته دوشنبه ها برگزار می شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه