English

فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش خبر داد؛

کشف ۴۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در کیش

فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش از کشف ۴۵ هزار لیتر سوخت قاچاق از دو فروند لنج و دستگیری ۹ نفر از خدمه آن خبر داد.

کشف 45 هزار لیتر سوخت قاچاق در کیش
به گزارش خبرگزاری موج از کیش

، سرهنگ "نبی اله قاسمی" در تشریح جزییات این خبر اظهار داشت: مامورین پایگاه دریابانی کیش در اجرای طرح مبارزه و برخورد با قاچاق کالا و  سوخت و کنترل  نوار مرزی به  دو فروند لنج که در حال عبور از نوار مرزی  بودند مشکوک شدند.

وی افزود: مأموران دریابانی در بازرسی از این شناور ها موفق به کشف بیش از ۴۵ هزار لیتر سوخت قاچاق و دستگیری ۹ خدمه شدند و پرونده به مراجع قضائی ارسال شد.

سرهنگ قاسمی با اشاره به اینکه جزیره کیش مبدا و مقصد لنج های توقیفی نمی باشد بیان داشت: سودجویان با استفاده از روش های متعدد قصد انتقال سرمایه ملی را از کشور دارند، این افراد پس از جمع آوری سوخت به صورت شبانه با حضور در نقطه صفر مرزی و ورود به آب های مرزی کشورهای حاشیه خلیج فارس اقدام به فروش سوخت های قاچاق به شناورهای خارجی می کنند.

فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش با اشاره به خسارات جبران ناپذیر خروج سرمایه های ملی  از کشور  تاکید کرد: مامورین پایگاه دریابانی کیش با اشرافیت بر حوزه استحفاظی آبی و گشت زنی موثر و مستمر در نوار مرز آبی با هر نوع  قاچاق کالا و سوخت مبارزه و اجرای طرح های پایش مرزی در ایام پایانی سال تشدید خواهد شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه