نماینده ولیفقیه در فارس:
دهه کرامت باید فرصتی برای تبیین معرفت اهل بیت(ع) باشد
نماینده ولی فقیه در فارس و امام جمعه شیراز گفت: دهه کرامت باید فرصتی برای تبیین معرفت اهل بیت(ع) باشد و برنامهها باید بهگونهای طراحی شوند که محبت و ارادت به اهل بیت(ع) را در دل جوانان و عموم مردم نهادینه کنند.

، آیتالله لطف الله دژکام نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه شیراز، امروز (۳۱ فروردین ماه) در نشست مشترک ستادهای ملی و استانی بزرگداشت دهه کرامت که به میزبانی حرم مطهر احمد بن موسی(ع) برگزار شد، گفت: در دهه کرامت باید تمام تلاش خود را برای تبیین معرفت اهل بیت(ع) به کار گیریم. باید این فیض بزرگ را به مردم منتقل کنیم و این نعمت را در دل جوانان کاشت.
نماینده ولی فقیه در فارس خاطرنشان کرد: نعمتهای الهی از ناحیه اهل بیت(ع) به سایر انسانها میرسد و فطرت انسان نیز به ما میگوید که آن که خیر و معرفت را به دیگران میرساند، باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
امام جمعه شیراز با تاکید بر اینکه دهه کرامت باید استمرار دهنده این نعمتها باشد، اظهار کرد: معرفتالله یکی از بزرگترین نعمتهایی است که به واسطه اهل بیت(ع) به بشریت هدیه شده است و دهه کرامت باید فرصتی برای تبیین معرفت اهل بیت(ع) باشد.
وی همچنین با اشاره به تهدیدات و فعالیتهای دشمنان و به ویژه صهیونیست ها در خصوص توسعه حرم مطهر حضرت احمد بن موسی(ع)، گفت: صهیونیستها در تلاش هستند تا حرم حضرت شاهچراغ(ع) گسترش نیابد. آنها در قالبهای مختلف و با برنامه های ویژه به دنبال رسیدن به اهداف خود هستند و اسم آن را تاریخ و باستان گرایی گذاشته اند که مشخص است که بهانه است.
آیت الله دژکام با تاکید بر تلاش در راستای برگزار شدن هرچه باشکوه تر برنامه های ششم ذیقعده، گفت: همه ایام دهه کرامت است و برای ثبت ششم ذیقعده روز بزرگداشت حضرت احمدبن موسی(ع) در تقویم ملی تلاش های بسیاری شده است که باید این ارزش ها فراموش نشود.
رئیس ستاد بزرگداشت دهه کرامت استان فارس نیز در این نشست گفت: پس از دریافت ابلاغیه، اولین جلسه ستاد دهه کرامت استان با حضور نمایندگان بیش از ۴۰ دستگاه اجرایی تشکیل شد.
حجتالاسلام حسین ملکمکان بیان کرد: تمامی دستگاهها برنامههای خود را ارائه دادهاند و این همافزایی منجر به برگزاری برنامههایی با کیفیت در سراسر استان شدهاست.
وی با بیان اینکه در اتاق اصناف ۱۲ سرفصل برنامه برای این ایام پیشبینی شده است، گفت: شهرداری شیراز نیز برنامههای بسیار خوبی برای این ایام تدارک دیده است که با محوریت جشنهای مردمی در پارکها و محلات با حضور مردم و نسل جوان برگزار میشود.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس یادآور شد: در روز بزرگداشت حضرت شاهچراغ(ع)، علاوه بر برگزاری جشنها در سطح استان، این برنامهها از طریق صدا و سیمای مرکز استان و دیگر رسانهها و شبکههای تلویزیونی پوشش داده خواهد شد تا همه کشور از برکات آن بهرهمند شوند.
دهه کرامت بهترین فرصت برای تقویت باورهای اسلامی است
حجتالاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری، تولیت حرم مطهر حضرت احمد بن موسی(ع)، در این نشست گفت: دهه کرامت بهترین فرصت برای تقویت باورهای اسلامی و مقابله با جریانهای فکری بیریشه همچون لیبرالیسم است که فرزندان ما را نشانه رفته است.
وی با تاکید بر اینکه دهه کرامت تنها یک مناسبت تقویمی نیست، خاطرنشان کرد: دهه کرامت رویدادی فراتر از جشنهای نمادین است که نباید با برنامههای کلیشهای برگزار شود بلکه برنامهها باید تقویت هویت دینی را به همراه داشته باشد.
وی تاکید کرد: حضور امام رضا(ع) و خاندان گرامیاش در ایران یکی از ستونهای اصلی عزت و اقتدار ملت ایران است و از برکت حضور این انوار الهی، کشور ما قرنها سربلند مانده است که خود این موضوع، بی بدیل است و بهترین فرصت برای خدمت مومنان و مجاهدان فی سبیل الله است.
حجت الاسلاموالمسلمین کلانتری خطاب به مدیران نهادهای اجرایی توصیه کرد: منتظر جدول برنامهها نباشید بلکه باید همه ظرفیتها را فعال کرد چرا که این فرصتهای گرانبها آسان به دست نیامده و هزینه های بسیاری برای آنان داده شده است.
وی ضمن تاکید بر فرصت شناسی و استفاده از فرصت ها به عنوان شاخصه اصلی جهاد فرهنگی، اظهار کرد: دهه کرامت میتواند موتور محرک حرکت فرهنگی کشور باشد، اگر آن را درست بفهمیم و به موقع به کار بگیریم، فرصتی راهبردی برای نهادهای فرهنگی است تا با شناخت درست از ظرفیت وجودی اهل بیت(ع) به تبیین ارزشهای اسلامی بپردازند.
برگزاری هفتاد و هفتمین محفل انس با قرآن ویژه بانوان
نماینده حرم حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) در ستاد بزرگداشت دهه کرامت نیز در این نشست از برگزاری هفتاد و هفتمین محفل انس با قرآن ویژه بانوان در روز اول ذیقعده در این حرم مطهر خبر داد و افزود: این محفل به عنوان یکی از برنامههای ویژه دهه کرامت، فرصتی است برای بانوان تا از برکات قرآن بهرهمند شوند و در نوع خود کم نظیر است.
معتز آقایی گفت: برگزاری مراسم تکریم امامزادگان، به ویژه روز بزرگداشت حضرت شاهچراغ(ع)، محافل انس با قرآن در شبهای ولادت حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع) به صورت ویژه، جشن تکلیف دختران ۹ ساله از برنامههای دهه کرامت آستان عبدالعظیم حسنی(ع) است.
وی تاکید کرد: محافل قرآنی که با حضور قاریان ممتاز در این حرم مطهر برگزار میشود، با اجرای گروههای تواشیح، قرعهکشی و اعطای جوایز همراه است.
اجتماع بزرگ دختران در سالروز ولادت حضرت معصومه(س)
معاون فرهنگی حرم مطهر حضرت معصومه (س) نیز در این نشست گفت: با همفکری و همراهی اعتاب مقدسه شعار محوری و عناوین روزشمار دهه کرامت انتخاب شده است که هر یک با عنوانی خاص و الهام گرفته از سیره اهلبیت(ع) نامگذاری شدهاند.
حجتالاسلام والمسلمین سید احمد مشرف افزود: دهه کرامت با سالروز میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) آغاز میشود، روزی که با عنوان «حضرت فاطمه، بهترین دختر دنیا» شناخته شده است.
وی از انتخاب شعار «ایران، امام رضا(ع)» به عنوان محور معنایی این ایام خبر داد و گفت: تلاش شده است تا در انتخاب این شعار، پیوند عاطفی و فرهنگی ملت ایران با اهلبیت(ع) بهویژه امام رضا(ع) بیش از پیش برجسته شود.
مشرف همچنین از برگزاری اجتماع بزرگ دختران در سالروز ولادت حضرت معصومه (س) خبر داد و گفت: این رویداد ملی که برای دومین سال متوالی برگزار میشود، بیش از ۱۰۰ هزار دختر از سراسر کشور را در یک جشن باشکوه گردهم خواهد آورد.
وی با اشاره به برنامههای قرآنی، فرهنگی و معرفتی در دهه کرامت از اجتماع دختران دانشجو با حضور ۷ هزار دانشجوی دختر در حرم حضرت معصومه(س) خبر داد و تاکید کرد: جشنهایی که در این ایام برگزار میشود، نهتنها گرامیداشت میلاد حضرت معصومه(س) است بلکه تکریم جایگاه دختران در جامعه امروز ایران نیز محسوب میشود.
ارسال نظر