English

رئیس کتابخانه‎های عمومی گنبدکاووس خبر داد

اجرای بیش از ۱۰۰ برنامه در هفته کتاب و کتابخوانی در گنبدکاووس

رئیس کتابخانه‌های عمومی شهرستان گنبدکاووس گفت: در استان گلستان ۸۵۰ هزار جلد کتاب وجود دارد که شهرستان گنبدکاووس با ۷۰ هزار جلد کتاب، ۹ درصد از سهم استان را در برگرفته است.

اجرای بیش از ۱۰۰ برنامه در هفته کتاب و کتابخوانی در گنبدکاووس

به گزارش خبرگزاری موج، زهرا نقی‎نسب عصر امروز در دیدار کتابداران شرق گلستان با مدیر کل کتابخانه‌های عمومی گلستان در کتابخانه عمومی شهید بهشتی گنبدکاووس اظهار داشت: بیش از ۱۰۰ برنامه در هفته کتاب و کتابخوانی در گنبدکاووس اجرا می‌شود که ۲۵ برنامه به صورت شاخص خواهد بود.

رئیس کتابخانه های عمومی شهرستان گنبدکاووس افزود: به مناسبت هفته کتابخوانی، فردا چهارشنبه، ۲۴ آبان ماه در همه کتابخانه ها عضویت رایگان است و علاقمندان با در دست داشتن کارت ملی و یک قطعه عکس و ۵۰۰ تومان هزینه صدور کارت می توانند با مراجعه به کتابخانه ها به عضویت در آیند.

نقی نسب تصریح کرد: در استان گلستان ۸۵۰ هزار جلد کتاب وجود دارد که شهرستان گنبدکاووس با ۷۰ هزار جلد کتاب، ۹ درصد از سهم استان را دربر گرفته است.

وی افزود: فضای کتابخانه‎‌های گنبدکاووس، باید ۹ هزارو ۸۰۰ مترمربع باشد که در حال حاضر تنها ۲۵ در صد آن محقق شده و با توجه به تعطیلی ۲ کتابخانه عمومی در شهرستان این فضا کاهش یافته است.

رئیس کتابخانه‎های عمومی شهرستان گنبدکاووس تاکید کرد: نشست کتابخوان مدرسه‎ای، نمایشگاه کتاب در مدارس، گلریزان کتاب در طول این هفته، مسابقه نقاشی، روزنامه نگاری، کارگاه کاردستی، زنگ کتاب در مدارس، غبارروبی گلزار شهدای گمنام، برگزاری جشن کتاب و غیره از جمله برنامه‎های این هفته است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه