فرمانده منطقه امامت نیروی دریایی ارتش:
اجرای سیاست دزدی دریایی برای مخدوش کردن اقتصاد کشورهای منطقه بود
فرمانده منطقه امامت نیروی دریایی ارتش، گفت: اگر اقتصاد و فرهنگ کشورهای اسلامی با هم منطبق شود تمام دنیا به ما تعظیم خواهند کرد، و به همین علت سیاستهای استکباری برای عدم تطابق و از بین بردن اقتصاد، سیاست دزدان دریایی را به وجود آوردند.
به گزارش خبرگزاری موج، امیر دریادار حسین آزاد ظهر شنبه در نشست خبری که به مناسبت هفته نیرو دریایی برگزار شد، اظهارداشت: نزدیک به ۴۰۰ حمله دزدان دریایی به کشتیهای تجاری و نفتی ایران در خلیج باب المندب دفع شده است. اکنون ناوگروههای نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی در ۳ هزار کیلومتری مرزهای آبی ایران در اقیانوس آرام، دریای چین، دریای مدیترانه و اقیانوس اطلس و تنگههای مالاکا و سوئز و خلیج باب المندب حضور دارند.
وی گفت: سیادت و اقتدار دریایی ایران در مرزهای آبی حاکم است و هیچ خطر منطقهای و فرامنطقهای ایران را تهدید نمیکند.
بیش از ۹۰ درصد از مبادلات تجاری کشور از طریق در انجام می گیرد
وی با بیان اینکه کشور هایی که دسترسی به دریا داشتند توانستند سیاست های بین المللی و نظامی و همچنین فرهنگ خود را ترویج دهند، افزود: ۳۰ درصد مرزهای کشور دریایی و ۷۰ درصد دیگر خشکی است و این در حالی است که تنها هفت درصد واردات و صادرات کشور از طریق مرزهای زمینی و 93 درصد آن از طریق دریا انجام می گیرد.
به گفته فرمانده منطقه امامت نیروی دریایی ارتش، امروز کشور هایی که به دریا های متعدد دسترسی دارند از سطح پیشرفت بالاتر و امنیت پایدار تری برخوردار هستند چرا که یکی از شاخص های اثر گزار قدرت ملی یک کشور دسترسی به دریا به حساب می آید.
تاثیر نیروی دریایی ایران در امنیت دریا و دفع دزدان دریایی
وی با اظهار اینکه حضور جمهوری اسلامی ایران در عرصه دریایی توانست تاثیر بسزایی در مقابله با دزدی های دریایی داشته باشد، بیان داشت: باید با کمک اصحاب رسانه فرهنگ دریایی را به بخش های تصمیم گیر و تصمیم ساز منعکس کنیم.
وی با تاکید بر اینکه نیروهای مسلح محور اصلی امنیت در مرزهای زمینی، هوایی و دریایی هستند، بیان داشت: برقراری امنیت در آبهای آزاد، خلیج عدن و اقیانوس هند و همچنین مقابله با پدیده شوم دزدان دریایی به منظور پویایی چرخه اقتصاد در کشور از اهم رسالتهای نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران است.
امیر آزاد در ادامه به نیازمندیهای این نیرو اشاره کرد و تصریح داشت: یکی از این نیازمندیها، تجهیزات است، با توجه به اینکه در شرایط خاصی، در آبهای آزاد حضور پیدا میکنیم و به دریانوردی در بلند مدت میپردازیم باید به دست توانمند خودمان تجهیزات مورد نیازمان را بسازیم.
وی ادامه داد: امروز سینه سپر میکنیم و در کارخانجات بندرعباس به دست توانمند نیروهای داخلی تجهیزات را ساخته و با اقتدار و غرور در برابر هر تهدیدی میایستیم.
ضرورت انطباق اقتصاد و فرهنگ اسلامی در منطقه
وی گفت: اگر اقتصاد و فرهنگ اسلامی این منطقه باهم منطبق شود همه دنیا به ما تعظیم خواهد کرد و سالیان سال است که دشمنان ما سیاست هایی را در منطقه اجرا می کنند که سیاست فرهنگی با اقتصادی ما هم سو نشود. اگر در دریا با اقتدار نباشیم باید صدای بلند دیگران را گوش کنیم. هر کس عرصه دریا را خالی کند بازنده است.
دریادار آزاد تصریح کرد: از سال ۸۶ موضوع ناامنی و دزدی دریایی مطرح شد و نفتکش ها و کشتی های تجاری ما را تهدید می کرد اما ما بالغ بر ۵۰ ناو به منطقه اعزام کردیم و سه هزار کشتی و نفتکش را اسکورت کردیم.
به زودی ناو موشک انداز با ویژگی خاص به ناوگان هوایی کشور اضافه می شود
وی با بیان این که ما برای تامین امنیت در دریا آماده بوده و هستیم، ادامه داد: امروزه شناورهای سطحی و زیر دریایی با بالاترین سطح پیچیدگی توسط فرزندان این آب و خاک ساخته شده و طی هفته های آینده ناو موشک انداز با ویژگی خاص به ناوگان هوایی کشور اضافه می شود.
فرمانده منطقه یکم نداجا با اشاره به نقش ارتش در دفاع مقدس گفت: نیروی دریایی ارتش ۶۷ روز پس از شروع جنگ تحمیلی با طراحی سه عملیات بیش از ۷۰ درصد امکانات و توان دریایی رژیم بعثی عراق را در دریا نابود کرد.
دریادار آزاد خاطرنشان کرد: بعد از پایان هشت سال جنگ تحمیلی نیروی دریایی همچنان در دریا باقی ماند.
ارسال نظر