English

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه:

عطاری ها و بازارچه‌های مرزی تهدید بزرگ مصرف کالاهای سلامت‌محور در کرمانشاه

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: بسیاری از بیماری‌های غیر واگیر خصوصاً سرطان با مصرف کالاهای سلامت‌محور و خصوصاً غذا در ارتباط است و متأسفانه مردم به این نکته توجه ندارند و هنوز در عطاری‌ها و بازارچه‌های مرزی از مواد غذایی قاچاق و غیر معتبر استفاده می‌کنند.

عطاری ها و بازارچه‌های مرزی تهدید بزرگ مصرف کالاهای سلامت‌محور در کرمانشاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه، دکتر قباد محمدی ضمن تأکید بر نحوه عرضه و مصرف کالاهای سلامت‌محور در کرمانشاه و رسیدن کالای سالم به دست مردم، ابراز داشت: مصرف کالاهای سلامت‌محور ازجمله غذا، مواد آرایشی و بهداشتی، دارو و تجهیزات پزشکی به‌طور مستقیم با سلامت مردم در ارتباط است.

وی ادامه داد: با صنعتی شدن جوامع مصرف کالاهای سلامت‌محور نیز تحت تأثیر قرارگرفته و امروزه استفاده مردم از برخی کالاهای ناسالم یکی از عوامل اصلی گسترش بسیاری از بیماری‌ها است و واقع امر این است که کالاهای قاچاق در مراکز غیرمجاز، عطاری‌ها، بازارچه‌های مرزی و ... به فروش می‌رسد و حتی برخی از آن‌ها در مراکز غیرمجاز داخل کشور تولیدشده و برچسب تولید خارج می‌خورد.

دکتر محمدی خاطرنشان ساخت: محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق نیز از دیگر عوامل اصلی تهدیدکننده سلامت مردم است که متأسفانه در بازارچه‌های مرزی به فروش می‌رسد و افراد بدون اطلاع کافی نسبت به عوارض، از آن‌ها استفاده می‌کنند و در کنار آن مصرف مکمل‌های ورزشی غیرمجاز نیز از دیگر تهدیدکننده‌های سلامت است که متأسفانه قشر مخاطب آن نیز نسل جوان هستند.

مصرف سالانه 400 میلیارد تومان دارو و تجهیزات پزشکی در کرمانشاه

مصرف سالانه 400 میلیارد تومان دارو و تجهیزات پزشکی در کرمانشاه

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ضمن بیان تهدید افزایش مصرف انواع دارو در کرمانشاه، گفت: سالانه ۴۰۰ میلیارد تومان دارو و تجهیزات پزشکی توسط مردم کرمانشاه مصرف می‌شود.

محمدی میزان هزینه‌ای که مردم کرمانشاه در یک سال برای تهیه دارو و تجهیزات پزشکی می‌کنند را 400 میلیارد تومان اعلام کرد که هرسال در حال افزایش است و افزود: اگر مردم به سمت مصرف کالاهای سالم بروند، حجم زیادی از این بار مالی کاسته خواهد شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بابیان اینکه برخورد و جمع‌آوری با توزیع کنندگان مصرف کالاهای سلامت‌محور و یا همان کالاهای قاچاق به‌تنهایی کافی نیست، اضافه کرد: باید در درجه اول مردم را نسبت به مخاطرات مصرف این کالاها آگاه کنیم تا مصرف آن در جامعه کاهش پیدا کند همچنان که مصرف و انباشت بیش‌ازحد دارو در خانه‌ها نیز نه‌تنها خطرساز بلکه بخش اعظمی از بودجه بهداشتی را تحت تأثیر خود قرار می‌دهد.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری موج در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه