English

رئیس کل دادگستری مازندران تأکید کرد:

ورشکستگی های غیر واقعی تحت تعقیب کیفری قرارمی گیرند

رئیس کل دادگستری مازندران با بیان اینکه دستگاه نظارتی و اجرایی باید در صدور مجوزها و موافقت نامه های اصولی موضوع را موشکافانه بررسی کنند، گفت: اگر شخص به لحاظ سوء مدیریت، مقدمات ورشکستگی را خودش فراهم کند و واحد تولیدی تعطیل شود علاوه بر رسیدگی حقوقی، دادستان نیز به عنوان مدعی العموم از لحاظ کیفری ورود پیدا خواهد کرد و مانع ضرر خواهد شد.

ورشکستگی های غیر واقعی تحت تعقیب کیفری قرارمی گیرند

به گزارش خبرگزاری موج مازندران، حجت الاسلام و المسلمین محمد صادق اکبری در جلسه اقتصاد مقاومتی دادگستری مازندران با حضور مدیرکل تصفیه امور ورشکستگی قوه قضائیه به منظور بررسی و ارائه راهکارهای لازم در راستای پیشگیری و رفع معضلات ناشی از ورشکستگی واحدهای تولیدی برگزار شد، با اشاره به پیشینه تاریخی ورشکستگی اظهار داشت: به موازات سرعت مراودات اقتصادی، مسائل ورشکستگی نیز پیش آمده و قانونگذاری نیز به موازات سرعت تجارت باید منطبق با مسائل روز پیش برود.

وی بر اهمیت پیشگیری و رفع مشکلات ناشی از ورشکستگی واحدهای تولیدی تأکید کرد و ادامه داد: آسیب ها و مشکلات اقتصادی واحدهای تولیدی از نقطه ای آغاز و نهایتاً جهت رسیدگی ها به مراجع قضا ختم می شود و پیشگیری از این معضلات همواره مورد تأکید دستگاه قضایی استان بوده است.

رئیس کل دادگستری استان با بیان اینکه دستگاه نظارتی و اجرایی باید در صدور مجوزها و موافقت نامه های اصولی موضوع را موشکافانه بررسی کنند، افزود: اگر شخص به لحاظ سوء مدیریت، مقدمات ورشکستگی را خودش فراهم کند و واحد تولیدی تعطیل شود علاوه بر رسیدگی حقوقی، دادستان نیز به عنوان مدعی العموم از لحاظ کیفری ورود پیدا خواهد کرد و مانع ضرر خواهد شد.

وی اهمیت و شخصیت شناسی صاحبان واحدهای تولیدی را مورد توجه قرار داد و اظهار داشت: بر این اساس تولید کننده واقعی و غیرواقعی باید از هم تفکیک شوند و سره از ناسره تشخیص داده شود.

حجت الاسلام اکبری وضعیت اداره تصفیه استان مازندران را مطلوب عنوان کرد و گفت: در استان مازندران به طور متوسط کمتر از ۲ فقره در ماه پرونده ورشکستگی تشکیل می شود و برای جلوگیری از تضرر اصحاب تولید و طلبکاران همه تلاش خود را مصروف کرده است.

در ادامه این جلسه مدیرکل تصفیه امور ورشکستگی قوه قضاییه در سخنانی بر شناسایی مشکلات و ارائه راه حل کاربردی در جهت رفع آن تأکید کرد و گفت: احیای واحدهای تولیدی، جلوگیری از مصادره اموال، احیا و بازسازی واحدهای تولیدی و صنعتی رویکرد اصلی ما است.

لقمان کیاپاشا با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر مانع زدایی از مسیر تولید افزود: هدف ما این است موانعی که خود قوه قضاییه علت و مانع مسیر تولید است را شناسایی و حل کنیم و به عنوان نمونه پرونده های مهم واحدهای تولیدی، خارج از نوبت و فوق العاده رسیدگی شود که البته دستگاه قضایی در این راستا گام های مهمی برداشته و با تلاش و حمایت های دستگاه قضایی  بسیاری از واحدها به مسیر تولید برگشتند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه