English

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان گفت:

اعتبارات استانی پاسخگوی راه‌های روستایی نیست

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان با بیان اینکه اعتبارات راه روستایی استانی شده است، تصریح کرد: اعتبارات استانی پاسخگوی نیاز استان نیست و امسال برای نخستین بار از کمک خیرین برای راه‌های روستایی استفاده شده است.

اعتبارات استانی پاسخگوی راه‌های روستایی نیست

به گزارش خبرگزاری موج همدان، صفر صادقی‌راد  مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان دوشنبه ۲۱ آذرماه در جمع خبرنگاران، ضمن تبریک هفته حمل ونقل، رانندگان و راهداری از تخصیص ۳۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات سفر هیأت دولت به نقاط حادثه خیز استان خبر داد و گفت: در سفر ریاست جمهوری اعتبارات خوبی به حوزه راه داده شده که مقرر شد تمام نقاط حادثه خیز استان طی دو تا سه سال رفع شود که به محض ابلاغ اعتبارات انجام خواهد شد.

وی اظهار کرد: در سفر هیأت دولت به استان همدان ۳۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار به حوزه راه و شهرسازی اختصاص یافت که از این میزان ۳۰۰ میلیارد تومان به رفع نقاط حادثه خیز داده شده است.

وی از افتتاح سه مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی تا پایان سال خبر داد و گفت: ۴۰ مجتمع خدمات رفاهی بین راهی فعال در استان وجود دارد و ۱۷ مجتمع در دست احداث بوده که سه مجتمع تا پایان سال به بهره‌برداری خواهد رسید.

اعتبارات استانی پاسخگوی راه‌های روستایی نیست

صادقی‌راد با بیان اینکه اعتبارات راه روستایی استانی شده است، تصریح کرد: اعتبارات استانی پاسخگوی نیاز استان نیست و امسال برای نخستین بار از کمک خیرین برای راه‌های روستایی استفاده شده است.

وی با اشاره به اینکه میانگین سامانه‌های هوشمند استان همدان سه برابر میانگین کشوری است، یادآور شد: ۶۷ سامانه دوربین کنترل سرعت در سطح جاده‌های استان همدان وجود دارد که امسال نیز از محل اعتبارات راهداری مجوز ایجاد ۳۱ سامانه جدید را اخذ کرده‌ایم.

صادقی‌راد بیان کرد: در بخش حمل کالاهای اساسی از بنادر جنوبی کشور نیز امسال ۴۰ هزار دستگاه کامیون از استان همدان به بنادر جنوبی کشور اعزام شده است که در این زمینه نیز جزء استان‌های پیشرو و سرآمد هستیم.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان اظهار کرد: در استان همدان با وجود اینکه معاندان نظام تلاش کردند حمل و نقل استان را به چالش بکشند، ۱۰۰ هزار تن افزایش حمل بار داشتیم.

تعریض گردنه اسدآباد در سال آینده

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان با بیان اینکه امسال اعتبارات خوبی برای تعمیر راهدارخانه‌ها تخصیص داده شده است، تصریح کرد: امسال نمازخانه بین راهی در سوباشی از اعتبارات راهداری احداث شده و در گردنه اسدآباد نیز سوله انبار نمک احداث خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه امسال ۳۷ کیلومتر حفاظ میانی در جاده‌های استان ایجاد شده است، خاطرنشان کرد: در گردنه اسدآباد نیز حفاظ میانی کار شده و روشنایی آن تا آخرین نیوجرسی تکمیل خواهد شد ضمن اینکه تعریض گردنه اسدآباد در سال آینده در حال پیگیری است.

صادقی‌راد با بیان اینکه سرقت تابلوهای علائم جاده‌ها و سیستم روشنایی در جاده‌های استان افزایش یافته است، یادآور شد: امسال ۱۰ هزار تابلو علائم در جاده‌های استان جایگزین شده است.

وی بیان کرد: دو اکیپ به صورت امانی تشکیل شده تا مشکلات روشنایی جاده‌ها برطرف شود که تاکنون ۲۱ کیلومتر روشنایی طولی در سال‌جاری ایحاد شده است.

افتتاح زیرگذر مهم محور همدان- کرمانشاه در هفته آینده

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان از افتتاح زیرگذر محور همدان- کرمانشاه در هفته آینده خبر داد و گفت: ۱۳ زیرگذر در استان همدان در حال کار است که زیرگذر مهم و حیاتی استان در مسیر همدان- کرمانشاه ظرف هفته آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

وی با بیان اینکه برای زیرگذر سردارآباد و موسی‌آباد در حال پیگیری اعتبارات هستیم، ادامه داد: آمادگی کامل برای راهداری زمستانه داریم و نمک و ماسه دپو شده است و ماشین آلات هم در گردنه ها ظرف چهار تا پنج روز آینده مستقر می‌شود.

صادقی‌راد با اشاره به اینکه تردد در جاده‌های استان افزایش ۳۶ درصدی دارد، مطرح کرد: امسال ۱۷۳ میلیون تردد در جاده‌های استان صورت گرفته که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۱۳۸ میلیون تردد بوده است، رشد ۳۶ درصدی دارد.

وی درباره راه‌های روستایی ورکش- دولت آباد خاطرنشان کرد: راه روستایی ورکش- دولت آباد به طول هفت کیلومتر در دست اقدام است ضمن اینکه اعتبارات استانی محدود بوده و ما را به سمت استفاده از ظرفیت خیرین کرده است که برای این پروژه دو خیرپای کار آمدند اما با فرارسیدن فصل سرما آسفالت این مسیر باقی مانده چراکه اقدام درستی نیست در این شرایط آسفالت شود.

۳۷۲ دستگاه ماشین آلات راهداری آماده خدمات رسانی زمستانی

وی درباره طرح ابرار نیز تصریح کرد: تا سه سال گذشته این طرح در راهداری اجرا می‌شد اما در قانون بودجه طرحی تصویب شد که بنابراین طرح مقرر شد قرارگاه امام حسن مجتبی(ع) با محوریت بسیج سازندگی انجام شود که متأسفانه هنوز این قرارگاه در حوزه راه روستایی تشکیل نشده است و راهداری راه‌های روستایی را انجام می‌دهد.

صادقی‌راد با بیان اینکه ۳۷۲ دستگاه ماشین آلات راهداری آماده خدمات رسانی زمستانی هستند، تصریح کرد: امسال ۱۹ دستگاه ماشین آلات بازسازی شده و یک دستگاه گریدر، آمیکو و نمک‌‎پاش و ۱۵ دستگاه تیغه نمک پاش تراکتوری خریداری شده است.

وی با اشاره به اینکه ۱۷ دستگاه از ماشین‌آلات راهداری استان فرسوده و از رده خارج است، تأکید کرد: بزرگترین معضل ما این است که بستن زنجیر چرخ در بین رانندگان جا نیفتاده است البته به علت عملکرد خوب راهداری مردم در زمان بارش برف هم با خیال راحت وارد جاده‌ها می‌شوند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه