English

خبرگزاری موج گزارش می دهد؛

قدرت نظامی و ایجاد ثبات در اقتصاد ایران

«یکی از نکات مهمی که در بحبوحه مقاومت و دفاع جانانه کشورمان در برابر حمله اخیر صهیونیست ها قابل مشاهده بود و می توان آن را در زمزه تبعات مثبت دفاع ایران ارزیابی کرد این بود که پس از ارسال پیام قدرت کشورمان، شاهد بودیم که بازارهای مالی ایران نیز پیام قدرتِ میدان را گرفتند و مثلا بازار بورس سبزپوش شد و یا روند افزایشی قیمت دلار متوقف و معکوس شد.»

قدرت نظامی و ایجاد ثبات در اقتصاد ایران
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج

، مدت زمان زیادی از حمله اخیر رژیم اشغالگر قدس به برخی سایت های نظامی کشورمان نمی گذرد. رویدادی که با بازتاب‌های بین المللی قابل توجهی همراه شد و تحلیل و تفسیرهای مختلفی با محوریت آن مطرح می شود. بسیاری از صاحب نظران و چهره های شاخته شده در فلسطین اشغالی اعتراف کرده اند که رژیم اسرائیل اقدام به انجام حمله ای ضعیف و شکست خورده علیه ایران کرده و البته که پدافند هوایی ایران نیز توانسته تا حد زیادی حمله اشغالگران اسرائیلی به خاک این کشور را ناکام بگذارد.

به طور خاص ژنرال مکنزی از فرماندهان ارشد آمریکایی و فرمانده سابق سنتکام در موضع گیری تاکید کرده که حمله اسرائیل به ایران شرم‌آور بود. وی پیشتر نیز به مقام های اسرائیلی هشدار داده که ایران پدافند هوایی قدرتمندی دارد و اینطور نیست که اسرائیل و یا آمریکا بتوانند هر اقدامی را آزادانه در آسمان ایران علیه منافع این کشور انجام دهند. در این چهارچوب، برخی از تحلیلگران جهان عرب به این مساله اشاره داشته اند که در زمان عملیات های وعده صادق ۱ و ۲، جهان شلیک و فرود موشک های ایرانی در سرزمین های اشغالی را به نظاره نشست با این حال، اسرائیل هیچ چیزی را ندارد که با استناد به آن بتواند از وارد کردن ضربه به توانمندی های ایران صحبت کند.

با این همه، یکی از نکات مهمی که در بحبوحه مقاومت و دفاع جانانه کشورمان در برابر حمله اخیر صهیونیست ها قابل مشاهده بود و می توان آن را در زمزه تبعات مثبت دفاع ایران ارزیابی کرد این بود که پس از ارسال پیام قدرت ایران، شاهد بودیم که بازارهای مالی کشورمان نیز پیام قدرت میدان را گرفتند و مثلا بازار بورس ایران سبزپوش شد و یا روند افزایشی قمیت دلار متوقف و معکوس شد.

این در حالی است که در بازه زمانی قبل از حمله صهیونیست ها، به طور خاص در بازار ارز و طلا، شاهد کم ارزش شدن پول ملی کشورمان بودیم. از این رو، بیراه نیست که بسیاری از تحلیلگران به این نکته اشاره دارند که در جهان کنونی، قدرت نظامی کشورها می تواند تا حد زیادی پشتیبانِ توان اقتصادی آن ها باشد و کشورها با تکیه بر قدرت نظامی خود می توانند ثبات را به اقتصاد و بازارهایشان تزریق کنند. این در حالی است که پیشتر طیف هایی مدام تاکید داشتند که خویشتنداری حداکثری در حوزه مسائل خارجی می تواند اقتصاد ایران را از بسیاری از خسارت ها دور نگه دارد. ایده ای که غلط بودن آن اثبات شد و اینکه در زمانِ درست در صحنه باشیم و از منافع و امنیت ملی ایران حراست کنیم، بیش از پیش درستی خود را به عنوان ایده ای صحیح به نمایش گذاشت.

از این رو، جهان کنونی را هم دنیای موشک ها و هم گفتمان ها باید دانست. جهانی که در قالب آن ابعاد مختلف قدرت تا حد زیادی به یکدیگر مرتبط هستند و درهم‌تنیده شده اند. موضوعی که باید مورد توجه صاحب نظران و سیاست‎‌سازان باشد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه