میلیون ها اندونزیایی در پای صندوق های اخذ رای
سرویس یین الملل- میلیون ها تن از ساکنان 'جاکارتا' پایتخت اندونزی از صبح چهارشنبه برای انتخاب فرماندار این کلانشهر پای صندوق های رای رفتند، تا در یکی از اصلی ترین میدان های رقابت اندونزی و انتخابات جنجالی شرکت کنند.
به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل خبرگزاری موج به نقل از رسانه های اندونزی، این انتخابات از آنجایی که می تواند نقش مهمی در سکوی پرش انتخابات ریاست جمهوری اندونزی در سال ۲۰۱۹ باشد از اهمیت خاصی برخوردار است.
«باسوکی تجاهاجا پورناما » فرماندار مسیحی کنونی که با نام آهوک شناخته شده به رغم اینکه توسط برخی گروه ها متهم به کافر بودن شده است مقابل یک رقیب مسلمان با سابقه هدایت وزارت آموزش این کشور به میدان آمده است.
آهوک که زمانی معاون جوکو ویدودو رئیس جمهور کنونی در فرمانداری بود در تلاش است در رقابتی نسبتا برابر بتواند فرمانداری شهر جاکارتا که بیش از ۱۰ میلیون نفر جمعیت دارد، در اختیار گیرد.
۳۹;آهوک۳۹; که در نیم قرن گذشته نخستین فرد غیرمسلمان و مسیحی چینی تباری است که به این پست دست یافته است و در انتخابات ماه فوریه سال جاری نیز توانست آرای زیادی کسب کند، اما این انتخابات به دور دوم کشیده شد و امروز ۳۹;انیس باسودان۳۹; دیگر نامزد فرمانداری و وزیر سابق آموزش رقابت می کنند.
این انتخابات برای ۳۹;آهوک۳۹; از آنجایی که وی متهم به توهین به قرآن است و هزاران نفر در ماه های گذشته در پنج دور تظاهرات علیه این فرماندار مسیحی شرکت کرده اند، می تواند تاحدودی سخت باشد. همین اعتراضات باعث شد پرونده وی در دادگاه مطرح شود که برخی تحلیلگران آن را با انگیزه های سیاسی عنوان کرده اند.
۳۹;توبیاس باسوکی۳۹; از تحلیلگران سیاسی در شهر جاکارتا و از محققان مرکز مطالعات بین الملل و استراتژیک بر این باور است که این انتخابات قرارگیری اسلام سنتی اندونزی در مقابل نوعی جدید از اسلام سیاسی است که توسط اسلام گرایان افراطی هدایت می شود.
دور دوم انتخابات فرمانداری جاکارتا از ساعت ۷ صبح به وقت محلی آغاز شد و تا ساعت ۱۳ ادامه دارد و بیش از هفت میلیون و ۲۰۰ هزار رای دهنده در آن شرکت می کنند تا سرنوشت کرسی فرمانداری پایتخت پرجمعیت ترین کشور اسلامی جهان مشخص شود.
بیش از ۶۰ هزار نیروی امنیتی اندونزی در تلاش برای برقراری امنیت این انتخابات هستند که نتایج آن دستکم تا اوایل ماه مه اعلام می شود.
اگر آهوک پیروز این انتخابات شود و سپس در دادگاه محکوم به کافر بودن شود، کرسی فرمانداری را از دست نمی دهد و می تواند با درخواست های تجدیدنظر پی در پی برای مدت طولانی از زندان رفتن پرهیز کند.
رقابت های انتخابات فرمانداری شهر جاکارتا در بهمن ماه سال گذشته که در آن سه نفر به رقابت پرداختند، به این دلیل که هیچ یک از نامزدها نتوانستند اکثریت مطلق آراء (۱+۵۰) را کسب کنند، به دور دوم کشیده شد و اکنون رقابت بین دو تن برگزار می شود.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر