خوزستان، در مقطع ابتدایی کمبود نیرو دارد
در مقطع ابتدایی در تمام شهرهای استان، کمبود نیرو وجود دارد، اما این کمبود در شهرهای مختلف، متفاوت است.
![خوزستان، در مقطع ابتدایی کمبود نیرو دارد](https://cdn.mojnews.com/thumbnail/kmz7nAFbBfzf/wYsQRh7N_U9-KhUZFvV4AomaL5yZePK-ajtEs8kcp-9YVVASashH6K5BPTC17PhAidh8SlFsB25MgjrEllAehwVS_TTF2Z4M/%DA%A9%D9%85%D8%A8%D9%88%D8%AF+%D9%85%D8%B9%D9%84%D9%85+%D8%AE%D9%88%D8%B2%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86+.jpg)
به گزارش خبرگزاری موج خوزستان، اردشیر شجاعی معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش استان با حضور دریک برنامه تلویزیونی بااعلام خبر فوق اظهار کرد: در حوزه ابتدایی حدود ۲۱ هزار کلاس درس و ۱۷ هزار و ۵۰۰ آموزگار رسمی و پیمانی در خوزستان فعالیت میکنند و با کمبود حدود سه هزار و ۵۰۰ معلم در این مقطع مواجه هستیم.
وی افزود: میزان درخواست نقل و انتقالات در برخی شهرهای استان زیاد و در برخی نیز تقریبا صفر است. این مسأله موجب ایجاد عدم توازن میشود.
معاون آموزش ابتدایی ادارهکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: در سالهای اخیر تمام سهمیههای استخدامی با توجه به کمبود نیرو در شهرستانها اعلام میشد. یک معلم زمانی که ۲۰ سال در یک شهرستان و دور از زادگاه خود زندگی میکند، طبیعی است که برای رسیدن به خواسته خود و انتقالی از هر روشی استفاده میکند.
وی ادامه داد: گاهی ممکن است که به نمایندگان مجلس نیز مراجعه کنند و این نمایندگان نیز برای آنها سفارشاتی کنند، اما تمام تلاش ما این است که توسعه آموزشی در راستای عدالت آموزشی انجام شود.
شجاعی در خصوص کمبود نیروی انسانی در آموزش و پرورش خوزستان افزود: بیشترین کمبود نیرو در مرکز استان وجود دارد و بالاترین نرخ تراکم دانشآموزی در مناطق اهواز است. به دلیل شرایط آب و هوایی، تقاضا برای خروج از استان زیاد است و در تمام استان با کمبود نیروی انسانی مواجه هستیم. یکی از مشکلات ما در سالهای گذشته استخدام غیربومی بود که در این سالها استخدامها در آموزش و پرورش براساس بومشهر انجام شده است.
وی درباره کمبود فضای فیزیکی در استان گفت: هر ساله کمبود کلاسها به سازمان نوسازی و مدارس اعلام میشود. کمبود فضای فیزیکی در تمام استان مشهود است. درصد بالایی از زیرساختهای آموزشی ما در سالهای دفاع مقدس تخریب شدند. زمانیکه دیگر استانها ساخت و سازهای خود را ادامه میدادند، ما هشت سال نهتنها پیشرفت نکردیم، بلکه عقبگرد نیز داشتیم.
معاون آموزش ابتدایی ادارهکل آموزش و پرورش خوزستان همچنین در خصوص اعتبارات پرداختی برای اضافه کار معلمان، تصریح کرد: اعتبارات پرداختی برای اضافهکار، کشوری است و ما آن را تعیین نمیکنیم. ما هم اعتقاد داریم که با توجه به درآمد خوزستان، استان نباید چنین وضعیتی داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: خوزستان جزو استانهایی است که همزمان با شروع فصل مدارس، جمعیت عشایری وارد آن میشود و حتی حدود ۸۰۰ دانشآموز از استانهای دیگر در مدت سال تحصیلی وارد خوزستان میشوند که خوزستان، این دانشآموزان را نیز پوشش میدهد.
این مطلب، یک خبر آگهی بوده و در محتوای آن هیچ نظری ندارد.
ارسال نظر